Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmaniye'de F-16 düşmüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23272118.asp

"Aksaray İl Müftüsü şehit ailesini ziyaret etti, taziye ziyaretinde bulundu. Şehit babası Yunus Gümüşsoy'a Kur'an-ı Kerim hediye etti ve ''Şehit evladın yerine al bunu bağrına bas'' dedi."

pilotun ölüm nedeni kesin degil, ama baba yakın zamanlarda ölürse sebebi bu olabilir.
Mesaj tarihi:
uçağın düşme nedenini merak etmiyorum. pilotun ölüm nedenini merak ediyorum. belli olmaması imkansız. adam atlıyorum diye mesaj veriyor, atlamış mı? atladıysa neden öldü, paraşüt mü açılmadı? yoksa hiç atlayamadı mı.
Mesaj tarihi:
Karakutu incelendikten sonra bir açıklama olacaktır ve muhtemelen kimseyi tatmin etmeyecektir eğer arızadan düştü denirse. HErkes füze vurdu veya amerika düşürdü diye bir sonuç bekliyor.
Mesaj tarihi:
Arızadan dustu gibi gorunuyor, dedigin gibi olsa daha fazla haber dolanırdı ortalıkta. Ama bir ucak kazasının, ortada bu kadar suphe varken, hic bu kadar az haber yapıldıgı bir gunu hatırlamıyorum. Sasırdıgım nokta bu.
Mesaj tarihi:
herşey olmuş olabilir. kanopiye bile çarpmış olabilir hernekadar özel olarak tasarlanmış olsada otomatik sistemle fırlatma mekanizmasının. Birçok nedeni olabilir yani. pilotaj hatasından tut ufak bir civatanın yarattığı sorun bile olabilir. Ama denildiği gibi bukadar az haber yapılması, insanların üzerinde durmaması, medyanın geçiştirme çabaları insanları rahatsız ediyor. Ve bu otokontrol ile olan birşey değil yani. bariz bir şekilde hükümetin medya üzerinde yarattığı baskı yüzünden haber yapılamıyor.
Mesaj tarihi:
vay anasını 3 gün durmadı gündemde. 400 küsür daha uçak var zaten no prob.

nasıl düşmüş uçak, düşme nedeni neymiş açıklama geldi mi? gazetelerde falan hiç gözüme çarpmadı açıklandıysa.
  • Yeni Oluştur...