Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90-95K ya oto

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

70-75 topicim vardi, kistaslar aynen devam, finansman destegi ile limit yukselebilir.

yineliyorum öncelikleri:

piyasada yeni kasası olmayan/yakinda cikacak olmayan
0-100 <9,5sn
şık bir konsol
önden çeker tercih etmiyorum (arkadan itis veya 4ceker)
coupe/cabrio/4 kapı fark etmez
bi-xenon donanımlı
2009dan eski / 50k kmden yuksek olmayan

su anda aklımda olan, 316i / 320i / a4 2.0tdi

var mı guzel akil celen mantikli bir tavsiye
Sosyal ağlarda paylaş

c70 in gideri yok, t5 almadikca uzer yanindan gecenler.

kriterlere bakinca , kirmizi isikta durunca birlikte duran +2 ayni araba daha olmasin. Biraz farkedilsin, iyi gitsin, surmesi, icinde durmasi keyifli olsun diye anliyorum.

Durum boyleyken audi de kriterlerine uyan TTS quattro haric hic bi araba yok. a4 tdi i hic onermem. Uyku getiren dinamiklere sahip tamamen. Komple understeer, bol bol sallanan bi kic vs. Dumduz cruise ederim, sinirlarini yoklamam, karda kiyamette kullanirim diyorsan daha da iyisi yok o ayri.

v40 r-design gidebilirsin dopdolusuna. Onden cekis istemiyorsun da awd herhangi bi rakibine gore cok ciddi az understeer problemi var. Test surusunu siddetle oneririm. Tercihen spor sasi ile.
Sosyal ağlarda paylaş

320 ler çok güzel bence, o cabrio olanlar muhteşem :O

nese şu alttakilere uyan çok güzel bi araba var ^^

s2000.
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_S2000

varsa imkanın, kirala ne yap et mulaka 1 kere kullan.

piyasada yeni kasası olmayan/yakinda cikacak olmayan
Yeni kasası çıkmayacak :( üretilmiyor

0-100 <9,5sn
bu olur herhalde zaten, fabrika verileri 6 sanıye falan

şık bir konsol
Çok şık değil, daha çok sade, hatta araba sadece sürücüye yönelik.

önden çeker tercih etmiyorum (arkadan itis veya 4ceker)

arkadan itiş
coupe/cabrio/4 kapı fark etmez
cabrio
bi-xenon donanımlı
meh
2009dan eski / 50k kmden yuksek olmayan
bulabilirsin temizleri.2009-2010 olması lazım son üretimin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kimse yazmamış da git şu arabayı al ne istiyosan var ve dikkat de çeker,kırmızı ışıkta yanına biri yanaştımı ancak arka difüzörünü görür ve 8 litreden fazla yakmaz(dizel),bu eleman cabrio yazmış ta bu araba belli ki coupe ayrıca o fiyatlara bunun benzinli cabriosunuda bulursun,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-39.000-km-bmw-320cd-borusan-cikisli-m-paket-93321538/detay
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur herkese yorumlar icin.

TT ve BMW4 yeni kasalar geliyor yakında, o açıdan dusundururler.
ama cc 320d gercekten evladiyelik evet, bir tek o akıl celebilir.

v40 95 lira dolusu, gercekten evlat acısı olur volvoya o para.

s2000 zaten gundelik araba olarak imkansız bence, bir de sirkete gidip gelirken komik biraz hani. temizin bulunma ihtimalinin pratikte olmadigini varsayarak.

316 line'sız almak aslında hic mantıksız degil, zira içerisinde ek ihtiyac olacak hicbir eksik yok.
multimedya ekranı standart, joystick vites standart, bir tek opsyonel olarak techno paket (xenon, bluetooth, kadran upgrade) ve spor direksyon eki ile, hayli şık oluyor.
kapak jantla çıkıp istedigim bir janta donerim sonra, zira 17 tırt jantların bile fabrikasyon fiyat farkı 2000 euro ustu.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

v40 95 lira dolusu, gercekten evlat acısı olur volvoya o para.

Bi kac haftadir iyice bilendigim icin hayli pazarlik ettim ben. Sonra c50 veya c60 rumor lari baslayinca onu beklemeye karar verdim.

v40 t4 r design, panoramik dahil full , sadece su radar vb ultra guvenlik hedeleriyle cruise olmayan sekliyle 85 civari biseye geldiler cok israr etmeden. Daha da dusme potansiyeli vardi gayet. Fiyatina gore sundugu sey bence doyurucuydu.

Temiz bi e92 cd ile kiyaslanmaz o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

işte 2 ay sonra bmw 4 çıkıyo olmasa gene dusunulebilir ama, outdate olacak.

onu umursamasak bile, fiyatlarda fark edilir bi dusus olacak e92 coupelerde, hic degilse o beklenir.

ama e92lerin de ekransızını almak bu saatten sonra 90 lira verilen bi araba icin icim cız ettirir.

şöle düşeş bi 330d cabrio olsa :P

en yakın bu 330d coupe ekranlı
Sosyal ağlarda paylaş

bmw 3 coupe alinmaz, bmw 4 serisi geliyor. bekle 2-3 ay fiyatlari 10-15 bin tl dusecek en az. yani simdi 100bin istiyorsa 85-90 isteyebilecek en fazla adam, cunku eski kasa oluyor arac. bir de disiyla ve motoruyla oynanmamisi seni tatmin etmez goruntu ve performans olarak. 2010 ve sonrasinda 185 bgye ciktilar sanirim ya da 188 ama ondan once 160-170 arasi biseydi sanirim, o kasayi da anca ceker o kadar guc. cabrio alabilirsen al diycem 3 serisinde ama 100kya da yok.

en guzeli full arti full bir mini cooper jcw al manuel, senin her turlu ihtiyacini karsilayacaktir. daha onceki topicinde de soylemistim bunu. ve verecegin maksimum 85k tl 2012 bile alsan.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

A4 2.0TDI hâlâ 140HP'lik model mi? Eğer öyleyse bence değmez; yani ne bileyim konsolda siyah/metalik plastik görmek insanı o kadar para verince üzüyor :

A5 yok mu?

Saygılar.

Arkadaşım dün 240 hp özel çıkış yakalamış sahibinden sanırım A4 2.0 ama TDI değil galiba. Yakıt tüketimi de iyi geldi 70 kuruş gibi bişiydi sanırım. Almazsa haber edeyim mi synt?

240dan emin değilim gerçi ama 200 üstü onu biliyorum heuaheu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...