pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 "bitcoin mining virus" böyle bir halt var beyler.Şu anda haberim oldu ve sistemim bu zımbırtının zombisi olmuş.İşin sakat tarafı bilgisayar sabahtan beri açık ve ben bilgisayarın başında değilim. :( "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver Version (xxxx) has stopped working and recover" Hatası alıyodum.Lan kartı bozduk heralde diyip kıllanmaya başladım.GPU Tweak programını indirip kartın voltajını neim kontrol edeyim dedim.Bi de ne göreyim,(idle) randomly peeking %100 işlemci, voltaj ... herşey randoma bağlamış.Bu arada bağlantımda da saçma bir yavaşlık vardı 2 gündür.Oradan da hafif bir kıllanıyodum.Velhasılı verdim virüs taramaya aleti aşağıdaki yavşak ve çete arkadaşları bir bir dökülmeye başladı. BullGuard kullandım.Taramaya mütakip Kernel Mode hatası gitti.GPU Tweak ideal değerlerinde seyretmeye başladı.Genede yarın akşama formatı basarım alete.Aşağıdaki klasör isimleri ve dosyalar virüs'e özgü.Bilgisayarınızı önce gözle muayne edin, akabinde formatı basın gitsin. Ele başı: File name: ieutil.exe Malware: Application.BitCoinMiner.AO Malware type: Infected file Status: Infected Path: C:Temporaryieutil.exe Kurye : File name: iehighutil.exe [3392] Malware: Trojan.Generic.9052288 Malware type: Process Status: Infected Path: C:Temporaryiehighutil.exe [3392] Kurye : File name: iehighutil.exe Malware: Trojan.Generic.9052288 Malware type: Infected file Status: Infected Path: C:Temporaryiehighutil.exe Malware: Trojan.Generic.9052288 Malware type: Registry Status: Infected Path: HKEY_CURRENT_USERsoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun=>iehighutil=>C:Temporaryiehighutil.exe BOSS Malware: Trojan.Generic.9052288 Type: Infected file Status: Cleaned Path: ... Disinfect: Failed Move to quarantine: Succeeded Malware: Application.BitCoinMiner.AO Type: Infected file Status: Cleaned Path: ... Disinfect: Failed Move to quarantine: Succeeded Malware: Trojan.Generic.8794932 Type: Infected file Status: Cleaned Path: ... Disinfect: Failed Move to quarantine: Succeeded http://www.wired.co.uk/news/archive/2013-04/8/bitcoin-trojan
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ne tıklıyon abi sen de Skype de her gördüğün resme :P
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 MSN/skype değil.Usenetten indirdiğim 2gblık isonun içinden çıkan setup.Adamlar setup.exeyi değiştirip tekrar packleyip upload etmişler.Setupta çalışmadı üstüne üstlük.Usenet kullanırken virüs programı şart oldu artık.
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 useneti her önüne gelen kullanırsa böyle oluo işte :) usenet Virüslerin anavatanıdır bunu bilmeden girdiysen yazık... Çünkü Daha antivirüslerin tanımadığı virüsler filan buradan ürüyor aman diyim.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 virus programı kullanmamak ne demek ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kullanilmayabilir ama warez ile kullanmamak ne?
Öne çıkan mesajlar