Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tornementlar çok iyi çok güzel çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kthxbye said: oy oy bu sabah ariana packini aldım bide box (3 tane box açmış oldum) dark büyülerimde fulldü, birde şu fortune var kullandığını spelli geri getiren böyle pislik bir oyun yok adamın orduyu ele geçerip adama geri kullanıyorum yada instant killerle eritiyorsun daha 4 oyun attım 4 ünde de ezdim hakikaten iyimiş necro en iyisi diyorum (tu) keske benide adriana yonlendirseydiniz :) reinf. a harcayip duruyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben campaigni bitiremiyorum sdf . napim bu severed fate deckini mi alayım nedir. 3 el duel yaprım ilk 2 sinde hemen 3. sünde yarım saatte yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bonus redeem kodlarını kullandın mı orusan kardesim bir kac kart cıkar bedava yardımcı olur gecmene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 10. sayfada kodlar masti baba diye spoilerın içinde. arama boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 meh goldla sanctuary ve sealla void pack aldım bi tane mi adam gibi sanctuary kartı çıkmaz ya :/ 6. accountu açıcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 7. deyim gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Boneslark said: meh goldla sanctuary ve sealla void pack aldım bi tane mi adam gibi sanctuary kartı çıkmaz ya :/ 6. accountu açıcam heralde sanctuarynin şu lord of dragons decki İNANILMAZ op ama öyle böyle değil lakin ya sürekli alt kasıp tutturmaya çalışıcaksınız ya da eşşek gibi timesink/goldsink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya kullandım kodları da hep başka factiondan card verdi ilk başta bana verilen deckle kullanamadım severed fate i aldım ben şimdi geçemediğim bölümü geçtim ama çok zorlandım ya ben beceriksizim galiba bi de campaignde hile yapıyo rakip aynı carddan 4 ten fazla koyamaması lazım koyuyo ama :) bakalım duelde napicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ilk kez bir kart oyununu deneyeceğim. Gerçekten strateji varsa güzel olacak :P. En azından oyun sıkıntım çözülmüş olur. Soru: Promosyon kod dediğiniz nedir? nereden alınıyor :P. İlk baştaki rehberi bitirince mi geliyor? kafadan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Lectre said: 7. deyim gogo ahahahahah achivement varmış 10. yu açana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Densiz said: ilk kez bir kart oyununu deneyeceğim. Gerçekten strateji varsa güzel olacak :P. En azından oyun sıkıntım çözülmüş olur. Soru: Promosyon kod dediğiniz nedir? nereden alınıyor :P. İlk baştaki rehberi bitirince mi geliyor? kafadan sorayım dedim. masticore paylaşmıştı 9. sayfada saolsun masti codes redeem codes: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VSÂ || A3D-WER-Q8E-DF2-E4J || TH4NK5FBF4N5 || 5ORRY54TURD4Y || WE-ARE-NO-TROLLS || DUEL-AVEC-O-GAMING || ilki ve sonuncusu çalışmıyordu galiba ama deneyin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 severed feat necro için baya iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kullandım teşekkür ederim. Paketlerde bir çok şey gösterdi, bazıları seçili gibiydi. Hiç birşey anlamadan tamam dedim. Rast gele bir tane verdi sanırım gösterdiklerinden :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 serverlar mı patladı duel atamıyorum 5 10 kere denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 restart at düzelir bana oyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aynen network gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hayır o gösterdiklerinin hepsini veriyo bi pakette 12 kart var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hm. iyiymiş teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 epic card'lar hakkaten epic sanırım. doom bringer falan yeti nedir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Elo yu 600 yaptım ama late game kartlarım cok kotu uzayınca adamlar inanılmaz kartlar dayıyor.Bakalım ne olcak su 3000 lik boxa kasıcam deli gibi onla sanırım kart sorununun cogunu halletmis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Soğuk zamanları biraz olsun atlatabilmek için M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seru said: epic card'lar hakkaten epic sanırım. doom bringer falan yeti nedir öyle. doom çıktı bana bir tane. Oyunu çözünce anlayacağım ne kadar epic :P @dreagloth daha yeni kullandım o kodu ya. Tek kullanımlık bir kod değil. Campfire diye birşey açıldı (kullanmışsındır eğer campfire açtıysan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seru said: epic card'lar hakkaten epic sanırım. doom bringer falan yeti nedir öyle. doom biringer değişik bir kart, dezavantaj yaratabiliyor çoğu zaman, ben sürekli öldürmeden blockluyorum bir şekilde zor olmuyor, baktım işler iyi gitmiyor adamın creaturelar benim iki katım flm basıyorum spelli doomun kafasına alıyorum oyunu mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar