Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir salak kart'ta bu
http://static2.cdn.ubi.com/F2P/MMDOC/UK/prison_eng.jpg

bu ikisi var iken oynanmaz (deckleri farklı ama sacmalık abidesi. Kieran'ın abilitysi cost'suz daldıkça yatıyosun üstelik heaven'a karsı hızlı olman lazım o cogalmadan senin yakıp yıkman lazım ama dalmaya korkar oldum lol)
Mesaj tarihi:
Yani oyunda dispel diye birşeyde var :D. Baktın adam fortune yi 5 stack yapmaya çalışıyor, dispeli elinde beklet.

Gereksiz yere çekmemek için millet dispel koymayacak neredeyse :D. Tabi bu benim düşüncem. kart işinde yeniyim.

sonu bomba :P

http://www.youtube.com/watch?v=I_AUEJkKgvQ
Mesaj tarihi:
Benim deck temiz ya. hiç bişey olmayınca, seçememezlik yapmıyorum.

Bu arada bu hero pack ne sinir bir şey yahu? istediğim factiona ait çıkmıyor hiç. 6 tane açtım, 2 si aynı, 2 si aynı, 2 si aynı çıktı...

bu premium dada varolan çıkabiliyor dimi? bi farkı yok...
Mesaj tarihi:
Stronghold oynuyorum herom çıkmamasına rağmen. artık hero için para harcamayı da keseceğim zaten =).

oyunlar baya ilginç oluyor ya.. Ne ben doğru düzgün plan yapabiliyorum, ne karşıdaki :D.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

bende sağdan soldan çıkan heroyla ve kalan kartlarla falan stronghold yaptım bitane baya boktan aslında ama patır kütür dövüyorum

stronghold geldimi karşıya defansif oynayacaksın ya yoksa oyun yalan olabiliyor.
Çift vuran yaratıklar için, rakibin elinde büyü tutması gerekiyor (veya 6hp 2counterattack lı elemental).

Hayvan gibi kartlar atıyorum oyuna, herif tek büyü ile kartımı öldürüyor, elime geri yolluyor yada 1hasar ile öldürebileceği büyü atıyor. ilginç bi oyun şekli var ya. Adam öldürmese bile ben kendi adamlarımı öldürüyorum :P (rakipte biraz spell kullanıyorsa yalan olabiliyor.)

neyse bakalım. herom çıkarsa bi gün durum ne kadar değişecek anlarız.

bu arada arkadaşlar, twitch de yüksek ratinglerde yayın yapanlara biraz soru sormaya çalıştım. En rahat elo yapılacak deste için inferno dedi.
Haven ıda söyledi ama daha stratejikmiş. Diğer factionlar için biraz karta ihtiyac varmış. Birde sancutary uyuz bir şeymiş, sevmiyordu anlatan tip.

Necro felanda baya övüldü ama kafadan yüksek elo ya çıkmak yemez felan dedi. De şuda var, hangimiz sürünmüyoruzki? patide herkes başka birşey oynuyor, herkes ağlıyor...

herneyse, kulaktan kulağa bilgi aktarımı yapayım dedim P:.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Yani oyunda dispel diye birşeyde var :D. Baktın adam fortune yi 5 stack yapmaya çalışıyor, dispeli elinde beklet.

Gereksiz yere çekmemek için millet dispel koymayacak neredeyse :D. Tabi bu benim düşüncem. kart işinde yeniyim.

sonu bomba :P

http://www.youtube.com/watch?v=I_AUEJkKgvQ

Dispel nasil etcen ? Oluyor mu oyle birsey bilmiyorum cunku turn basinda senin resource'unu emiyor ? Hangi resource la etcen dispel
Mesaj tarihi:
hayir yok.

late game'de butun resource'u harcayamiyorsun zaten ya. 5 fortune'a da might'tan once gitmez kimse muhtemelen. iyi kotu anlarsin onun geldigini. gerci dispel ediliyor mu edilmiyor mu bilmiyorum.

Densiz said:

ağır imba olmuşlar derken? sancutary için di mi? (lafın ucu açık kalmışta, emin olayım istedim)

asiri guclu olmus sanctuary upg'leri. ya da ben homm'la karsilastirip oyle dusunuyorum. kappa shoya, wanizame falan agir iyi yani.

inferno oynuyorum ama, inferno disindaki butun ellerim daha iyi inferno'dan sanirim.
Mesaj tarihi:
yeni account açtım sanctuary aldım üzerine void rising box, şuan elimde hayvan gibi bir deck var, vuruyor vuruyor allahım bir daha vuruyor ölmüyor creaturelar, hayat buradaymış :^^
Mesaj tarihi:
daha oyunun ilk core decki ve üstüne ilk expansionı çıkmış. kartların az olması doğal

arabian nights oynuyorsunuz yani daha antikalar çıkmamış magic terimleriyle
  • Yeni Oluştur...