Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 klasik turk halki iste, birinin altinda emir almaya onun ugrunda olmeye bagimli kuzu surusu. anca emir alsin calissin amele gibi. ha birde kendini aslan sanmalari da cabasi. hiyaaaaaa taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eve de mining nefisdir. dinlendirici muzik lazerler. ismi yapiyorsun yok. oyle dur tek tusa bas .. bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sandbox böyle daha aile şirketi tadında, hadi oğlum hadi aslanım gazıyla çalışan amelelerin var. Themepark tamamen kurumsal işte, dpsmeter raporlarında neysen osun. DPS yapamıyorsan gözünün yaşına bakmazlar. Sandbox öyle değil ne olursan ol gel. Hiçbir şey olmasa sayı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mortis said: bu akşam eve erken gelebilirsem düzgün oynayıp yardım edecem, 2 gecedir 11-12 de gelip 1 saat durup çıkıorum. dün zaten çadır koyma yeri aramakla geçti sonra yattım. da tier 2 pickaxe'i equip edemiyorum. bir achivement lazım unlock etmem için ama o destiny board mu ydu orası o akdar karışık ki zerre bişey anlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor tier 2 pickaxe i equiplemek için söyler misiniz? t1 pick craft edeceksin abi X tane, sanırım 3 dü. çok basit onlar. t2 craft dediğin "recipe yok hacı sana gösteriyim mi" diyor, göster de nerede olduğunu görürsün ne gerektiğini. tooltipler başarısız ama anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sonu hüsran olacak bir şey yok abi 6 güne kapanıyor zaten, siz ne bekliyosunuz ben anlamıyorum. akşamları öküz gibi eğleniyoruz. ayrıca bana değil, annene kasıyorlar. herşey annen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Su oyun teknik olarak vs daha ustte olsa keyfim cok artardi benim.. Keyifli yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 35 kişiyiz şu an, sanırım DF'de bile bu kadar kalabalık olamamıştık hiçbir noktada. çok iyi gidiyor şu haliyle, akşama 15 kişi online olsa deli gibi pvp yapıcaz, kökünü kurutucaz. yarından sonra kimse girmese kimsenin umrunda değil. alacağımızı alıyoruz işte. kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tek kıskançlık konumuz keysizlik. keyif kelimesinde bile key geçiyor sen hesap et gerisini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya oyunun motoru falan hakkaten çok kötü. dayanamadım kapadım ben :) yoksa çok eğlenceli oynamak istiyorum ben de şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban'ın çadırı yıkalım direkt asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tahminlerime gore 2 cadırı olanlar var!!:)) neyse ben araya sıkıstırdım bitane kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mumble falan vardı birileri tekrar yazabilir mi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dün ortadaki kaleyi alırsak adı annen olacak deniyordu. bugün kasalım kaleyi alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 phase biterken kim elinde tutuyorsa onun adı veriliyor kaleye daha 6 gün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yeni kalktım işe koyuluyorum. taşı odunu cıkaran gidip binalara monte etsin hemen birisine vermenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 silveri nasıl veriyoruz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 soldaki kalkana bas guild menüsü cıkıyor ordan account a girip silverini deposit et guilde. bendeki fazla keyi sivilden arkadaşa vericem haberiniz olsun..akşama girer oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 avatar altında guild logosu var, account - deposit 3000 küsürlerdeyiz 5000 gerekiyor yeni topraklar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hajnal.mumble.com port :6005 sifre : retret kanal : imamizers pusy lagoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Keylerimizi yanlis insanlara vermeyelim hevesli arkadaslara verelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 [email protected] [email protected] Mail sahipleri om bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 keyleri güzel güzel paylaşalım lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bana da yollayın la key varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bendeki Key i dreagloth gönderdim forumdaki hakkı olan gerçek sahibine ileticek. bende arkadaşımdan dayak yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dreagloht teşekkür ederim key için. ikinci gelenide kuzenime verdim... masadan atlamakla tehdit etti, oda paticik üyesi o sebeple problem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar