Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Oski nerde oturuyor bu it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 fotoyu bir dev mi çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oski kitaplari okuduysan bisey dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Nako said: fotoyu bir dev mi çekti? mountain cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Dublin'de oturuyor. cekimler icin Belfast'a gidiyor sadece. fotoyu kiz arkadasim merdivenlerden cekti. elimdeki diet cola. eleman cok iyi ya. tanisaniz oldurmezsiniz. A Street Car Named Desire'i izlioduk tiyatroda, arada kapinin onune ciktik. bi baktim sigara sariyo yanimda. GOT'da oynuyosun, sigara alicak paran yok dusun. sonra konusunca ogrendim ayni mahallede oturuyomusuz ayda bi kere rastgeliom artik. aquila, okudum soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 okuduysan da bi anlami yok ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 GOT seti gibi burasi zaten. yine gecen yaz Haziran'da gezi park icin protestolar olurken burda da toplanti olmustu. orda da onumuzden Davos gecmisti. iki kere de Littlefinger'i gordum. gerci o benim icin Tommy Carcetti de neyse. birinde cocuguyla tesco'daydi, digerinde bisikletle yanimdan gecti. onlarla fotom yok inanmazsiniz diye soylememistim =( aquila, amerika da da boyle mi ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bu arada littlefinger cocuguyla da o acaip ses ve tarzla konusuyo. arkam donuk duyunca noluyo lan demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 anlat panpa dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ilk bölüm olduğu için çok bi olay olmadı kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 zeper said: spo Bu arada koskoca starklar leydisi ve kingi ölmüş, snow,sansa,arya...ne bileyim daha fazla tepkili olmalıydılar...NEd öldüğünde Snow yeminin bozup gitcem falan diyordu, biraz daha sinir öfke bekliyordum hepsinden....ayrı bir psikopata bağladılar... aradan zaman geçiyor, hemen s3 sonrası değil olaylar. dragonların büyüklükleri fikir verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Dario kimdi ya? Degisti falan demissiniz ben degisen kimse farketmedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 deynerise yaslamak isteyen eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bir de olay olmadı diyenleri yadırgamaya başladım adamlar arayı verecek bilgilendirmeleri sunmaya ve yeni karakterleri tanıtmaya çalışıyor. ki öyle geniş bir hale geldi ki, ne stannis'i görebildik ne bran'i ne greyjoy'u. ayrıca kitabı takip etmiyor mu abi dizi, ne bileyim orada aksiyon yoksa burada da olmaması normal yani. tüm sezon aksiyon olmasa bile bence ok, varsın s04 böyle sonlansın. muhabbetler yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bisey olmadi diyenler, 4. kitabin sezonunda cok uzulucek. gerce yazarlar gene uydurur biseyler, homo orgy filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Zep said: Dario kimdi ya? Degisti falan demissiniz ben degisen kimse farketmedim sdfs kimlerle diziliyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Olum kitaplari falan bile okumussunuz, ben söyle bir izleyip gecmistim. Kuzeyde ne oluyordu kim kimle evleniyordu bolumun ortasinda hatirlayabildim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 eski daario daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kitaptan spoiler degil hem dizi hem kitap icin konusuyorum bu hikaye hic bi yere baglanmiycak bence zaten icinden cikilmaz bir hal aliyor surekli. en sonunda frodo ve sam shire'a donmeyecek. veya Roland siyahli adam'in pesine dusmeyecek efsanevi bir son veya olaylarin patladigi bir bolum beklemeyip gidis yolundan zevk almak en guzeli. gerci hikayedeki potansiyel cool her seyi ustun koru gecmekte de ustune yok lavugun. o da bu kadar acilmaktan kaynaklaniyor bence. focusu kaybediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bu dario hic olmamis eskisini istiyorum. aquila da homofobikmis la wiener, wiener wiener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oberyn de behzat c'deki hayalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hadi arya'yı anladık, zaten bi yerlerden bu işe başlayacağı belliydi ama bu bölümde asıl sürpriz benim için şu sahne oldu. http://media.tumblr.com/7c2eea673c58713754428d26871e248d/tumblr_inline_n3nvccv2td1s8kabc.gif umarım ilerde yerler de kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Zep said: Dario kimdi ya? Degisti falan demissiniz ben degisen kimse farketmedim sdfs http://i.imgur.com/uhajW4i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi bari biraz benzeyen bi adam alsalarmış bu ne lan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar