Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 NeoStyle said: Abi sen ne diyon ya kendisi simit yiyip hayvana kuzu kavurmalık et pişirip veren var 1200 lira aylık masraf hadi maddiyatı geçtim köpek hatunu elinde kukla etmiş haf su, huf yemek, viyak gel yanıma oynatıyor resmen O hatun bana da bakar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hayvanlar icin sex toy isine girsek iyi para cikaririz gibi geldi simdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gözlemlediğim kadarıyla millet kendi oynamayı daha çok seviyo, tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tutucak fikirleri var da simdi burda yazilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kedisini eliyle tatmin eden kimdi ya öyle biri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 adresimi ömledim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yaşlı teyze, kedisi ve kulak çubuğu hikayesi vardı, çözüm olabilir belki? yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 benimde aklıma sex toy gelmiştide şimdi düşündüm kedi genelevi cidden tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 coco said: hemcinsiyle çifleştir noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mal said: benimde aklıma sex toy gelmiştide şimdi düşündüm kedi genelevi cidden tutar. hayvanseverler yıkarı orayı hayvanları seks işçisi yapıyorlar diye. seni de tırnaklar, tşörtünü neyim yıtarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 giyerim çiçekli gömleğimi takarım altın zincirimi alırım elime tespihimi hiç bişe yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kedimn azgınlık dönemi 5 gün sürdü. Sanki biraz kısa gibi. Yakın zamanda gene mi azacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Eş adayı var. 12 aylık dişi kedi çiftleşirtirmek uygun mu ? Yoksa daha küçük mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 arkadaşın kedisi 9-10 aylıkken yavrulayıp çok da şahane annelik yapmıştı 1 yaş diyorsun uygundur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sokaktaki kedilerin 6 aydan sonra dogurmaya basladiklarini dusunursek, erken degil. en az 1 yasinda olmasi gerektigini soylemisti veterinerimiz. ciftlestirmeden bazi kontrollerin yapilmasini da uygun goruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 daha küçükmüş. okula gitmeli o yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar