Halebi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 28 şubatçılar adamı ite köpeğe maskara yaptı,umarım bin yıl çıkmazlar suçları varsa içeriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 imzamın ne kadar doğru olduğunu yine gördüm. nerede birisi allahu ekber diyorsa orda bombalar patlıyor, insanlar ölüyor. islam ölüm dini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/05/hataydaki-patlamalar-uzerine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Halebi said: 28 şubatçılar adamı ite köpeğe maskara yaptı,umarım bin yıl çıkmazlar suçları varsa içeriden yok, adam zaten doğuştan maskaraydı. Bildiğin evrim zaiyatı ehehe, pardon fazla kelime koymuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Firstblood said: niye gülüo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Halebi said: hedeflerini ise daha önce açıkladım,suriye sahilinde alevi bir arap devleti kurmak çünkü suriye elden çıktı artık,kızıl elmaları ise hatay... götümle güldüm buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bck said: Firstblood said: niye gülüo bu bunu canlı izledim ben. daha önce reyhanlı için açıklama yapmıştı adam. burada almanya'daki konsoloslara almanya'daki türkler hakkında bilgi falan veriyordu. kurum için toplantı gibi bir şeydi yani. televizyonlar da adam canlı konuşuyor reyhanlı hakkında bir şey söyler belki diye canlı yayınladılar. adam bir şey söylemeyince de kestiler yayını. yayın sürerken de kesin reyhanlı hakkında konuşur diye böyle alt yazı falan yazdılar. aynısını hükümet kanalları falan da yaptı. hatta özür diledi sonra bir tanesi biz açıklama yapar diye düşünmüştük yapmadı diye. ha olaydan sonra taze taze başka konuları anlatırken bile böyle mutlu görünmesi yanlış. ama orada reyhanlı hakkında konuşmuyordu yani. tvarşiv de falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ne kadar başarılı bir istihbarat ekibimiz var ki patlamadan 4 saat sonra failleri tespit edip 24 saat içinde de planlayana kadar hepsini yakalayabiliyor. Hökümetimiz mucizeleriyle birlikte iş başında inşallah http://rt.com/op-edge/turkey-blasts-syria-suicidal-164/ Olayları kronolojik sıraya koyarsak - İsrail 3 yıl önce umrunda bile olmayan bir baskın için özür diler - BM, EŞED kimyasal silah kullanıyor der (Iraktaki WMD'yi hatırlarız tabi) - Başka bir BM yetkilisi çıkar asiler sarin gazı kullanıyor der, gaz meselesi unutulur - 30 yıldır türkiyeyle savaşan pkk bir anda çekilme takvimi açıklar, saldırılarını durdurur - Rusya, ABD ve suriyedeki tarafları masaya oturtmaya çalışır - İsrail suriyeyi bombalar - Reyhanlı'da bombalar patlar - 24 saat içinde suçlular belli olur İşin pkk boyutunu atlamışız onu da eklemek lazım. Ne de olsa artık bir iç tehdit kalmadı, şanlı ordumuz rahat rahat dış tehditlere yönelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben bi iki olay daha bekliyorum su anda. hukumet beklenilen tepkiyi gostermedi. ucak olayinda oldugu gibi alttan aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Marty said: ben bi iki olay daha bekliyorum su anda. hukumet beklenilen tepkiyi gosteremedi. ucak olayinda oldugu gibi alttan aliyolar. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Tabi canım. Yeterince kişi kanmazsa kesin Suriye ordusuna bağlı olduğunu itiraf edecek kişiler tarafından bomba koyulur veya saldırı hazırlığında yakalanırlar. Yeterince klişe film izleyince Türkiye gündemini takip etmesi kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halebi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mihrac ural denen adam daha geçen hafta tehdit etti açın youtube dan izleyin,bu kadar habersizmisiniz arkadaş ,iyi adam esadın 2.aposu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bot bu bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu adam niye burda hala ya offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Diyarbakır'da da çöp konteynerinde patlama olmuş biraz önce; "Öte yandan, çevrede yapılan aramalarda olay yerinde 3 adet patlamamış basınç etkili bomba ile bir adet kullanıma hazır molotof kokteyli bulundu. Polis bölgede geniş çaplı araştırma başlattı." http://www.siyahgazete.com/bir-patlamada-diyarbakirda-8346h.htm Çözüm sürecini engellemek isteyen provakatörler hapisten dhkpcye sinyal gönderip patlattılar zaaar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hoşgelmiş ortadoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 mani said: Davutoğlu'un yurtta savaş cihanda savaş politikası tıkır tıkır işliyor. Bu saatten sonra barış, huzur unutulsun gitsin. Ortadoğu bataklığına bekçilik edeceğiz. Zaten AB hayalleri de yok oldu gitti. Güzel bir tampon bölge oluruz. türkiye cumhuriyetinin kurulma amacı zaten emperalizm'in bekçi köpeği olmak değil mi ki ? o destansı mücedalelerimiz sonunda bize lütfedilen sınırlar ise osmanlının petrol kaynaklarından arındırılmış alanı . Eğitim müfredatımız bir proje. Dünyanın hatta tüm insanlığın başlangıcı olan medeniyet sanıyoruz ama tarihte türk diye bir şey bile yok denebilir. Olmayan proje bir halkmışız gibi hissediyorum. her nasılsa çok epik bir noktasındayız dünyanın ve planlananları nasıl değiştiririz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kafalar kafalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halebi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 20 ülkeyi elimizde taş ve sopalarla kovaladık dostum ,büyük bir destandı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yabancı sitelerde turkiye için terrorist bestlersen gun gelir g.tune girer diye durumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Halebi said: 20 ülkeyi elimizde taş ve sopalarla kovaladık dostum ,büyük bir destandı o, 20 ülkeye emir büyük yerden olmasa bırakırlar mı bu toprakları. Sadece insan çiftliği bir ülke burası. Halkı mental olarak hadım edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 tabi herşeyi değiştirebilecek güce sahibiz. Ama lütfen şu düğün meselesini tartışmak yerine savaşa nasıl engel olabiliriz onu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Internette dolaşan bir haber; Arkadaşlar Hatay'da yaşayan bir arkadaşımız sayfaya mesaj göndermiş. Lütfen bunu duyuralım!.: Olaylar halen toparlanmadı ve medya bunu yayınlamıyor. Şuan buralar çok karışık.Bir araçta daha bomba olduğu söyleniyor. Maçtan sonra herahngi bir kutlama yapılırsa tekrardan patlama yaşatılacak büyük ihtimalle. Lütfen sesimizi duyur. Burada yardıma ihtiyacımız var, ne gelen var ne bize yardımcı olan. Sadece halk el ele verdi.Buraları toparlamaya ve arama çalışmalarına devam ediyoruz. Bize yardım eli uzatan bir yetkili yok!! Sesimizi duyur lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Dostum eğer Suriye'ye savaş açmak istiyorsak o insanların ölmesi ve bunun sonrasında polisin Suriye'li ordu üyelerini yakalayıp itiraf ettirmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar