Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Anneye hello kity denmez ayıp bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bence bu telefon ideal. -Crawler- said: http://i.imgur.com/ReDv4rc.png Şunu aldım ben anneler günü için. Hem tuş var hem dokunmatik. Tuşları da büyük tavsiye ederim. Beyaz modeli de şık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 s3 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Touchwiz verilmez bence anneye. Android olacaksa Sense olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 di'cim ne çok şey alıyosun sen bu ara kuzum ? bana god of war hd collection'ı sattığından beri bi zenginleştin sen, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 annem şunu beğendi baya 1 yıldır falan kullanıyo netiyle gpsiyle falan sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Nokia abi. Lumia bile anne testini geciyor: GERGE said: 60 yasina yaklasmis teyzeme verdim simdi Lumia 620'yi kendini ara diye, hayatinda dokunmatik telefon kullanmamis kendisi. 3-4 dakika icinde, acip, once telefon programini oradan da rehberi bulup aramayi becerdi. SMS ve eposta yollamayi da buldu simdi, anne testini gecti telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 foruma mesaj atbiliyo mu telefondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Internete bakmadi. Atar ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar