Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 If you log in and you wait in queue do the following: 1. Click the Change Realm button 2. Once you are in the realm selection select your realm again and it should let you right on in ... bunları yapınca sırada beklemiyorsunuz direk içeridesiniz us'te oynayan kişilere duyurulur.blizz forumlarında yazmışlar yakında fixlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yazmasalarmıs barı :D Bırde bu sıra beklemede en fazla 10 dk bekledıkten sonra her halıkarda gırıyosun dımı oyleyse sorun yok yanı Open betada oyleydı ben 90. sıradan oyuna gırıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1000. sira olunca nah girersin 10 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: baaluo, 28 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki: 1000. sira olunca nah girersin 10 dakkada ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: baaluo, 28 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki: 1000. sira olunca nah girersin 10 dakkada Anlatmak ıstedıgım bır sure bekledıkten sonra gırıyosun dırek yaklasımın super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Halen bu sorun bitmedımı alla alla ilginç millet belirli serverlara gırmeye halen diretiyormu? blizzard bile bölemedi bu tipleri ilginç adamlarda ne yapsın 12387120931 kişi aynı servera gırmeye calısıyor e yuh yani[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya ne sirasi.. adamlar dunyanin parasini kazandilar.. bunlarin surekli server acmasi lazim.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Zamanla acılır ıkıser üçer ama sanırım bazı serverlarda bole yogunluk var dıgerlerı boş Millet yuklenıyo aynı servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 47 tane yeni server açtı adamlar ilk gün açılanların yanında.. Daha ne olsun[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kaç server var toplamda eno ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 75 sanırım tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eh daha nolsun mıllet bırkac servara yıgılıyo ondan oluyodur kuyruklar yoksa emınım bos olan serverlarda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dünyanın parası kazanmakla alakası yokkı ınsanlar ılle dıretıyor ben su server giricem die sonrada sıra var dıe yakarıyorlar ne yapıcak yanı blizzard baska güç kullansa bu seferde oyuncular yakarcak[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla bu konuda ben bile bisey diyemem blizzard'a adamlar gitti 34 daha server acti ama herkez arkadasimin yanina gitcem diye ayni servere abaniyor bo$ olan serverlarda zevk olmaz diye medium a giriyor herkez e sorna arkadaslarida geliyor serverlar ta$iyor bo$ olanlarda bombo$ allaha emanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Neyse belli bir zamandan sonra insanların kafası dang edip server değiştirirler yada blizzard bazı onlemler alıp oyuncuları serverlara esıt oranda dagıtabılır yani en azından yönlendirebilir."Şu servera gir yada hiç giremiceksin" gibilerinden :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende server kapasiteleri yukseltilmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Level 5 bir karakter bile yapip bi yerde basladiysam hayatta server degismem bi daha. Bastan kas vs. cok sikici ve gereksiz bi is..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Lind3r0th, 28 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Halen bu sorun bitmedımı alla alla ilginç millet belirli serverlara gırmeye halen diretiyormu? blizzard bile bölemedi bu tipleri ilginç adamlarda ne yapsın 12387120931 kişi aynı servera gırmeye calısıyor e yuh yani Sadece girmeye çalışmıyorlar, birde nasıl şikayet ediyorlar forumlarda, birara uğrayıp bir okuyun. Benim gördüğüm en ilginci, paramı verdim istediğim yerde anında oynamam lazım diyenler. GMler boşuna başka serverlara yönelin diyorlar, dinleyen pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Haklilar bence. Evet para veriyolar nereye isterlerse girmeleri lazim istedikleri anda. O kadar para kazaniyolar serverlarin kapasitesini sira beklenmicek sekilde genisletsinler. Isten geliyorum buranin saatiyle 12-13 gibi, bazen aksamustu diger ise gitmeden 2-3 saat zamanim oluyor eve gelip oynamak icin. 30 dakka en az servera girmek icin bekliyorum. Neden? Istedigim zaman girmeliyim zamanim degerli kendime gore. DAOC'la karsilastirmak istemiyorum ama orayada ayda bu kadar para oduyordum, istedigim zaman 2300-2400 kislik serverlara girebiliyordum. Diyebilirsiniz burdaki rakamlar cok daha fazla veya herkes belirli serverlarda oynuyo. Tek diyebilecegim banane? Milyon dolarlar kazaniyorlar, o serverlarin kapasitesini isterlerse 20000 lere cikarirlar, hersey ellerinde..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ancak kişilerin bir servera girememesine neden olan blizzard değil, diğer kişiler. Anladığım kadarıyla büyük bir çoğunluk sadece birkaç servera yükleniyor. Elinizdeki donanım ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra serer mutlaka çökecektir. Blizzard bunu önlemeye çalışıyor. Herkesi serverlara eşit olarak dağıtmaya çalışıyorlar, ancak başarılı olamıyorlar. Belki başka yollar vardır ancak server konusunda o kadar bilgili değilim Daha önce okuduğum kadarıyla server kapasitesinin düşük olması değil de bir serverda birçok oyuncunun aynı alan içerisinde bulunması sorun. Bu kuyruk olayı da oradan çımıştı yanılmıyorsam open betada. Buna benzer bir açıklama okuduğumu hatırlıyorum... [Bu mesaj Ozan tarafından 29 Kasım 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 free month tan sonra oyunun populasyonu azalir biras ki zaten yogunluk belli serverlardadir mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar