ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 patates kızarttığımız gibi kızartsak olur mu ? nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 içi pişmez. tavaya az yağ dök orada çevire çevire kızart. edit: pehh kuşbaşı etmiş, biftek sandım bi an. rezil etmeyin eti boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kusbası ete duduklu tencere lazım yanlıs bılmıyorsam yoksa ete yazık edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 evet düdüklü tencerede az suyla kısık ateşte gayet güzel kavurma yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Küçük küçük doğra tantuni gibi domates rende, bir diş dövülmüş sarımsak ve pul biber ekleyip fırında pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gerçek soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Pane harcine bula fritoze at ve vahsi bir kaplan gibi ye dostum. Disin seni cok cekici bulacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yarın yapıcam işte baya baya ciddi soru. 180 derece 10 dk yapsak yeter her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ne kadar kötü olur acaba ben kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Et snitzele benzer de, hangi etten yapcan, koyun mu dana mi? Koyunsa fritozu camdan atarsin o koku gitmez :P bi de et bi boka benzemez, danaysolur bula galetaya falan kizart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fritozde kendini bile kizartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aynı şekilde tavuk etini pane harcıyla pişirmiştik güzel olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 adam gibi kavur ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 MUNDAR ETME ETİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mozzart rap yapabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sıcak fırına at önce biraz içi pişsin sorna at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 firinda cok az durmasi lazim. kupkuru olur bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ugurz said: yarın yapıcam işte baya baya ciddi soru. 180 derece 10 dk yapsak yeter her halde. çok yağ çeker olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 çiğ ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 copry said: ugurz said: yarın yapıcam işte baya baya ciddi soru. 180 derece 10 dk yapsak yeter her halde. çok yağ çeker olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Teflon tavada ya da wok tavasinda mis gibi olur o. Ugrasma once firin sonra bilmemne diye. Sivi tag yerine tereyagi falan kullanman daha iyi bu arada. Hatta kokmak onemli degil onemli olan guzel yemek yemek dersen soyle ufak bi tarif de vereyim; 2-3 tane orta boy sogani dogruyosun, kisik ateste azicik yagda olduruyosun. Sonra iyice yavsadiklarinda basliyosun karistirmaya. Soganlari yakmadan karamelize ediyosun bi guzel. Sonra etleri ekliyosun ustune atesin altini acarak, istedigin gibi tuzunu baharatini koyuyosun -ki kirmizi toz biber ve biberiye olmazsa olmaz-, etler once suyunu birakacak, biraksin. Suyunu cekene kadar iyice cevire cevire pisiriyosun. Et guzelse yeyip yemis olabilecegin en guzel kavurmalardan biri cikiyor ortaya. Bir de guzel pilav yapaniniz varsa tamamdir. Sogani karamelize etmek uzun is bu arada. Ugrasmam dersen atla o kismi, gerisini uygula, 15dk'da hazir yemegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fritoze et atmayi da yasaklasak mi ne yapsak, nasil kurtarsak bu nesili? yagsiz tavada pisir ye bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 di said: Sivi tag yerine tereyagi falan kullanman daha iyi bu arada. tereyağı lezzet bonusu 10x falan rafine yağlar direk zehir zaten inanamıyorum bilinçsizlikten ailelerimizin bunca zaman kullanmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: fritoze et atmayi da yasaklasak mi ne yapsak, nasil kurtarsak bu nesili? yagsiz tavada pisir ye bari Bosver olm yasagi falan, barbeku sezonunu ne zaman aciyosun onu soyle sen. Gecen is yerindeki Italyan eleman lafini etti kacti, mangal sayikliyoruz o gunden beri. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: fritoze et atmayi da yasaklasak mi ne yapsak, nasil kurtarsak bu nesili? yagsiz tavada pisir ye bari fritözü yasaklarsak çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar