Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yeni paket cikacak da, gunluk hediyeler yeter mi yoksa para ve seal biriktirmeye ihtiyac var mi onu kestiremiyorum. cok az kart zaten gosterdiler, necro icin fear haven icin swift var mesela. bu arada kingv void pack alirsan haven kartlari da gelir ama cok az diger factionlarin karti oldugu icin ihtimali dusuk, void risingin %80i sanctuary. bence ihtiyac yoksa yeni expi bekle orada herkese esit derecede kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 birisi onceki sayfalarda inferno icin reinf pack alin demisti de, bayagi yalan geldi o bana ya. ya da hakikaten bahtsizim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 packlerden hangi kartların çıkacağını bilemezsiniz, istediğiniz packi alın. mevcut destenizi geliştirmek için reinf + void memnun değilseniz yeni deck + heroic + void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben sürekli reinforcment pack alıyorum haven destem var. bana da sürekli necro ile inferno geliyor :/ sanki elindeki decke bakıyolar. 2 tane banshee var elimde isteyen varsa göndereyim :P @seru teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 @Lectre dispel diye bir olay var evet, herşeyi dispel edebiliyorsun. Rowların önüne veya üstüne atılanlar, heronun kendi üstüne açtığı bufflara kadar... (gerçi illaki görmüşsündür). Ama kaynak gelmeme kısmını unutmuşum ben. Çünkü bu kart 1 tane kaynak istiyor :(. --- Birde zırt pırt acc açıyoruz ama bunun sonu yok :P. Millet elindeki kartları tamamlıyor biz sil baştan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 void packden asagi yukari ne cikacagi belli, sanctuaryi isen reinf packden alacagin seyler event ve spell olur yaratik yok birsey yok mesela. ayni sekilde diger factionlar icin de voidde cok yeni birsey yok 3 4 yeni creature var ama o paketin icinden cikma sansi cok cok dusuk o yuzden sanctuary harici diger factionlarin reinf pack almasi cok daha mantikli. yani biliniyor ne cikacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 'her seyi' edemiyorsun. bazi dispel edilemeyen kartlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dispel spellere atılıyor da ongoing effectlere atılamıyor kart kullanılıp atılıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dispell de çeşit çeşit. biri karakterin üzerindekini siliyor. night sanırım. light ya da wind de ise oyundaki tüm ongoing spell'leri dispel eden kartlardan var. edit: bu arada nature'ın infection kartı çok fena. dot yiyor bir anda yakındaki tüm kartlara yayılıyor :/ sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bu altdaki herşeye atılıyor. Heronun kendi üstüne açtığı, oyundaki yaratıklara atılanlar (düşman dost farketmez) ve ROW ların önüne veya üstüne atılanlarda dahil. Mesela bazen tornado mudur nedir, onunla komple 4 kartımı kilitleyip, beni oyun dışı bırakmaya çalışıyorlar. Adam zannediyorki saldıramayacağım. Bununla kaldırıp oyunu alıyorum :P. Şu zaten herşeyi siliyor oyundaki (başlangıçta görev yaparken kullandırtıyordu ) http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Cleansing-Light.png Bunu da biliyorsunuzdur. (hedefteki herşeyi siliyor. Eğer büyü hedefte değilse silemez. Yani row lar için atılan ve heronun üstüne açılan yerleri silemiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dispel kartından bahsediyorum ben. tek mana olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dispel magic ile bir iki buyuyu silemedigimi hatirliyorum. belki buyu degillerdi. neyse :) yine bir reinf pack, yine husran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 KingV said: dispell de çeşit çeşit. biri karakterin üzerindekini siliyor. night sanırım. light ya da wind de ise oyundaki tüm ongoing spell'leri dispel eden kartlardan var. edit: bu arada nature'ın infection kartı çok fena. dot yiyor bir anda yakındaki tüm kartlara yayılıyor :/ sonra gg infectionu yer yemez creatureın melee ya da flyersa adamın melee creatureının tam karşısına dibine koy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ongoing derken? yaratıkların üstüne buff/debuff olarak atılanlardanmı bahsediyorsun? eğer öyle ise onlarda dahil yanılmıyorsam. Fakat yaratığı değil, altında "dispel" edeceğin kartı seçmen gerekiyor. Çünkü tek bir şeyi silebiliyorsun. Birden fazla kart olduğuda oluyor, bu nedenle, yaratığın altındakini seçmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 eğer büyüyü yaptıktan sonra kart yerde duruyorsa dispel ile kaldırılabiliyor ama büyü yapılıp kart graveyarda gidiyorsa etkisini dispelliyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Oha desteyi görmeliydiniz. Oyunda tek bir yaratık yokken, turnuva kazandı. http://www.twitch.tv/theenclase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 necropolis deck ile başladım. boot campi bitiremiyorum. ne kasmam , ne almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hahah o cift tower kartiyla olsem ekrana tukururdum. yalniz adamin ne cirkin muzik zevki var ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 çok para verip bişeler alasım var ama az kart var hala. çok fazla kart gelmeli artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Noyzura said: necropolis deck ile başladım. boot campi bitiremiyorum. ne kasmam , ne almam lazım. şu kodları kullan. Sonra desteni düzelt, gereksiz şeyleri çıkart. Birde 3 üncü görev yerindeki 2 inci hero için magic diz :P A3D-WER-Q8E-DF2-E4J TH4NK5FBF4N5 5ORRY54TURD4Y WE-ARE-NO-TROLLS M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 her deck icin gecerli mi kodlar? yoksa necro specific falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 reincforcement felan veriyor işte. kullan sana göre çıkar elbet. beleş kod işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 supermis bu be fjsdklfjsd. chaos sorcerer cikti, cok ozeniyodum o karta. bir iki de fireball aldim. sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Densiz said: Noyzura said: necropolis deck ile başladım. boot campi bitiremiyorum. ne kasmam , ne almam lazım. şu kodları kullan. Sonra desteni düzelt, gereksiz şeyleri çıkart. Birde 3 üncü görev yerindeki 2 inci hero için magic diz :P A3D-WER-Q8E-DF2-E4J TH4NK5FBF4N5 5ORRY54TURD4Y WE-ARE-NO-TROLLS M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS thank you very much. duel deyim şu an tokatlayım hemen denicem ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ya o kadar random çıkıyor ki packlerden bide çok uzun sürüyor kasması falan. yok yani kart yok belli bir kombo teması elde edemiyorum hep birşeyler eksik decklerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar