Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çanta koycan inventory e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pc den cok tablet oyunu oldugu icin sevmedim. belki eklerler, en azindan skillerin tuslarini degistirme, tek tusla kazmadan silaha silahdan bicaga vs seklinde. esc ile pencereleri kapama vs. ha tabii alpha daha... tum platformlarda esitlik zincirin en zayif halkasi ile olacak tabi ister istemez.. 115mb lik bir ios veya android oyunu olarak guzel ama. tabletten cepten vs takilsin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alfadan gelişir belki oyun da, ilk bu oyunu ultima like games diye görmüştüm ama bildiğin wow kafası oyun benim gözümde pek haz alamadım ultimanın dinamiklerini yakalayamaz bu oyun muhtemelen. tabletten oynarız tabi ama pcde oynancak iş değil benim için onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aynen. onu yap sunu yap bunu yapinca suna gel vs.. bide dedigim gibi zincirin en zayif halkasina gore yapiyorsun oyunu. kamerayi cevireydik agacin arkasindaki tavsani bulabileydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pvp bölgesinde bir yer buldum, stratejik olarak baya iyi gibi, gelip buraya tent kursanıza, ortak workshopları beraber inşa edelim: [img=http://s30.postimg.org/jkhsi0nwx/image.jpg] iki pvp bölgesinin ortasında, etrafında bol bol mob var. t2-t3 resource var, ayı var skinning için, baya maden mevcut vs. her iki pvp bölgesinin ortasında olmak bence baya aksiyon getirir. bir kişi dışında kimse bir şey inşa etmemiş, hepimize yeter gibi plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Giriyorum 1 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben de giriyim bari. gelemeyim. iş yerinde filtreye takılıyor sitesi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: pvp bölgesinde bir yer buldum, stratejik olarak baya iyi gibi, gelip buraya tent kursanıza, ortak workshopları beraber inşa edelim: [img=http://s30.postimg.org/jkhsi0nwx/image.jpg] iki pvp bölgesinin ortasında, etrafında bol bol mob var. t2-t3 resource var, ayı var skinning için, baya maden mevcut vs. her iki pvp bölgesinin ortasında olmak bence baya aksiyon getirir. bir kişi dışında kimse bir şey inşa etmemiş, hepimize yeter gibi plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yeri kontrol ettim, yan zone'a geçtim dolaştım falan çok iyi gibi bulduğum yer. resource baya dolu, oyuna yeni başlayanlar korkuyla pvp bölgesine pek ilişmediği için resourceların doluluk oranı daha fazla. çok mob var, elite var, yan zone'da boss buldum 12k hpli, dire wollf 5k hp li, dire bear 5.7k hp falan. akşamları beraber bunları kesmeye gidebiliriz ama gelin ki inşa edelim şuraya en kısa sürede stationları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Claim ettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 akşama kadar dayanın işten donduk mu yeteriz herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hayır abı nasıl claim ediliyor, rank istiyor falan dediler guildekiler, 5000 silver'ı ayrıca nasıl bulucaz, farmlamamız gerek akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Farm ahead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dediğim bölgede çok mob var ama armor / shield olmadan gelmeyin 2 moba ölmüyor olmanız lazım etrafı çevrili çünkü nehirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu fakire de bir beta key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 klaynt'ı in dirip dropboxa atıp linkini verecek erkek yok di mi aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şu oyunda beni ragelettiniz ya valla helal olsun ya gitti 100'den fazla t2 materyal. boşu boşuna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Umudumuz dreag, 2. Parti keyler gelince yardircaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o kadar topladık ettik, 2 çıplak 2 gear ı patlak bizim yere gidiyoruz. sendogla yanında bir tip. full giyinik herifler. bizim cengaverlerden biri dayanamayıp görür görmez saldırdı. herifler 4v2 üst üste koydu bizi, lootu da aldılar ne var ne yok. t2 ler doluydu üstümüz ironlar, gemler, deriler.. herifte büyük ihtimal t3 gear vardı, 3 kişi dövdük hpsi inmedi bile asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Eğlencesi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne oldu anlamadım ki ben herkez birbirine girdi bende yardım ediyim dedim. kötü oldu biraz. ama action var oyunda görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ÇOK YAKINDIK YA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hadi gel tamam devam ederiz :) tecrube oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yada ben bi t2 leri yapim öyle katılırım size madenleri toplıyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar