KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 TBMM'de kurulan kısa adı BÖCEK olan(Haberleşme Özgürlüğüne ve Özel Hayatın Gizliliğine Yönelik İhlallerin Tespiti ve Önlenmesine İlişkin Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu) komisyonun CHPli üyesi Erdal Aksünger bilişim uzmanı. ODA TV'de ayrıntılı bir röportajı yayınlandı. Söylediği şeylere acı acı güldüm. İlgilenen arkadaşlar için linki veriyorum. Özetle: -Tüm Türkiye'de yaoılan telefon görüşmelerinin kayıtları MİT ve Emniyet'in elinde. -Başbakan (örneğin İlhan Cihaner'in-hani fetocularla ilgili soruşturmaları nedeniyle Ergenekon'dan içeri atmak istedikleri ve her nasılsa atamadıkları, CHP'den milletvekili seçilen savcı- savcı iken yasal prosedürlere uygun şekilde dinlettiği)dinlenen kişileri aradı. -İhaleler illegal dinleme ile yönetiliyor. -İstihbaratçıdan komisyona gönderilen imzasız şok mektup. Kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=basbakan-dinlenen-kisileri-aradi-1005131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 odatv mi? güldürme bizi çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 öf gene mi çetintaş topiği YETER ARAKADAŞIM YETEREER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 :) özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 konu dışı çöplüğe döndü her haberi buraya taşımayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 andropoza mı girdin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Telefon görüşmelerin 7 gün için kayıt altında tutuluyor zaten. Olası bir durumda eski görüşmeleri kontrol etmek için herkesin telefonu operatörlerce kayıt ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi diğer arkadaşların mesajlarını ilk sayfadan doldurmaya çalışıyorum, zahmet etmesinler, sadece benim güzel adım gözüksün yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ellerine sağlık kardeşim. akşam behzatla içecektim ama senin şerefine de içeceğim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kimin kiminle görüştüğünden ziyade kritik olan görüşmelerin içeriği. yoldan geçen vatandaş bile olsanız kritik konularınızı içinden elektrik geçen hiçbir cihazla iletmemenizi salık veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ateyis alkolik içmeye bahane arıyorsun sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ya Layk butonu olsa şu mesajların altında...ve tabii ki Dislayk butonu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sana bi tane topic açılsın mesajlarını oraya spamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 senin demenle olsaydı sanırım açılırdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bende topic acıcam BILIM ADAMLARI ACIKLADI, DUNYA GUNESIN ETRAFINDA DONUYORMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 engizisyondan gelir alırlar aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Resmen forumun tadını kaçırdı herif, hem de tek kişi. /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar