Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok nufus degiştiriomuş, hristiyan foruma baktım bazen vaftiz belgesi istiolarmış ama o sıkıntı şimdi durup dururken ıslanmayalım ki egitim filan dio katolik klisesi altıntepede protestan klisesi varmış, gidip sorarım olmadı
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kafadan müslüman ibaresini basarken imam mühürü de istiyorlar mıymış sdf.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yannız geyiğine diyordumda iyice yattı bu iş kafama, boş bırakırsak polisle sorun çıkıo sonra, bole en azından koruma altında oluyorsun. herhangi bi saygısızlık yaparlarsada batıya aglama şansın var, double win.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yannız hristiyan forumları mukemmelmiş, cidden islamla alakası yokmuş demek bu bağnazlığın, hard reset lazım bu millete
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hmm vaftiz belgesi ile cocugunu azınlık okullarınada kaydettirebiliyormuşsun, çok hoşuma gitti bu iş
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İngilizce bilmeyenler Google'a yazsınlar...
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o google i sen kullansaydinda nasil tercume telaffuz edilecegini ogrenseydin keske hiil lol.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 nordlydian said: Yobaz gençlik boş durmuyor ve dolma kalemden sonra origami sanatı ile de ateistleri imana getirmeye devam ediyor. aha da ispatı; eee ateistler? ya bu heriflere bir kere simultane tercümanlık yapmıştım. lan ne kafalardı yaaaa?!?!
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lan adı orçun olan adam bana çetoş diye hitap ediyor ya :) hay orçun özerdem seni, allah bildiği gibi yapsın :))) hahahah
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 :)))) bu kadar sevdiysen imzamı yapayım lan dur
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 vay arkadaş yaaaa...orçun ya...lan çok komik olm, ben sadece filmlerde kullanılan bir isim sanıyordum lan orçun'u....ahahahahahah.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evli barklı adamı bozdunuz resmen
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şükrü,orçun...allah bilir speyskekin ismi de hülagüdür... ahahahahah...
Öne çıkan mesajlar