Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90-95K ya oto

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

v40; c30, s40, v50 lerin hepsi discontinued olunca onlarin yerine tek bi arac olarak geldi. HB formunda, sedan ic hacminde ve surus dinamiginde, station gibi bir bagaj hacmi sunmakti amaclari. Kisaca su sportback, 4 kapi coupe falan gibi yeni akim hybrid dizaynlardan. Iyi kotarilmis bi form factor, direkt hb demek mumkun degil inceledikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Emin misin? Eski 3.16i'lerden bahsediyo olmayasın?

9.2 sn 0-100'ü olan bi araç bu. Bambaşka bi motor

http://www.youtube.com/watch?v=4ds0yjAL8y8

Bu da hızlanma videosu.

Tabiiki 3.20i ve 3.20d daha hızlıdır. Hatta keşke parası olsa 3.28i alsa ama bütçe :)

Eger bu veri otomatik vites icin ise 2007 model e87 1.18i otomatik vites ile ayni 0-100 e varmis f30 3.16i demektir. E87 1.18i atmosferik 2000cc ve 141 beygir ile ayni 0-100 u ancak veriyordu otomatik viteste.

F30 3.16i ye oha dedim bu durumda. Buyuk olasılık zf 8 ileri farkı motordan cok.
Sosyal ağlarda paylaş

motordan cikan havanın hepsi kullanılamadıgı icin, kirli havayı eleyip, temizi motora geri yollayan, egzosun en basındaki kisim.
degistirince hic ugrastirmiyosun arabayi verimlilikle falan, kullanilmamis havayi atiyo, tazesini aliyo.
motordan cikan hava sicak olarak geri dondugu icin cok performansli yakilamiyo ama yakit tasarrufu ediliyo.
ben yakit tasarrufu degil performans istiyorum diyenler de degistiriyo.

yazilim upgrade ederken stage 2de gerekli bi modifikasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...