Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bakımdam sonra patlatmasın bunlar yamayı? olur mu olur mayıs'da gelecek diyolar haftalardır, mayıs bitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Seru said: bence o kadar abartılacak bir hero değil. 6 mana istiyor bi kere oyunun o phase'inde her zaman heal etmeye değecek kadar kartın olmuyor. uzatkan güzel duruyor bence hala en iyisi ishuma. O doğru cnm ona takılmadım 6 ap az değil ki gerçi nerdeyse hiç bir heroda 6 turn statlara vermekten başka birşey yapmıyorsunda olay abilitysi değil. Haven gibi safları en kuvvetli deffansive factionda destruction büyüleriyle karşı tarafı eritmek fena kombo olmuş + holy spellerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zaten bugün gelecek patch yeni kartlar flm? mayısta dediler sanmıyorum kalan 1 hafta içinde çıkacağını, ayrıca ne bakımı bu yeni patch flm yoksa :) yeni faction geliyor değil mi? ben açtım yeni accountumu :D nickleri unutuyorum artık yazdım bir kenara ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu patch shop update daha fazla $ ödeyip, daha az seal alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zaten çok pahalı şuan seal ucuzlatmış olmasınlar? eminsin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://forums.ubi.com/showthread.php/771253-Maintenance-tomorrow-New-shop-and-payment-platforme birisi hesabı kitabı yapmıştı konuda. Eski fiyatlar neydiki ben hatırlamadığımdan şeetdim. yeni fiyat : http://static2.cdn.ubi.com/MM-DOC/patch1.jpg eski fiyat : http://s7.directupload.net/images/130521/7akofcx2.jpg böyle birşey işte ya. Yeni fiyatlandırmada CAD diye birşey istiyor. Mesajların bir tanesinde birisi hazırlamıştı sanırım. Pahalımı oluyor ucuzmu tam şeedemedim. O konudan bulabilirsiniz mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cad ney, aklıma canada dolarından başka birşey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 işte avrupa ülkelerinde euro sonra dolar flm neredeyse? ulusal para birimi deel mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sancutary ye rolleyecekler için çok kral bir hafta olmuş. Void rising de %40 indirim var. bu arada fiyat şöyle = 10 euro 750 seal (yeni fiyatları yapmamışlar sanırım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne saçma saatte maintance yapıyor bu adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aldım yeni accountla void rising box ishuma flm çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 840 a inmiş void alsam mı ya bu haftaya özel diyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sanırım ben kieran çıkana kadar alıcam acc açıp, ya da ishumayla devam ederim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 35 hesap açtım keşke bu haftaya saklasaymışım bu eforumuas gsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 off çok iyi kartlar çıktı her faction ve büyüye, fiyatı kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 oha şaka gibi 2 sanctuary legendarysi düştü void boxtan, yetiyle isimli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 valla tam sancutary kasılacak hafta olmuş. Sıfırdan oynayanlarda şanslı. 1 hafta dişlerini sıkarlarsa sancutary destesini diğer ırklardan daha kolay bile yapabilirler herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://i.imgur.com/9L3i855.png şaka gibi lan şununu üstüne ne deck kurulur ishuma gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi acc bug'landi sanirim. 246 elo var diyor bende. alakam yok halbuki. 100 civari bir yerdeydim? jfsdkfjsd. su friend achievement'i icin ekleyebilecek var mi bu arada? dae.vaorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 update iniyor şimdi. neden şanslı noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sadece sanctury olarak bakmayın her faction için must have kartlar var. wolf captainde çıktı haven deck te oturdu infernoda çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 of gene mi acc. açıcaz şimdi asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 anlatın bir hele yeni başlayanlar çok şanslı demişsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi işte direk void risin box alabileceksin 400 seal az vererek. ayrıca direk yeni accounttta şeyde yapabiliyorsunuz üzerine birde the box alınır toplamda 1840 seal yapar mmhmmmhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yeni acc ler şanslı çünkü ilk başta biraz bol seal geliyor. Ucuz ucuz alacaklar iyi kartları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar