Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 var hepsi bende satayım accountu ^^ kal-azaar var jeeraziel var hero olarakta ^^ kullanmıyorum bilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 oyun bitsin ekleyecegim. jackpot bitti mi? kart trade ediliyor mu burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 jackpota 6 dk var diyor ama önceden giriş yapmadan oynayabilecek miyiz bilmiyorum, bakalım 2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 jackpotta başlarda güzel win aldım sonra dağıldım, en iyisi biraz puan yaptıktan sonra bırakmak çünkü daha sonrasında senin ratingle aynı olanlar 1000 küsür elolular oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi swisstede öyle, 2 win alırsanız direk bırakın leave eyleyin ^^ hadd pamuk eller add friende necronomicon- dreamcasts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi adamin teki yuzunden kacirdim fdjskf. adam her turn 1.5 dk bekliyor oyle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yok zaten giremedik, önceden girmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ya necro deckle oynarken ne pack almak gerekiyor? bide ben hiç box falan almadım ya daha mı mantıklı box almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 arianna deck + reinf aldım ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 paran varsa box almak daha mantıklı tabi. becerebilirsen 125kya severed fates al. 1000 veya 1100 sanırım the box var sealle de bunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 necromonicon kimdi lan onla swiss atiyorum aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi 1 saat 7 dk surdu mac ya. kusuyodum az kalsin. inferno icin pack oneriniz nedir? su ana kadar hep premium heroic pack aliyodum da, stronghold ve haven veriyor genelde. bir de box aldim heroic box alacagima. benim deck rezalet ya. millet patir kutur cikariyor upg'li elemanlari. ben anca breeder, cerberus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Masticore said: necromonicon kimdi lan onla swiss atiyorum aha creature yok elimde mastiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 premium pack almayın dediler görselden başka olayı yok normal kartlardan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 almayın 2 rounddada adam gibi creature gelmez mi ya, decki küçülteyim ben :P benim ölüm bile iş yapar kardiş 3.yüm sanırım ^^ meh 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 eahjlfksdhgfdlkghlfkdjghlskjaghsdaesafgfdhgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi chaos sorcerer falan cikariyor bu insanlar. buyuk salaklik etmisim o deck'leri alarak. bi' de bazi insanlar direkt cikiyor oyundan, daha baslamadan. niye oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yükleyemiyor bide çok patlıyor oyun birçok insanın bilgisyarında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 pati custom swiss turnuvası yapalım, kimler katılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben katilirim 3. oldum 2 galibiyet 1 yenilgi beni yenen herifte 1. oldu ^^ ne kazandim ben simdi ? bi achv. suc. verdi gelen giden birşey yok meh ticket vermis 3-4 tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tournament ticket kazandın 3 tane mi 6 tane mi ne ilk 2 ye pack, 3 roundu tamamlayanlardan birine emilios pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 swisse katılırım ben de herkes necro gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Katılırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben de başladım oynamaya fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 54k gold, 1k seal var, 3. campaign 2. görevi geçemiyorum, necroyum, napayım karar veremedim. yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar