Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://yoghurt-network.com/5yilsonrakendinizineredegoruyorsunuz çok iyi lan
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 son 1 yılın furyası da bu işte. samimi esnaflık
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 samimi ayağına asgari ücretle 2354156464654 adet iş kitleyecekler gibi duruyor.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bu ne şirketi, işe alıcakları eleman ne iş yapacak onu bile anlamadım :( cahillikten tutuşuyorum lan
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 monitörüng falan sosyal medyada ve bilimum cart curtta bunlarla ilgili haberleri takip edip kayıt tutmak bilgi vermek. bir de hesap yönetimi diyorlar neyin hesabını yönetiyoruz onu anlamadım. accountant yani muhasebeci mi yoksa sosyal medya hesaplarını mı kontrol edecek o muamma.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 biz de ayni samimiyetle is gorusmesine gitsek, ise almazlar.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Aslında stalker lıkta bir çeşit monitoring sayılır. İş arayan varsa gitsin bi ama anladığım kadarı ile ofis sap dolu ehmeh çıkmaz.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bunlar boyle ya. Bi tane calisan arkadasim var ben diyeyim sosyal medyaci o desin dijital pazarlama stratejisti hani hafif mesrep bi is anlayislari var. Gecen gun de bi ilan varmis sigara icmeyi sart kosuyolarmis falan. Beni pek acmiyo bunlar acikcasi ciddi bi adamim heralde.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ne işi anlamadım ama ofiste her girdiğim odada viski içebiliyorsam bir dürüme çalışırım ben. mad men stayla.
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ben de şunlara rastladım daha önce de sinir oldum yavşaklıklarına. said: Marka Ekibi İletişim yönü yüksek. Piyasayı kıracak her teklife "tabi abi" diyerek atlayabilecek. Cebinde en az 50 bin lirası olan. Çünkü İstanbul gibi bi şehirde deli gibi kazansak da ona zırnık koklatmayız. Hakkını aramayan. Zekasıyla adeta bir CEO olabilecek ama nasıl bir işse işçi konumuna düşmüş ekip arkadaşları arıyoruz. said: Stajyer Yeni mezun cebinde en az 20 milyar parası olan ( çünkü en az 1 yıl bedava çalıştırırız ) Fikir üretebilen. Ürettiği fikri her türlü manüpileye uğratmaya müsait. Yerin dibine de sokulsa üstüne itaat eden. Esnek ötesi çalışma saatlerine uygun. A ve Z arası gerekli tüm sıfatları bünyesinde barındıran. Zeka seviyesiyle aslında çalışmasa da yolunu bulabilecek ama her ne olduysa gidip reklam okumuş köleden hallice stajyer arıyoruz.
eski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 calısmasakta muhabbete bakmak ıcın gidilebilir. biti gidip denesin bi hayrına
Öne çıkan mesajlar