Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıcılar Yeni yöntem.

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

bizim uo da yaptıgımız en adi hareket önden valorite set li 2 arkadas gönderip sehirden mavi ceker, sonra bizim evin oraya getirir, orda vendorun dibinde invis olmus 2 pure mage den "Kal Vas Flam" cektirip keserdik.

İşin güzel yanı o yazı ev menzilinde olduğumuz için ev içindekilere gözüküyodu.

Bide ev gate açıp koşarak ev içine girip, diğer taraftan "Horse satılır" şeklinde adam çekip gelen adamı dışarda etrafı duvarla çevrili energy vortexin yanına salardık.

Bucs'ta bazı evlerin gizli bölmelerinden aşağı aynı şekilde golemle tuzaklar kurar girenleri tek tek avlardık, tek atardı golem. sdfdf

Tabi bu fightlar esnasında kaybettiğimiz setlerin mage robe ların haddi hesabı yoktu. sdfsf
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Explosion Potionlari adam altina dizip ölünce de binegini kesmek kadar les bir hareket yok abi benim bildigim. Tam bir adilik. Ne bela okumusumdur arkalarindan. Basima birkac kere geldi sonra ben de yaptim. Cok eglendim ve zevk aldim.

bitane serverda invul yapmak yerine aşırı yüksek hp vermişler bank npcsine, adamın biri de kamyonla potion atıp patlatmış. forum direk bank nerde diyen topiklerle dolmuş sdfsfs
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Fistan said:

ya uo da max str ile 330 stone civarı bişey tasiyabiliyordun
trade penceresine 1000stoneluk icinde ne oldugu belli olmayan kasa koyuyorlar trade kabul edilince de tasiyamadigin icin cat yere dusuyor iste trade penceresindekiler
ordan da hemen kapıyor biri yere dusen itemi

Daha güzeli adam sana agırlıgı 1 olan trapped punchlardan satarken, görünümü,trapped punch ile aynı olan içi hayvan gibi dolu kutu koyuyor trade ekranında,sonra üzülüyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...