Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Dublin'de oturuyor. cekimler icin Belfast'a gidiyor sadece.

fotoyu kiz arkadasim merdivenlerden cekti.

elimdeki diet cola.

eleman cok iyi ya. tanisaniz oldurmezsiniz. A Street Car Named Desire'i izlioduk tiyatroda, arada kapinin onune ciktik. bi baktim sigara sariyo yanimda. GOT'da oynuyosun, sigara alicak paran yok dusun. sonra konusunca ogrendim ayni mahallede oturuyomusuz ayda bi kere rastgeliom artik.

aquila, okudum soyle.
Sosyal ağlarda paylaş

GOT seti gibi burasi zaten. yine gecen yaz Haziran'da gezi park icin protestolar olurken burda da toplanti olmustu. orda da onumuzden Davos gecmisti.

iki kere de Littlefinger'i gordum. gerci o benim icin Tommy Carcetti de neyse.

birinde cocuguyla tesco'daydi, digerinde bisikletle yanimdan gecti.

onlarla fotom yok inanmazsiniz diye soylememistim =(

aquila, amerika da da boyle mi ba
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

spo

Bu arada koskoca starklar leydisi ve kingi ölmüş, snow,sansa,arya...ne bileyim daha fazla tepkili olmalıydılar...NEd öldüğünde Snow yeminin bozup gitcem falan diyordu, biraz daha sinir öfke bekliyordum hepsinden....ayrı bir psikopata bağladılar...

aradan zaman geçiyor, hemen s3 sonrası değil olaylar.

dragonların büyüklükleri fikir verir

Sosyal ağlarda paylaş

bir de olay olmadı diyenleri yadırgamaya başladım

adamlar arayı verecek bilgilendirmeleri sunmaya ve yeni karakterleri tanıtmaya çalışıyor. ki öyle geniş bir hale geldi ki, ne stannis'i görebildik ne bran'i ne greyjoy'u. ayrıca kitabı takip etmiyor mu abi dizi, ne bileyim orada aksiyon yoksa burada da olmaması normal yani. tüm sezon aksiyon olmasa bile bence ok, varsın s04 böyle sonlansın. muhabbetler yetiyor zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

kitaptan spoiler degil hem dizi hem kitap icin konusuyorum

bu hikaye hic bi yere baglanmiycak bence zaten

icinden cikilmaz bir hal aliyor surekli. en sonunda frodo ve sam shire'a donmeyecek. veya Roland siyahli adam'in pesine dusmeyecek

efsanevi bir son veya olaylarin patladigi bir bolum beklemeyip gidis yolundan zevk almak en guzeli. gerci hikayedeki potansiyel cool her seyi ustun koru gecmekte de ustune yok lavugun. o da bu kadar acilmaktan kaynaklaniyor bence. focusu kaybediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...