Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bir heaven herosu var her ongoing de 1 damage veriyor tüm creaturelara agzımı burnumu kırdı herif ^^ yine 3. olduk pff heaven dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 2 tane reinforcement açtım. ikisinden de 1'er tane necropolis creature çıktı. aklımı oynatacağım. ilk açtığım packten atropos çıkmıştı. böle devam etmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1x the box ve 3x premium reinforce mu alayım, yoksa baska seyler icin mi bekliyim, hala gecemiyorum suanki deck ile. 54k gold ve 1k seal var. hadi bi el atın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 magic creatureların varsa onları kullan düşük mana isteyenleri koy spelleri full karşıya hasar veren hangi factionsın söylememişsin. havensen çok rahat geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 aldigim her pack'ten inferno disinda her sey cikiyor. silicem simdi oyunu az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tek desteye kart toplayamazsın direk zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 5 deste falan etti ya. 1 tane elle tutulur kart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Darklight1903 said: aldigim her pack'ten inferno disinda her sey cikiyor. silicem simdi oyunu az kaldi. bana sadece inferno çıkıyor. necro oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 trade koymazlarsa ayibederler fsdjkfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kafayı yiycem ya, ya 600 ya 900 küsür çıkışta da inişte de streakler oluyor, deck karşdaki takımın tam antisi denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 7 saattir oynuyorum gerizekali miyim neyim. cok sapik zaman geciriyormus. acayip tehlikeli. lectre yolladim f req. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 eyvallah ^^ ya da senin nickin dar vaorn başka birininki o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 evet dae.vaorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 stronghold oynamak için, hem normal deck i, hemde 1100 seal lik olanı mı açmak gerekiyor? Hiç araştıran oldumu stronghold u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 acamas ya da kel'thor gerekiyor hero olarak bence. onun dışında bol bol kart gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 euro uzerinden fiyatlandırmasalar gömücem 1000liği ama allahtan euro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 proxy ile hallolur belki o? stronghold feci siliyor. bi' tane hero'da biriken enrage'leri dmg yapma ozelligi vardi. nurf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Darklight1903 said: proxy ile hallolur belki o? stronghold feci siliyor. bi' tane hero'da biriken enrage'leri dmg yapma ozelligi vardi. nurf. onu istiyorum ama nasıl düşecekki. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kel'thor işte. accountuna çok bağımlı değilsen vereyim? çokta eksikleri yok kart olarak, 1-2 epic creature eksik o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben su salak oyuna daha onceden baslasaymism keske. ilk ciktiginda yukleyip 'bu ne lan' diyip kapamistim fdjkfjsd. steam'i actim oyun goctu fsdjkfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Lectre said: kel'thor işte. accountuna çok bağımlı değilsen vereyim? çokta eksikleri yok kart olarak, 1-2 epic creature eksik o kadar stronghold paketlerini mi açtın o acc ye? o heronun olması önemli değil, birde onların açılmış olması gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 box açmıştım sanırım ya heroic box açmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yani 1k seali yemişsin :P. O desteyi düzeltmek epey zaman alır sanırım. Normal oynayıp, o heroyu düşürmeyi beklemek daha akıllıca olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 o zaman öyle yap ^^ öm attım hesap şifresini değiştirip, bir bak oynarım flm dersen akşam gelicem pc başına tekrar öm atarsın mailıda veririm sana direk :) kullanmıyorum hesabı hiç zaten için rahat olsun eheh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gençler bi ekleyin yahu son 10 wonderfulpiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar