Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Herkese selam Arkadaslar 40 ile 45 aeasi elimde bir butce var Evliyim ve 3 bireyimizde yolda Sizce sedan alip biyigimi birakip aile babasi olma zamanim geldimi Yoksa hala ihtiyar delikanli misali b segmentine mi yoneleyim Dizel almayacagim kesin Varmi arac oneriniz ? Aklimdakiler Ibiza cupra , polo , toledo Fikirlere acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu yasta serseri arabasi alma daha lancerlar indirime girdi al evladiyelik torunjn kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 polo amma çok var yanlız yada insan bir arabayı beyenince paso onalrdan görmeye başlıo etrafta herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 golf noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Golfu babama verdim ya ben ayri araba alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 astra sedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 jetta al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Selam, 3 tane üye de yolda olduğuna göre HB araç zor gibi :D Bence Altea XL veya Yeti gibi modüler iç hacim sunan, 1.2T gibi ekonomik ve ortalama performansa sahip bir araç düşünmek daha iyi olur gibime geliyor. Aracın koltukları biraz yüksek oturma yüzeyi sunsun. Neden dersen çocuk koltuğuna eğilip kalkmak ölüm! En azından benim belimi ağrıtıyor Laguna'ya koltuk bağladığımda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yeni clio lara baktınızmı sport tourer 1.5 dci haziran ı bekliyorum otomatikleri gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 üçüzün mü olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, O aracın arka koltuk mesafesi yalan gibi. Arkadaş da bakıyordu; hedefi Yeti'ye çevirdi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: üçüzün mü olacak? yok yaf 3. üye yolda demek istedi salih abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Hmmm abi sen öyle söyleyince :S Çocuk konusundaki deneyimlerimle arka diz mesafesi geniş, oturma pozisyonu/konumu yüksek araç almanı şiddetle öneririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 45k ya en guzeli opel astra ya da bir onceki kasa golf olur aile icin benim dusuncem. basayim, kacayim arada diyorsan da mini cooper s 2008-2009 o fiyatlara bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 alsın benim astrayı işte. indirim de yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yeni golf boşline 44k civarı bugün teslim aldık çok beğendim diz mesafesi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar