dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 amerikadan sony a6000 aldım 1400 TL ye geldi tr fiyatı 2500 tl civarındaydı gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 polis tavsiye istiyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Fütüristik tasarımlardan hoşlanırım, ağır taşımakta zorlanırım, early adopter olmaktan çekinmem, yakacak param var dersen, Sony QX100'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 X-t1 aldım 18-55 2.8-4.0 lens ile aldım, görüntü kalitesi, özellikler bir yana build quailty olarak elime aldığım en iyi alet. Bir full frame SLR ağırlığında veya haciminde olmasa bile gayet ağır bir alet, objektiften bodye her yer metal. Onun dışında her şey için manuel mekanik switch,dial iyi ama shutter ayarı biraz sıkıntı bazen. Genel olarak DSLR kadar kullanışlı değil, iş yerinde canon 70d var 1 yıldır kullandığım, bu alet sanırım onun yerini alamaz bazı konularda ama sokakta gezerken yanıma alırım hertürlü. Birde manuel focus peak çok gzl çok. Herşeyi incik cincik elimle ayarlığım kırk saat uğraşıyım diyenler için, daha bir fotoğrafı hayatının parçası haline getirenler için ideal. 3600 verdim, verilir mi bence DSLR öncelikli olmalı bu aletler çok daha meraklısına. Birde omd-m1 ile normalde arasında 100 dolar fark var ama Fuji global fiyat uyguladığından burda omd-m1 yaklaşık bir 300-400 dolar daha pahalı yani ikisi arasında özellikle bir lens terichinden ötürü ayrım yapmak zorunda değilseniz bu direk tercih. Bir tanede örnek foto atıyım çektiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar