Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US serverlarda sıra beklememek için..

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

If you log in and you wait in queue do the following:

1. Click the Change Realm button
2. Once you are in the realm selection select your realm again and it should let you right on in
...
bunları yapınca sırada beklemiyorsunuz direk içeridesiniz us'te oynayan kişilere duyurulur.blizz forumlarında yazmışlar yakında fixlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

47 tane yeni server açtı adamlar ilk gün açılanların yanında.. Daha ne olsun[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu konuda ben bile bisey diyemem blizzard'a
adamlar gitti 34 daha server acti
ama herkez arkadasimin yanina gitcem diye ayni servere abaniyor bo$ olan serverlarda zevk olmaz diye medium a giriyor herkez
e sorna arkadaslarida geliyor
serverlar ta$iyor
bo$ olanlarda bombo$ allaha emanet
Sosyal ağlarda paylaş

Level 5 bir karakter bile yapip bi yerde basladiysam hayatta server degismem bi daha. Bastan kas vs. cok sikici ve gereksiz bi is..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 28 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Halen bu sorun bitmedımı alla alla ilginç millet belirli serverlara gırmeye halen diretiyormu? blizzard bile bölemedi bu tipleri ilginç adamlarda ne yapsın 12387120931 kişi aynı servera gırmeye calısıyor e yuh yani

Sadece girmeye çalışmıyorlar, birde nasıl şikayet ediyorlar forumlarda, birara uğrayıp bir okuyun. Benim gördüğüm en ilginci, paramı verdim istediğim yerde anında oynamam lazım diyenler. GMler boşuna başka serverlara yönelin diyorlar, dinleyen pek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Haklilar bence. Evet para veriyolar nereye isterlerse girmeleri lazim istedikleri anda. O kadar para kazaniyolar serverlarin kapasitesini sira beklenmicek sekilde genisletsinler. Isten geliyorum buranin saatiyle 12-13 gibi, bazen aksamustu diger ise gitmeden 2-3 saat zamanim oluyor eve gelip oynamak icin. 30 dakka en az servera girmek icin bekliyorum. Neden? Istedigim zaman girmeliyim zamanim degerli kendime gore. DAOC'la karsilastirmak istemiyorum ama orayada ayda bu kadar para oduyordum, istedigim zaman 2300-2400 kislik serverlara girebiliyordum. Diyebilirsiniz burdaki rakamlar cok daha fazla veya herkes belirli serverlarda oynuyo. Tek diyebilecegim banane? Milyon dolarlar kazaniyorlar, o serverlarin kapasitesini isterlerse 20000 lere cikarirlar, hersey ellerinde..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak kişilerin bir servera girememesine neden olan blizzard değil, diğer kişiler. Anladığım kadarıyla büyük bir çoğunluk sadece birkaç servera yükleniyor. Elinizdeki donanım ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra serer mutlaka çökecektir. Blizzard bunu önlemeye çalışıyor. Herkesi serverlara eşit olarak dağıtmaya çalışıyorlar, ancak başarılı olamıyorlar. Belki başka yollar vardır ancak server konusunda o kadar bilgili değilim
Daha önce okuduğum kadarıyla server kapasitesinin düşük olması değil de bir serverda birçok oyuncunun aynı alan içerisinde bulunması sorun. Bu kuyruk olayı da oradan çımıştı yanılmıyorsam open betada. Buna benzer bir açıklama okuduğumu hatırlıyorum...

[Bu mesaj Ozan tarafından 29 Kasım 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...