Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiyeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Öncelikle sormam gereken ilk soru. Elimde aşağıdaki özelliklerde bir laptop var. Gittigidiyor'da falan ne kadara satsam yeridir acaba ?

Ortalam bütcem 1500-2000 arasıdır. Hem iş için kullanıcam (dreamweaver, photoshop v.s) yazılım ve tasarım işlerim için hemde oyunda oynamak istiyorum tabisi. Bu bilgisayarda witcher 2 çalıştırmaya çalıştım kafayı yedi.

Tavsiyeleriniz nelerdir ? Monsterda çok güzel kampanyalar var ama herif Eylülde veririm demiş hayatta bekleyemem okadar

Mesaj tarihi:
Hadi be okadar eder mi =) O zaman hiç zararım olmaz ki Vatanın %50 kampanyası ile aldıydım ben bunu 2 sene önce 2.200 müydü neydi 1200 civarı irşeye almıştım
Mesaj tarihi:
bunun sıfırının 4 gb ramli olanını 1,5 sene önce 1159 liraya almıştım 12 taksitle. hepsiburada.com'dan. satmak istedim kimse almadı. en son 550 liraya verdim.
Mesaj tarihi:
http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-621tr-notebook-urun10014.html

arkadaşlar bu notebook nasıl ? 5 yıl idare edecek notebook arayışları içerisindeyim. Şuan mevcut notebook 5 yıllık ömrünü tamamladı, yine çalışıyor ancak kasası kırıldı ve teklemeye başladı. Yine aynı şekilde 5 yıl hatta daha fazla idare edebilecek bir bilgisayar almak istiyorum.
  • Yeni Oluştur...