Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Spiegel said: cla surda haziran 15 yani 1 ay sonra teslim bir 0 cla var ama 127k istiyor, istersen bir kontaga gec adamla. bmw 3.16 eskisi evet cok hantaldi ama yenisinin de cok basarili oldugunu dusunmuyorum, zaten tip olarak da cok begenmedim ben yeni 3 serisini. önce 3.16 için 'gitmez' , 'yürümez' bir araba demissin simdi de cok basarili oldugunu dusunmuyorum 'tipini de begenmedim' demissin ama önce de '3.20' al bari demissin benim kafam karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 3.16 makul performans, 3.20 hayli kafi olur tabi 7.5 0-100 ile. en olmadı garantisi gecince gene downpipe ve yazılıma girişirim 3.16ya da, bi 160 170hp olur kanımca. zaten tork olduktan sonra, gene kıç attırabilmesi yeterli. s2000 nono. şirkete flan giderken abuk olmasın diyorum :) trafikte farkedilmek gibi bi kriterim zaten yok. gunluk kullanımdaki yoruculugu, konsolunun blok tek parca bir plastik olması falan, hic istemedigim seyler. 126k gibi bi butce olsa hic dusunmem 3.20d zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Dartanian said: Emin misin? Eski 3.16i'lerden bahsediyo olmayasın? 9.2 sn 0-100'ü olan bi araç bu. Bambaşka bi motor http://www.youtube.com/watch?v=4ds0yjAL8y8 Bu da hızlanma videosu. Tabiiki 3.20i ve 3.20d daha hızlıdır. Hatta keşke parası olsa 3.28i alsa ama bütçe :)e daha da iyiymiş fabrika verilerinden. ne ala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 0-100 hızlanma ve önden çekiş olması önceliklerinle çelişiyor gerçi ama yeni A180 AMG ye de bak derim. Konsol şık, dış görünüm güzel. Dolusu 90 falan tutuyor AMG, xenon , sunroof, elektrikli deri spor koltuk vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 evet şık araba ama arabamın uzerine 45k tl alıp almaya kesinlikle degmez. hele ki hem top speed hem ivmelenmede mevcuttan cok cok gerideyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Fistan said: Spiegel said: cla surda haziran 15 yani 1 ay sonra teslim bir 0 cla var ama 127k istiyor, istersen bir kontaga gec adamla. bmw 3.16 eskisi evet cok hantaldi ama yenisinin de cok basarili oldugunu dusunmuyorum, zaten tip olarak da cok begenmedim ben yeni 3 serisini. önce 3.16 için 'gitmez' , 'yürümez' bir araba demissin simdi de cok basarili oldugunu dusunmuyorum 'tipini de begenmedim' demissin ama önce de '3.20' al bari demissin benim kafam karisti soyle; 3 serisinin yeni kasasini genel olarak begenmiyorum gorunusunu, 3.16nin da performansi yeterince tatmin etmez demek istedim, ama illa ki 3 serisi alacaksa yeni kasa, 3.20 almasini tavsiye ettim, tabi ki ekonomik duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 synthesizer said: evet şık araba ama arabamın uzerine 45k tl alıp almaya kesinlikle degmez. hele ki hem top speed hem ivmelenmede mevcuttan cok cok gerideyken. Abi 6.5 7 saniyenin altinda otomatik 100 k ya kac tane araba var ki? Al ben dedim 2. El tts, var mi baska o fiyat araliginda cok eski olmayan hem otomatik hem giden spor bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bak sana makine buldum asdsfs makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bana da bulsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aquila said: bana da bulsana. al senin makinen de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ufff eyvallah panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Spiegel said: 10 seneye klasik olamaz honda s2000, nerden baksan 20 30 sene gecmesi gerek klasik diyebilmek icin, o yuzden o 95k fiyat son cikacagi fiyat o aracin nerden baksan bir 15-20 sene daha. hani yatirim amacli konustun sanirim, her turlu satarken zarar edicek o acidan yazdim, no offense. he ya şeyden dedim onu, 80k dı "0" ları. şimdi 90+ ya ilan koymuş herif temiz ve nadir bulunuo die. hastası alır yani. tam kriterlere uygun araba valla 80- ye bulabilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Esh said: synthesizer said: evet şık araba ama arabamın uzerine 45k tl alıp almaya kesinlikle degmez. hele ki hem top speed hem ivmelenmede mevcuttan cok cok gerideyken. Abi 6.5 7 saniyenin altinda otomatik 100 k ya kac tane araba var ki? Al ben dedim 2. El tts, var mi baska o fiyat araliginda cok eski olmayan hem otomatik hem giden spor bisi?a200ün 0-100ü 8.4 abi hangi 6.5dan bahsediyosun? ayrıca otomatik istiyorum da demedim, trafikte ayrışsın hiç demedim. sürat ihtiyacim yok gercekten. 9sn altında olsun yeter dedim sadece. yoksa diyorum, gidip golfr alıp 3-4 bin liraya da mod edip porsche tokatlamak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 a serisi al geç abi o zaman neyin hesabını yapıyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 a class amg akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 allah allaah, biraz yukarda yazıyo taze. ustunde sırf yıldız var diye daha kotu performanslı arabaya da 45bin lira vermem diyorum, allahın tırto hatchbacki yani. kesinlikle 90k tl hak etmeyen bir arac yani ister amg ister deutschland uber alles. cla bulsam xenonlu falan onu indirimle 90a almak ok, ama hatchbacke asla o para verilmez. belki rs3 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 o paraya senin istediğin araba yok. arkadaş 2007 3.20d coupe satıyo 65 e falan, tertemiz araç, al bin git. 0-100 7 civarında işte. göze de batmazsın, az da yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi baya okumuyosun inatla muhtemelen threadi yakıt derdim degil, otomatik beklentim de yok, 9sn altı yeterli, guzel konsol guncel kasa ve onden cekmeyis sadece beklenti. a, scirocco uzerine hic bisey vaadetmiyo ilerleme olarak, marka dışında. 3.16i / 3.20i yerine i alternatif cikar mi dedim de zor gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Selam, Ulen çatlattın forumu be :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ya işe giderken ilgi çekmeme kıstası fena yoksa şu var mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-bayii-cikisli-jaguar-xf-3.0-v6-premium-luxury-108624485/detay ya da hatta şu var her türlü döver http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-altun-2001-porsche-boxter-s-cabrio-125082505/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 evet jag'a ben de bakmistim. subtle bi araba aslinda o acidan problem olmaz ama, 140k km, atmosferik de olsa, hayli yuksek yani o meblaglar verilecek bir arac icin yuksek risk. porsche de boxster yani, fakir porschesi :( ama tesekkurler paylasimlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 XF güzel de zaten BMW 5 serisine tekabül ediyor. Yeni kasası da güzel de fiyatları da işte 5 serisi civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gercekten, v40 rline vs 316'da, volvo mu alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 V40 in ikinci eli vs 3.16 nin ikinci eli. V40 guzel duruyo da e biraz daha zorlasan A serisi var zaten :P 3.16 almasi kolay satmasi kolay bi araba. Turk un luks araba tercihinde bir numara olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 synthesizer said: gercekten, v40 rline vs 316'da, volvo mu alırsınız v40 t4 r-design vs f30 16i soz konusuysa bombos f30 yerine ciddi giden v40 alirim. f30 20i ile isler degisir. ama esh hakli, bmw yu saticam dedigin an sana dogru 3 kisi para destesiyle kosuyor. a class ile falan karsilastirilmaz, v40 ciddi daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar