Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 AGADHADFGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 adam a4 kağıttan cehennemi çıkardı vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahahah orç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cons said: yasin abi bi şakan vardı senin bu ülkede paşalara eşcinsel diyemiyolar eşcinsellere paşa diyolar diye eheheh ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 KuddusiMavra said: lan adı orçun olan adam bana çetoş diye hitap ediyor ya :) hay orçun özerdem seni, allah bildiği gibi yapsın :))) hahahah internette ifşa etmek başkasının adını suç bu arada. hani sen kendi adını nik yaptın o yüzden çetintaş diyoruz. ama kimse orçunun soyismini vermedi. bulup gelip burda hedef halinde dalga geçiyorsun. screenshotlar alındı çetin bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Czentovic said: Cons said: yasin abi bi şakan vardı senin bu ülkede paşalara eşcinsel diyemiyolar eşcinsellere paşa diyolar diye eheheh ahahaha dogru hatirlamissin... akilli cocuktun zaten, her anlattigimizi hemen kapardin. 2 gunde GRAND MAJE OLDUM BEN ABI dedigin gunleri de hatirlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eheh küçüktük o zamanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çetintaşı okurken beynim burnumdan klavyenin üstüne aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 pilavlı sohbet dediniz de uzun zamandır böyle bişey yapan olmadı... biri bi girişimde bulunsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: KuddusiMavra said: lan adı orçun olan adam bana çetoş diye hitap ediyor ya :) hay orçun özerdem seni, allah bildiği gibi yapsın :))) hahahah internette ifşa etmek başkasının adını suç bu arada. hani sen kendi adını nik yaptın o yüzden çetintaş diyoruz. ama kimse orçunun soyismini vermedi. bulup gelip burda hedef halinde dalga geçiyorsun. screenshotlar alındı çetin bey. yok çok bilmiş kardeşim. paticikteki arşivde bizzat orçunun kendisi zaten adını,soyadını gösteren resimler paylaşmış. ayrıca benim bir önceki nikim adım-soyadımdı. ama daha sonra aldığım takma ismim bu iken sabah-akşam adımı soyadımı söyleyen adam,gugılda binlerce adım soyadımlı konu başlığı yaratılmasına neden olan adamlar ifşa etmiyorlar da,ben mi ediyorum ad-soyad? geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sufi said: pilavlı sohbet dediniz de uzun zamandır böyle bişey yapan olmadı... biri bi girişimde bulunsa artık. maklube islerine chemical bakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bosver Cetin agabey, Orcun da beni ifsa etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Neden çetintaş ın low tier zekası üzerinden prim yapıyorsunuz lan? Koskoca adam, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok gözüm,ifşa olsam ne olacak,olsan ne olacka?maksat gönüller bir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 buyur buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kemikıl bize maklube yap! pilav bahane. maksat sohbet edelim, ilim öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Çetin taş kimya gay forum gay arkadaş arıyorum evli ve eşcinsel partner arayan erkekler buluşma güvenli seks arkadaş sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bu yasima geldim bir maklube yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 su guzel ortami bozdun, selami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sipeyskeyk said: Çetin taş kimya gay forum gay arkadaş arıyorum evli ve eşcinsel partner arayan erkekler buluşma güvenli seks arkadaş sitesi AHAHHAAHHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sipeyskeyk said: Çetin taş kimya gay forum gay arkadaş arıyorum evli ve eşcinsel partner arayan erkekler buluşma güvenli seks arkadaş sitesi AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: aha geldi.Selam Şükrü'm, rakımı içtim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yapmayın lan benimde ismim var topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar