toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Haydi kızlar savaşa. http://www.ntvmsnbc.com/id/25442129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 call of duty modern warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 suriye suriye suriyeeeee ya alalh bismiilahh allağııı huu ekberrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ergenekon terör örgütü ve 85 yaşında çişini tutamazken darbe yapacak paşaların yine türkiye ümmetini hain bir pusuya düşürmek için kurduğu bir plan TÜRK MİLLETİ BUNLAR YEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ilk ucak bizi savasa sokamamisti. bu sefer hem bombali saldiri hem ucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 الله أكبر Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne heyecanli tiplersiniz durum bakalim ne olmus anlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ünlü mankenlerden birinin götü gözükür bi galada, gs de ronaldoyu transfer eden 2 gün sonra unutulur büyütmeyin BU ÜLKENİN KALKINMASINI KİMSE ENGELLEYEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tip derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 neyini anlayacaksın abi. işlerine gelirse esed yaptı diyecekler, gelmezse teknik arıza oluştu alakası yok diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Pilot alkollü çıkar, alkolü kökten yasaklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Acilen gündem değişmeli. Kürtaj yasaklansın, başkanlık sistemi mecliste oylamaya sunulsun, akdeniz ve ege bölgelerindeki tatil beldelerinde bütün oteller %50 indirime girsin hatta devlet karşılasın bu kısmını. Gs hükmen mağlup sayılsın sabriye 12 maç ceza verilsin fb şampiyon ilan edilsin.Benzinde indirime gidilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 TSK kendi düşürmüşdür Şam'da kahvaltı yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Koşun spawna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yüce türk milleti bu gibi olayları tarihinde çokca yaşamıştır, bu oyuna gelmez, kara propaganda bunlar, yok başkasıymış yok esed degilmis vs. bakınız, esed in adamları ulu önderimiz hakkında kara propaganda ugruna cia in gizli fotoşop teknikleri ile neler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 dolar düşermi lan bisiklet alıcam biraz daha bekleyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 TSK düştü demedi henüz resmi olarak. Pilotun atlıyorum mesajı sonrası haber alınamıyor dedi ve pilota da ulaşılamadı henüz. Hemen felaket tellallığı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi ne heyecanlısınız ya. Daha başbakanımız ABD'e gidip icazet alacak, sonra hoca efendimizle buluşup geleceğimiz hakkında çok önemli kararlar alacak. Bırakın bi adam büyüklerine sorsun önce ne yapılacağını. Şüpheniz olmasın yani çıkarlarımız için hamleler atılacağı konusunda. Cengiz Çandar'ın da dediği gibi ortadoğuda etkili politika yapmanın maliyeti bu ölenler. Olur okadar. http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201281/254541_obama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 atlıyorum diyip atlamak ne abi. vuruldum atlıyorum kanat koptu atlıyorum motor yanıyor atlıyorum kakam geldi atlıyorum falan dyiememiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 durum bildiriyor işte ney ile dalga geçiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 beyler sakin... 00.10 da atlıyorum demiş http://www.youtube.com/watch?v=LrOIgxQ--Tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ayrıca daha 40 dakikalık olay hemen karakutusunu basına vermeyecek elbette TSK. Pilot atlıyorum dedi sonra iletişim kesildi. Detayları daha sonra öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 imam eski pilot olduğundan böyle şeyleri daha iyi biliyor. Yetememiş bu pilot demek. Ulan herhalde haberi yapanlar başlığa sığdırmak, dikkat çekmesi için böyle birşey yapmış. Herhalde açıklama imkanı olduysa detaylı açıklamıştır yaşadığı durumu pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ''Hoop atladım'' demiş.. Arızadır bişeydir, bekleyip görmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 stratejik derinlik gibi kavramlardan haberi olmayan cahil cüheyla takımına hesap vererek vakit kaybedecek bir dışişleri bakanımız da yok size burada, her dakka tivit mi atacak, adamın önemli işleri var, stratejik derinlik, siz anlamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar