khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sığınasım geldi aaaa lan ne isim muhabbetiymiş bi durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 KuddusiMavra said: oğlum özcan güzel isim. orçun komik lan. komik bisey yok, orcun kurtcede cesur ve mert anlamina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ne kadar kötü bir hikaye lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: oğlum özcan güzel isim. orçun komik lan. komik bisey yok, orcun kurtcede cesur ve mert anlamina gelir. hahahahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 valla epey bi yazmıştım sonra yazdıklarımın suç olduğunu farkettim sildim. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyerek ayrılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet ilginç gerçekten ama gerçek. bunu hepimiz biliyoruz ki kürtler türk toplumunda çok ezildi. kendi bölgelerinde işsizlik olduğu için göç ettikleri yerde hep ayak işlerine baktılar. tıpkı almanyadaki türklerin durumu gibi. en kötü işlerde hep kürtler çalışırdı ve halen de öyle olmaya devam ediyor. ama çalıştıkları için artık çok da iyi yerlere gelmeye başladılar. haklarını aramaları kadar doğal birşey olamaz. kürt değilim ama bir sürü kürt arkadaşım var ve kötü insanlar değiller. düşünüyorum da, bir insanı aşağılamak için bile "kürtmüsün" denirdi. bunlar hiç yokmuş gibi davrananları anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sen nerede yaşadın,hangi ortamlarda büyüdün bilmiyorum ama bir insanı aşağılamak için kürt müsün dendiğine hiç şahit olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 peki kro? al bak çetin abi. http://www.youtube.com/watch?v=8Dm-QRCvuts 0.40 dan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi affedin ama istanbul bahçelievler siyavuşpaşa yayla muhitlerinde 1975-80li yıllarda kürt-köpek diye bi terim vardı. hani çetintaş nerde yetiştin dediği için. çevremde çok duydum bu lafı: "boş inşaata geceleri kürt-köpek doluşuyor içiyor" gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çetin abi duymamış. yok öyle bişey. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dincilerle atatürkçülerden gına geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 arkadaşlar, lütfen şaka yapılacak zaman birlikte yapalım ama ciddi olunacak zamanda da ciddi olalım. ben böyle bir şey yok demiyorum ama benim bulunduğum hiçbir ortamda kürt olduğu için kimse aşağılanmadı. kıro denilen,hitap edilen adamlar yalnız kürtler değil ki?lazlar,türkler ve her etnik kökenden oturmayı,kalkmayı,konuşmayı bilmeyen adama öyle hitap edilir. ben 1975-80 bahçelievleri bilmem. şu an bahçelievleri bilirim. her tarafı kürt,kimseden de kürtlerle ilgili olumsuz bir şey duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tarumar said: dincilerle atatürkçülerden gına geldi ya. ben bu sözü hatırlıyorum?!?! lan sen kimin feykisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sosyal bişeyler okusam kesin tezimi paragraflarda "-kürt değilim ama..." geçişinin anlam bütünlüğüne yaptığı katkı üzerine yazardım. Çok sevimli duruyo ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 KuddusiMavra said: Tarumar said: dincilerle atatürkçülerden gına geldi ya. ben bu sözü hatırlıyorum?!?! lan sen kimin feykisin? erken andropozdandır böyle sıcak basıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya zaten şu an bu hala devam ediyor diyen yok ki. diyorsa da halt ediyor. artık işler çok değişti, insanların yaklaşımları değişti. ama geçmiş olayların travması devam ediyor. böyle büyük toplumsal olayların travmalarının birden kesilmesi diye bişey yok. malesef bi süre daha devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tarumar said: KuddusiMavra said: Tarumar said: dincilerle atatürkçülerden gına geldi ya. ben bu sözü hatırlıyorum?!?! lan sen kimin feykisin? erken andropozdandır böyle sıcak basıyor mu? aha, andropozlu da dedi. seni gidi yörüngedışındakinin feyk hesabı seniiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 troleybüsü unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 troleybit o bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kronun anadolucası kırıdır. iki dilde de eşek yavrusu anlamına gelir. süper güzel bi yaratıktır ama konumuzla ilgisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 konu dışı biliyorum ama.. aquila, isminin şekilsel olarak duruşundanmıdır bilmem ama her yorumunu okuduktan sonra seni ısırasım geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oooooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ayy ihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 get a room guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar