Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tuketilsin nolucak behzat ç karakterinin eline kola mı vericeksin. karakter bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 @Lama, Yok yahu ben 2 dizi izliyorum bu aralar. Atvdeki Karadayi ve Kanalddeki Ozgu Namalin dizisi. Devamli olarak iciyorlar, normal olmayacak duzeyde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 her kanalın bir dizisinde var.. onlarda onu riske ediyorlar demek ama içkiye kıyasla radyo ve tvde daha çok dinle alakalı bişey görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fenn said: moriarty said: hurriyet.com.tr ye girebiliyoruz abi. Gir oku o zaman hürriyet.com dan neden bu başlığa girdin!!! İşine gelmiyorsa virüs reklamlar gibi siz istemeden açılmıyor başlıklar ok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 daha kısa başlıklar bulsa bi noktada anlaşabiliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ipin ucu iyice kacti, ayarlari iyice bozuldu bakalim nerde reset yiycekler. Fetullah hocasi da baya sinirlenmis bunlara.Isim vermeden fena giydirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 alkol sağlığa zararlıır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Dark_Soul said: Ipin ucu iyice kacti, ayarlari iyice bozuldu bakalim nerde reset yiycekler. Fetullah hocasi da baya sinirlenmis bunlara.Isim vermeden fena giydirmis. Ne demiş hocamız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 moriarty said: abi aç o zaman bir topic ilginizi çekebilecek haberler diye. oradan devam edelim yani. AKP'nin yaptığı işlerin tartışılmasından rahatsızsan, aç bir tane topic, herkes sadece o başlıkta yazsın konuşsun. Moderatör olarak diğer topicleri de kitlersin. Finklorpeyniri said: bir çetintaş topiği ve tekrar bilgiye doydum. gözümüz açıldı mı arkadaşlar hepimizin? gözümüz açıldı mı beyler? açıldıysa adam basıp gidicek çünkü anlatıcak etrafta gençleri kurtarıyorum davama katıyorum ülkeme olan borcumu gençleri aydınlatarak ödüyorum falan diye sağda solda anlatacak. açılsın bütün gözler hadi. çetonun hayatı boşalmış sanal insanlar ve tartışmalarla dolduracak boşluğunu. hepimiz birlik olursak bir el işi kursuna veya yelkene falan yollayabiliriz yaşı müsait çünkü. artık bir hobi edinsin sizin gözleriniz kapalı diye hayatını yaşamıyor adam litfen ya DOTA 2 oynasın mesela di mi? Geri kalan her şey gereksiz ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 haber durumundan rahatsız olan bu kadar çok arkadaş varsa ki artık işi gırgır şamatadan iyice kavga dövüşe dökmüş durumdalar. forumda bir karar alınsın ya haber paylaşılmaya devam etsin yada bu işe bir son verilsin. insanların mantığı haber siteleri var neden burada da bu konular var şeklinde. iyide forumun mantığı tartışmak ve konuşmak üzerine kurulu ,sadece gırgır şamata yapalım ,gezdiğimiz yerleri anlatalım,2 parça birşey satalım veya teknoloji değil ki her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Tvde sigara mozaikleniyor ama icki serbet gibi tuketiliyor maasallah. Dizilerde o kadar abartili ki oyle boyle degil, kesin gizli reklam anlasmalari var kanallarla icki firmalarinin. abi tatar olduğundan eminmisin? son postlarına bakıyorumda arap ramazan daha yakışırmıştı sana elhamdülillah.. bak ne diyecem arkadaşın manitası özbekistandan 2 şişe kımız getirdi içelim kendimize gelelim ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Warhero said: moriarty said: abi aç o zaman bir topic ilginizi çekebilecek haberler diye. oradan devam edelim yani. AKP'nin yaptığı işlerin tartışılmasından rahatsızsan, aç bir tane topic, herkes sadece o başlıkta yazsın konuşsun. Moderatör olarak diğer topicleri de kitlersin. Konuyu nasıl akpye getirdin, bana nasıl akplisin vurgusu yaptın, kafanda birleştirdin anlamadım, anlayabilmeyi beklemiyorum. Tam olarak bu zihniyet yüzünden zaten artık bıktım sizin "siyaset"inizden konu dışında ve forumda. Haberlerin tartışılması değil insanları bu kadar rahatsız eden, haberler burada resmen bir propaganda gibi kullanılıyor. Karşıt fikirlere saygı gösterilmiyor, ha ben akpli falan değilim. alakam olmaz. Fakat bu tavır zaten herkesi soğutan. Lan konuyu benim üzerimden akpye nerden getirdin? Senin dilinle karşılık vereyim, senin tam olarak bir gerizekalı olduğunu düşünüyorum şu an. Şikayet et, banlanayım rahatsız olursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bu gece çok hareketli lan pati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 khalad said: haber durumundan rahatsız olan bu kadar çok arkadaş varsa ki artık işi gırgır şamatadan iyice kavga dövüşe dökmüş durumdalar. forumda bir karar alınsın ya haber paylaşılmaya devam etsin yada bu işe bir son verilsin. insanların mantığı haber siteleri var neden burada da bu konular var şeklinde. iyide forumun mantığı tartışmak ve konuşmak üzerine kurulu ,sadece gırgır şamata yapalım ,gezdiğimiz yerleri anlatalım,2 parça birşey satalım veya teknoloji değil ki her şey olabilir. Katılıyorum. Açılan her topic bizim ilgimizi çekecek bir konu olması gerekmiyor, okumayız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ha şunu söylemek gerek, burada kimsenin tepkisi durmadan haber konmasına değil bir tek. Aklınız sıra burada siyaset konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama değil yani. İki tarafında birbirine saygı duymadığı, kafasına dayatmaya çalıştığı bir ortam. Çetintaş faşistin allahı bir adam. Onu geçtim hiç bir düşünceye zaten saygısı yok; ama kendine laf edildiği zaman "düşünjeye saygı abijim" diye gezen bir adam. Çetintaş, bücürükünannesi gibi adamlara kadınlara gazı verip süper deyip, şimdi ki hükümete falan laf etmek komik yani. Aynı adam, aynı yazı stili, aynı kafa ile bizim sevmediğimiz bir tarafı savunuyor olsaydı, linç ederdiniz adamı, üç gün yaşamazdı. Üstüne troll lafını öğrenmiş, trollemeyin beni, aman beni troleybitlemeyin diye geziyo. Arkadaş çetintaşı trollemekten basit bir şey yokta, gerek yok adamı trollemeye zaten. Kayıp vaka. O çok eleştirdiğimiz akpden falan farklı değil adam. Hatta daha bile kötüsü belki yani. Sizin gibi adamlarıda almış arkasına, yardırıyo aklı sıra. Yahu üstte demişim ki bıktık artık haberlerden, Warheronun verdiği cevaba bak: "Akp eleştirilerine dayanamıyosan gelme" Sizin yapacağınız siyasete, konuşacağınız konuya sıçayım afedersiniz. Evet siyaset olmasın forumda, çünkü olmuyor. Sırf bu beceremediğimiz siyasi muhabbetler yüzünden insanlar birbirinden nefret eder hale geliyor. Aynısı futbol bölümündede var mesela. Ad vermiyim; ama ben forumdan banlandığımda salak salak mesaj eden, küfür eden adamlar var. Ben 2002'den beri buradayım, açıkçası artık çokta ciddiye almıyorum çoğu kişiyi. Artık pek ciddi mesaj falan atmayı da bıraktım. Biz büyüdük; ama büyürken içine sıçtık biz bu forumun. Her geçen gün daha kalitesizleşiyo, insanlar kutuplaşıyor. Beceremiyoruz madem, tekrar yasaklansın. Çok daha huzurlu oluyor forum. Bu. Ircte kanaldaki herkese +v(voice) verip 0ne'a vermiyordum mesela konuşamasın diye. Adam forumda o kadar laf etmesine rağmen irctekiler mal falan diye, yazamamasına konuşamamasına rağmen o halde duruyodu saatlerce. Bu adamlar böyle. Çetintaşta aynı kafa. Açalım bir bölüm madem, tüm gün topic bassın sizde tartışın eğer bu şekilde tartışmaktan mutlu oluyorsanız. Ben olmuyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 * Sigaraya uygulanan yasaklar nargile için de geçerli olacak. Kapalı mekanlarda nargile içilmesi kesinlikle yasak olacak. Kışın nerede içeceğiz nargileyi. Nargile dumanından rahatsız olan nargile içilen kafeye gitmesin arkadaş bu ne ya her şeye yasak. Her sene kademe kademe yasak getiriyorlar 2023'e kalmaz alkol filan alayı yasak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 moriarty said: Ha şunu söylemek gerek, burada kimsenin tepkisi durmadan haber konmasına değil bir tek. Aklınız sıra burada siyaset konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama değil yani. İki tarafında birbirine saygı duymadığı, kafasına dayatmaya çalıştığı bir ortam. Çetintaş faşistin allahı bir adam. Onu geçtim hiç bir düşünceye zaten saygısı yok; ama kendine laf edildiği zaman "düşünjeye saygı abijim" diye gezen bir adam. Çetintaş, bücürükünannesi gibi adamlara kadınlara gazı verip süper deyip, şimdi ki hükümete falan laf etmek komik yani. Aynı adam, aynı yazı stili, aynı kafa ile bizim sevmediğimiz bir tarafı savunuyor olsaydı, linç ederdiniz adamı, üç gün yaşamazdı. Üstüne troll lafını öğrenmiş, trollemeyin beni, aman beni troleybitlemeyin diye geziyo. Arkadaş çetintaşı trollemekten basit bir şey yokta, gerek yok adamı trollemeye zaten. Kayıp vaka. O çok eleştirdiğimiz akpden falan farklı değil adam. Hatta daha bile kötüsü belki yani. Sizin gibi adamlarıda almış arkasına, yardırıyo aklı sıra. Yahu üstte demişim ki bıktık artık haberlerden, Warheronun verdiği cevaba bak: "Akp eleştirilerine dayanamıyosan gelme" Sizin yapacağınız siyasete, konuşacağınız konuya sıçayım afedersiniz. Evet siyaset olmasın forumda, çünkü olmuyor. Sırf bu beceremediğimiz siyasi muhabbetler yüzünden insanlar birbirinden nefret eder hale geliyor. Aynısı futbol bölümündede var mesela. Ad vermiyim; ama ben forumdan banlandığımda salak salak mesaj eden, küfür eden adamlar var. Ben 2002'den beri buradayım, açıkçası artık çokta ciddiye almıyorum çoğu kişiyi. Artık pek ciddi mesaj falan atmayı da bıraktım. Biz büyüdük; ama büyürken içine sıçtık biz bu forumun. Her geçen gün daha kalitesizleşiyo, insanlar kutuplaşıyor. Beceremiyoruz madem, tekrar yasaklansın. Çok daha huzurlu oluyor forum. Bu. Ircte kanaldaki herkese +v(voice) verip 0ne'a vermiyordum mesela konuşamasın diye. Adam forumda o kadar laf etmesine rağmen irctekiler mal falan diye, yazamamasına konuşamamasına rağmen o halde duruyodu saatlerce. Bu adamlar böyle. Çetintaşta aynı kafa. Açalım bir bölüm madem, tüm gün topic bassın sizde tartışın eğer bu şekilde tartışmaktan mutlu oluyorsanız. Ben olmuyorum açıkçası. farkinda olmadigin sey, forumun %90 inin ayni sekilde tartismasi. konu farketmiyo. su anda goze carpan cetintas sadece. vizyonda biri aynisini yapiyo, GOT dizisi bok gibi diye spam mesaj atiyo, banka konusu olsa bi baknkaci geliyo sabaha kadar bankalar hakli konulu mesajlarla karsi tarafin ne dediginden bagimsiz savunuyo bankalari, 5 sene once wow bolumunde de hangi guild daha iyi, kim daha iyi pvpci diye ayni mantikta karsi tarafin yazdiklarini okumadan alintilayip tartisilan bi ortam vardi. 2002 den beri burdayim diyosun, 2002 deki bir avuc ultimacidan ibaret degil artik burasi. millet cogaldikca herkesin ortak isteklerine ulasmak da o kadar zorlasicak tabi. ha bir de, diyosun ki adam fasist, saygisi yok vs. e olsun? burda terorist yanlisi adamlar bile varken birak o da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 @moriarty didiklerin dogruda cozum onerin yanlıs zaten yazdıklarınn 90% sorunlar cozum içn iki satır bişe yazmıssın o da mantıklı deil cetintas bölümümü accaz yani bu mu chp gibi sadece eliştirmekle bişe olmuyor bu yanlıs dogrusu bu demedikten sonra dememek daha iyi . Buldugun oneride apoyu ozel hapse atmak gibi bir cozum -cetintası apo ile bagdastırmıyorum- sonunda ne oldugnu goruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tvde alkollu icki reklami varmiydi yau ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 moriarty said: Ha şunu söylemek gerek, burada kimsenin tepkisi durmadan haber konmasına değil bir tek. Aklınız sıra burada siyaset konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama değil yani. İki tarafında birbirine saygı duymadığı, kafasına dayatmaya çalıştığı bir ortam. Çetintaş faşistin allahı bir adam. Onu geçtim hiç bir düşünceye zaten saygısı yok; ama kendine laf edildiği zaman "düşünjeye saygı abijim" diye gezen bir adam. Çetintaş, bücürükünannesi gibi adamlara kadınlara gazı verip süper deyip, şimdi ki hükümete falan laf etmek komik yani. Aynı adam, aynı yazı stili, aynı kafa ile bizim sevmediğimiz bir tarafı savunuyor olsaydı, linç ederdiniz adamı, üç gün yaşamazdı. Üstüne troll lafını öğrenmiş, trollemeyin beni, aman beni troleybitlemeyin diye geziyo. Arkadaş çetintaşı trollemekten basit bir şey yokta, gerek yok adamı trollemeye zaten. Kayıp vaka. O çok eleştirdiğimiz akpden falan farklı değil adam. Hatta daha bile kötüsü belki yani. Sizin gibi adamlarıda almış arkasına, yardırıyo aklı sıra. Yahu üstte demişim ki bıktık artık haberlerden, Warheronun verdiği cevaba bak: "Akp eleştirilerine dayanamıyosan gelme" Sizin yapacağınız siyasete, konuşacağınız konuya sıçayım afedersiniz. Evet siyaset olmasın forumda, çünkü olmuyor. Sırf bu beceremediğimiz siyasi muhabbetler yüzünden insanlar birbirinden nefret eder hale geliyor. Aynısı futbol bölümündede var mesela. Ad vermiyim; ama ben forumdan banlandığımda salak salak mesaj eden, küfür eden adamlar var. Ben 2002'den beri buradayım, açıkçası artık çokta ciddiye almıyorum çoğu kişiyi. Artık pek ciddi mesaj falan atmayı da bıraktım. Biz büyüdük; ama büyürken içine sıçtık biz bu forumun. Her geçen gün daha kalitesizleşiyo, insanlar kutuplaşıyor. Beceremiyoruz madem, tekrar yasaklansın. Çok daha huzurlu oluyor forum. Bu. Ircte kanaldaki herkese +v(voice) verip 0ne'a vermiyordum mesela konuşamasın diye. Adam forumda o kadar laf etmesine rağmen irctekiler mal falan diye, yazamamasına konuşamamasına rağmen o halde duruyodu saatlerce. Bu adamlar böyle. Çetintaşta aynı kafa. Açalım bir bölüm madem, tüm gün topic bassın sizde tartışın eğer bu şekilde tartışmaktan mutlu oluyorsanız. Ben olmuyorum açıkçası. forumun herhangi bir menüsünde konuyu açan kişinin adı çok çok net görünüyor. beğenmediğiniz kişiler var ise ismini gördüğünde girmeyin o konuya, bu kadar basit. forum kuralları çerçevesindeki içeriğe karşı, bu kadar sert eleştiri bence hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 moriarty said: Ha şunu söylemek gerek, burada kimsenin tepkisi durmadan haber konmasına değil bir tek. Aklınız sıra burada siyaset konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama değil yani. İki tarafında birbirine saygı duymadığı, kafasına dayatmaya çalıştığı bir ortam. Çetintaş faşistin allahı bir adam. Onu geçtim hiç bir düşünceye zaten saygısı yok; ama kendine laf edildiği zaman "düşünjeye saygı abijim" diye gezen bir adam. Çetintaş, bücürükünannesi gibi adamlara kadınlara gazı verip süper deyip, şimdi ki hükümete falan laf etmek komik yani. Aynı adam, aynı yazı stili, aynı kafa ile bizim sevmediğimiz bir tarafı savunuyor olsaydı, linç ederdiniz adamı, üç gün yaşamazdı. Üstüne troll lafını öğrenmiş, trollemeyin beni, aman beni troleybitlemeyin diye geziyo. Arkadaş çetintaşı trollemekten basit bir şey yokta, gerek yok adamı trollemeye zaten. Kayıp vaka. O çok eleştirdiğimiz akpden falan farklı değil adam. Hatta daha bile kötüsü belki yani. Sizin gibi adamlarıda almış arkasına, yardırıyo aklı sıra. Yahu üstte demişim ki bıktık artık haberlerden, Warheronun verdiği cevaba bak: "Akp eleştirilerine dayanamıyosan gelme" Sizin yapacağınız siyasete, konuşacağınız konuya sıçayım afedersiniz. Evet siyaset olmasın forumda, çünkü olmuyor. Sırf bu beceremediğimiz siyasi muhabbetler yüzünden insanlar birbirinden nefret eder hale geliyor. Aynısı futbol bölümündede var mesela. Ad vermiyim; ama ben forumdan banlandığımda salak salak mesaj eden, küfür eden adamlar var. Ben 2002'den beri buradayım, açıkçası artık çokta ciddiye almıyorum çoğu kişiyi. Artık pek ciddi mesaj falan atmayı da bıraktım. Biz büyüdük; ama büyürken içine sıçtık biz bu forumun. Her geçen gün daha kalitesizleşiyo, insanlar kutuplaşıyor. Beceremiyoruz madem, tekrar yasaklansın. Çok daha huzurlu oluyor forum. Bu. Ircte kanaldaki herkese +v(voice) verip 0ne'a vermiyordum mesela konuşamasın diye. Adam forumda o kadar laf etmesine rağmen irctekiler mal falan diye, yazamamasına konuşamamasına rağmen o halde duruyodu saatlerce. Bu adamlar böyle. Çetintaşta aynı kafa. Açalım bir bölüm madem, tüm gün topic bassın sizde tartışın eğer bu şekilde tartışmaktan mutlu oluyorsanız. Ben olmuyorum açıkçası. inanmıyorsan saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Göz yaşları sel olmuş yine. Gayet düzgün haberlerle alakalı konuşan insanlar da var. Bu konuların saçma sapan bir hale gelmesine neden olan konuyu açan değil, bunu çekemeyen birkaç tip. Onlar yazıp konuları şişirmediği sürece 'konu dışı' açısından bir sorun görmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bazı salak salak reklamlarıda yasaklasınlar ya. Reklamın melodisi 1 ay boyunca ve hala insanın kafasına tecavüz eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 aslında festivallere girişte de alkol kontrolü olsa belli bi miktarın üstündeki insanlar alınmasa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gayet iyi kurallar. diğer ülkeler de yıllardır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar