Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UZAYLILAR ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzaylılar varmıdır sizce de ?
varsa nasıldırlar ??
Bu konuya dinen yaklaşmak gereklimi ?
Amaçları neler ?
Ne kadar merak ediyorsnuz ve araştırıyorsunuz ?
Dost mu düşmanmı bunlar ?
Bu sorular böyle dewam eder bari başlık kendi kendini açsın diyorum ..
Yanıtlarınızı merak ediyorum arkadaşlar[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
eğer yoksa pipimi keserim[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Var tabiki sonuçta sonsuz bir uzay var ortada .yalnız olduğumuzu düşünmek aptallık olur.
Neye benziyolardır; Yaşadıkları ortamın koşulları neyse ona benziyolardır :). Uzaylıda olsa onları insan formunda monstıra benzetmek mantıksız olur. pekala aynımızda olabilirler. Tabi yaşadıkları ortam eğer dünyanın aynısı ise ki.
Tabi bir çok teoriye bakacak olursan. Hetetrof teori vs vs. Sonuç olarak atomlar çeşitli koşullarda varyasyonlar oluşturarak en sonunda bir canlıyı meydana getirmiş olabilir.[signature][hline]There's someone who needs you.
Mesaj tarihi:
- uzaylıların olduğuna inanıyorum. ama bir gün olmadığı ispatlansa çok şaşırmam, çünkü zaten elimde bir bulgu yokken, saplantı derecesinde bir inanç taşımıyorum.
- nasıl oldukları hakkında çok konuşulabilir ve spekülasyon olur hepsi de... somut olarak görmediğim, ispatlayamadığım bir "şey" üzerine detaylı yorumlar yapmam, huyum değil. ama darwin'in evrim teorisi bana mantıklı geliyor, bu durumda uzaylılarda yaşadığı çevreye göre şekillenmiştir diyebilirim.
- araştıracak fazla kaynak yok zaten, orada burada yayınlanan fotolara takılmıyorum, bilimsel bir kaç kaynak okudum uzayla ilgili (zamanında uzay ilgimi çok çekerdi) ve okuduğum hiç bir bilimsel kaynakta uzaylı olgusuna değinmiyordu... bende pek değinmiyorum :)
- daha nasıl bir zeka yapısına sahip olduklarını bile bilemezken, amacını kestirmeye çalışmak saçma olur gibi... bizden kat kat üstün zeka yapısına, uygarlığa sahip bir türün bulunduğu bir gezegen olabileceği gibi, uzayın başka bir tarafında, çok ilkel yapıya sahip, soplarla oradan oraya koşturan bir tür de olabilir. ya da tamamen hayvani özelliklere sahip bir tür olsa, onlara "uzaylı" demez miyiz?
- dine inanan birisi, konuya dinen yaklaşabilir tabii. inanmayanda yaklaşmaz. bu tamamen dini inanç tercihine bağlı. dine inanan birisi, kutsal kitabında "uzaylı"lardan bahsediliyorsa, onlara inanmamazlık eder mi?
- amaçlarını bilemeyeceğimiz gibi dostluk ve düşmanlıklarını da bilemeyiz aynı sebeplerden...

karışık olarak cevap verdim kendimce.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
war ya olmaz olurmu??

aa yakısmıyo gençler :yapma:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Uzaylılar tabiki var siz inaniyormusunuz o pramitleri insanlarin elleriyle yaptığına, aynı şekilde mayaların tapınakları.. Vede o dönemde en az şimdi bizim ilerlediğimiz matematik seviyesine o zamanlar ulaşılabilmiş olması normalmi. Birileri geldiler; yeryüzüne indiler, iletişime geçtiler, yardımcı oldular, yol gösterdiler, fikir verdiler ve gitdiler.. şimdide gözlemliyorlar.
Bir gün tekrar karşımıza çıkıcaklar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
adonis, 29 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
Var tabiki sonuçta sonsuz bir uzay var ortada .yalnız olduğumuzu düşünmek aptallık olur.
Neye benziyolardır; Yaşadıkları ortamın koşulları neyse ona benziyolardır :). Uzaylıda olsa onları insan formunda monstıra benzetmek mantıksız olur. pekala aynımızda olabilirler. Tabi yaşadıkları ortam eğer dünyanın aynısı ise ki.
Tabi bir çok teoriye bakacak olursan. Hetetrof teori vs vs. Sonuç olarak atomlar çeşitli koşullarda varyasyonlar oluşturarak en sonunda bir canlıyı meydana getirmiş olabilir.

adonis doğru söylemiş ne diyim sonsuz bir uzayda eninde sonunda başka canlılarda olmalı bence[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ben birden fazla uzay oldugunu dusunuyorum..
Allah 15.000 alem yarattigini soyluyor...
ya bulundugumuz uzay uzerinde tekrar tekrar ya$atti yada 15.000 tane uzay var..

bu olaya birde dinen degil bilimsel olarak baktigimizda elimizde dedikodu dan baska hic bir ip ucu yok ayetler haricinde..
benim tezim budur..
birden fazla uzay olabilir farkli boyutlarda...
Mesaj tarihi:
Abdurrahman sana katılıyo gibiyim
çünkü bu Allah sadece bizim alemimizi değil birçok alem yaratmıştır.
Ve de bu alemler farklı boyutlarda olabilir ve biz bu boyutlara ulasıcak teknolojiye ulasmadık.
Ama şüphesiz şu varki Allah Hz.Muhammed için şunu söylüyor :
Ey Muhammed biz seni Alemlere Rahmet olasın diye yarattık.
Yani bu da şunu gösteriyorki dünyadan başka alemler de var bu da farklı yerlerde farklı canlıların oldugunu insana düşündürebiliyor.
Bir tam olarak bilmiyorum ama yanlımıyım ben ayeti tam olarak söylemiyim ama bi televizyon programında bi telefon bağlantısı yapılmıştı ve telefondeki adam bi ayet söylemişti
Allah sizden başka yasayanların yani dunyanın dısından gelenlerin biz insanlara hiç bir şekilde zarar veremiyecegini eger verirlerse onların üstüne büyük bir azap indirceğini söylemişti.
bu da yine bir başka kanıt oluyor.
birde Zaman olayına gelelim.
Zaman dediğimiz şey biz insanların çıkardığı bir kavram.
Yani Gerçeğe bakarsak Zaman diye bir şey yok sadece mekan var.
yani bu da ışınlanma denen şeyi mumkun kılıyor.Keza meleklerin veya cinlerin istedikleri anda istedikleri yere gitme gibi özelliklerini başka bir düşünceyle acıklayamayız.
sonucta bunlarda bir tür maddeden oluşmuş şeyler
cinler ateşten melekler de nur(ışık)tan oluşmuşlardır
bir şeyin bir yerden bi yere ışınlanması için atomlarına bölünmesi lasım.ve tekrar birleşmesi lazım.
bu da zaman dediğimiz şeyi ince düşündümüzde etkisiz kılıyor.
neden mi insan vücudu bir saniye bile olsa parcalandıgında yasama imkanı yok tabii bunu zman olarak düşündügümzde böyle.
Ama zaman değilde mekan olarak düşündümüzde ie iş değişiyor.
Yaşadıgımız hayat sonsuz derece de fps ye sahip(biraz oyunsal olarak anlatıyım)bu da hiç bir sayısal değerle anlatılmayacak bir hızdır buna ne salise ne saniye ne de başka bişey yetişebilir.
insanın bi yerden bi yere akması yani ışınlanması gibi bi anlama gelir.
bu kadaar ince ayrıntıya girmemin sebebi uzaylı dediğimz varlıkların dunyamıza nasıl bu kadar hızla gelip gittikleri.
İşte bu canlılar böyle bir teknolojiye sahip diye düşünüyorum.
bu da Alemler yani boyutlar arasında gezinmelerini sağlıyor.
Nitekim bir ufo olayında kaçırılan bir kadına telepatik olarak temasa geçen uzaylı dediğimiz arkadaşlar ona şöyle şeyler söylemiş
-sizin zaman dediğiniz şey aslında sizin çıkardığınız şeydir.Aslında zaman yoktur mekan vardır.Yoksa bizim sizlere bu akdar cabuk gelip gitmemiz başka türlü anlatılamaz.
bir kaç şey daha vardıda elimde bu yazı hakkında materyal bulunmadııgı için sadece aklımdakını yazdım.
-
/
/
Ben bu zmn olayını bir de şöyle bir şeyle acıklamak istiyorum.
Allahın kuranda bahsettiği zamanın bizim zamanımızla aynı değerde olmadığı söyleniyor.
Keza Cinlerin zamanı bizimle aynı şekilde yaşamadıkları söyleniyor.
bir cin istediği takdirde bir insan ömrünü oturup 7 dk içinde baştan sonuna izleyebileceği söyleniyor.(ben değil söyleyenlerden duydum)
bu konular böyle böyle acılır gider aslında çok derine inilir böyle giderse
Varsa benim gibi bir takım düşünceleri olan arkadaşlar detaylı biçimde benim gibi anlatsın da insanların içindeki sorular bir nebze acıklansın
Hepinize bu yazımı okudugunuz için teşekkür ederim!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
uzay sınırsız olmadığı ve buyudugu(ve giderek daha hızlı buyudugu anlaşıldı) için bilim adamları birden fazla evrenin olması gerektiği ve evrenin oluşumundaki olan "Rastlantıların(ki onlarda bunların yuce bir varlıgın işi olabilecegini kabul ediyorlar artık)" olmuş olabilecegini belkide tamamen birbirinden farklı uzayların var oldugunu dusunuyorlar...
Uzaylılara gelince:
Message fiminde cok sevdigim bi laf vardı:
"Milyarlarca galaksiden ve bir o kadar gezegenin hiçbirinde bir yaşam formu yoksa inanılmaz bir yer israfı yapılıyor demektir."[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
1,2 trilyon galaksi içerisinden 1 tanesinde 1,5 trilyon tane yıldız ve bunlardan birininde güneş olduğunu ay olduğunu varsayarsak oldukları kesin bu evrende tek biz olduğumuzu düşünmek zor.[signature][hline]deviL|may|Cry
Mesaj tarihi:
uzaylı derken neyi kastettiğin önemli. Evrende minik bir nokta olduğumuzu varsayarak zaten yanlız olmadığımız kesin. Eğer bizden başka zeki yaratık varmı diyorsan, standart olarak neyi alacağımızda tabii farklı bir olay, sonuç olarak biz gelişmişliğe hangi ismi takacağımızı bilemediğimız için teknoloji yarardan çok zarar getiriyor. O nedenle koşulları doğruları farklı bir olan gezegende vardır heralde.[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz

[Bu mesaj Spectacular tarafından 29 Kasım 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ucan daireye inanmıyorum. daha dogrusu gecmişte var ise gunumuzde uzaylıların bunu cok cok cok cok geliştirmiş olması gerekiyordu. dusunun mö3000de izleri var ise, şu anda inanılmaz geliişmiş bişyleri olmalıydı. bakın 5000 senede insanlık neler yaptı...

Zuzaylıların oldugunu düşünüyorum zaten, ama onlar bizden sürekli uzaklaştıkları için öle, hmm bugun dunyaya gidiyim şeklinde bi (işi gücü olmayıp) tavırları olcagını zannetmiyorum. Ayrıca niye hep biz ezik oluyoruz zuzaylı karşısında :-P ?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
çocuk olan uzaylılar müzelerden kaçırdıkları eski gemilerle gezerken dünyadan görülüyorlar.kameraya çekip sonra ewde dalga geçiyorlar muhtemelen...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Spectaculara teknoloji hakkında yaptığı yorumlara katılıyorum. Dünya varlıklarının dışındaki canlılar bunu faydalı bir biçimde kullanabiliyorlarsa ben ona zeki derim. Biz dünya varlıklarının içindende çıkar tabi öyle tipler ama uygulamaya koymak veya koydurmak önemli olan.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan

[Bu mesaj Thestral tarafından 29 Kasım 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...