Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu çok iyi,her savaşcıya 1 Hp ekliyor,might 2 ile başlıyo bide .. http://i.imgur.com/b6H7UMm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 her macı 40 dakka bıkmadan usanmadan oynarım dıosan, dogru ıyı hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bana bu lazım istediğim deck'i yapmam için. http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Ariana.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bende var. deck satılıyor direk arianalı aslında az biriktir gold alırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 basıcam 1000 euro toplıycam bütün epic mepic ne varsa :P kesin vardır yapan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kart yetmediğinden hala seria kullanıyorum. elimdeki herolar kart olsun birinin starterını almayı denicem, hangisine gitsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 125 bin istiyor ^^ bende 2k var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Masticore said: bana bu lazım istediğim deck'i yapmam için. http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Ariana.png counter ariana oynamak icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 LethE said: kart yetmediğinden hala seria kullanıyorum. elimdeki herolar kart olsun birinin starterını almayı denicem, hangisine gitsem bilemedim. lethe kal-azar iyidir, özellikle inferno deckleri yeni başlayanlar için en kolay oynanan decklerden. heaven ıyıdır gucludur ama dedıgım gıbı her macı 40 dakka oynamayı goze alıyorsanız.mmdoc.net ayrıca surayada mevcut decklere goz atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Lectre said: Masticore said: yeni campg. yok mu ? tutorial dahil toplam 3 tane vardı bitti. yok abi 3 tane sonrası duel işte aynı hesap. bana direk Kal-Azaar, Invoker of Agony lazım ya, olan account varsa 5 lira vereyim ^^ oyun betada sanırım şuan, eklenir yine campaign ama o kadar reward veriyor. şimdi 3 sayfa önceye git seal gold olaylarına bak, sonra keşke deme, ben çok dedim :) allahım nasıl şanslıyım geldi ya lan şu champ ahahahaha. kız arkadaşıma dedim tıkla bakayım diye direk geldi mehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sanctuary resmen zengin deckiymiş ya. bi alt kasıyım sanc deckini açıp void box alıyım dedim resmen yetemedi kartlar win rate 50%-60% civarı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahah resmen butun forumu sardırdım oyuna, yanlız forumda bu kadar ccg hevesi varsa, kesin hearthstone'da iş yapar. biz elemanlarla proxy play fln atıyoruz o da baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 oyunu kırdım network not responding? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İkidir, oyunu kurup kapattıktan sonra tekrar açınca launcher updating %0 da kalıyor. Play aktif olmuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 lvl 12 elo 672 aşure deckle gene iyi geldim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya kaede şanssızsan ağlamasana yahu ^^ hayvan gibi kart geliyor bütün decklere ki levelın incomeın benden yüksek meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 karşına 800 elolu kelthor decki gelsin sonra konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 full dizilmiş bi kelthor deckini almanın imkanı var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bombilo said: Masticore said: bana bu lazım istediğim deck'i yapmam için. http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Ariana.png counter ariana oynamak icin mi? yeşil destekli tek necro herosu o destruction'ı yüksek yesilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok o yüzden keltoş decki yapıyım dedim 2 tane keltoş geldi ama adam gibi başka kart gelmedi ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 acaip şekilde win alıyorum necro ile. cok iyi oynamıyorum ama karşıdakiler oyunu bilerek bırakıyor sanırım. lvl 4 120 elo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gel beni al. al beniiii al beni lan!!!! al beniiiii firestorm geldi eheh fireball sanan çaprazcıları üzüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya oha lord of dragons ne saçma hero öyle daha herosu o herif olan sanc decki yenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 friend list.'le nasıl oyun atıcaz , chat'i bile bulamadım lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Masticore said: bana bu lazım istediğim deck'i yapmam için. http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Ariana.png 2 tane var bundan bende de sevemedim undeadleri keşke trade olsa atardım, nature büyüleri yüzünden mi istiyorsun. Yalnız bu tip herolarda fortune kartı hiç almıycan şu gold şeklinde olan hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar