Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Wyand said:

https://pbs.twimg.com/media/BKUp0WaCIAAyaHT.jpg

bakayım bizim yetersiz yönetim ne diyecek çok merak ediyorum. bombok bir duruma soktuk kendimizi...

high res fotoları bile çıkarıyor fanatik mecbur kaldılar tabi

şunuda koyayım altına
http://s14.directupload.net/images/130515/5w4hearz.swf
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Bikere öldürülen çocuk FB'li olduğu için değil, piskopatın tekine laf ettiği için öldürüldü. Üzerinde forma olmasa da muhtemelen aynı olay yaşanıcaktı. Olay piskopatın GS forması giyiyor olması yüzünden gerçekleşmiş.

Geri kalanı boşver zaten çok zorlama yakma beynini.

yok yahu masum o adam
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

ee ırkçılık illegal mi?

bizim forumda araba kum zencisi diyenide alsınlar o zaman açıklama yaptırsınlar ahah.

nereden eriteceklerini şaşırdılar resmen, yeter ya.

TCK 216. maddesine göre evet suç.

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama
Madde 216-
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”
Sosyal ağlarda paylaş

bende ırkçı olduğum için np.

hani bunu gurur duyduğumdan falan söylemiyorum, sevmediğim, iğrendiğim ırklar var evet, ve bu benim en doğal hakkım, kimseye zarar vermiyorum.

ha orada yapılan hareketi direk ırkçılık diye yorumlamak neden onu anlamadım ben?

çok okumadım ama nedir olay?
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

bende ırkçı olduğum için np.

hani bunu gurur duyduğumdan falan söylemiyorum, sevmediğim, iğrendiğim ırklar var evet, ve bu benim en doğal hakkım, kimseye zarar vermiyorum.

ha orada yapılan hareketi direk ırkçılık diye yorumlamak neden onu anlamadım ben?

çok okumadım ama nedir olay?

asşdlmasşdmasşmdas
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Lectre said:

ee ırkçılık illegal mi?

bizim forumda araba kum zencisi diyenide alsınlar o zaman açıklama yaptırsınlar ahah.

nereden eriteceklerini şaşırdılar resmen, yeter ya.

TCK 216. maddesine göre evet suç.

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama
Madde 216-
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”

tahrik etmiyorum ki abicim?

sevmiyorum, muhattap olmam, ölseler üzülmem bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben kulübümüze bu çamuru sıçratan o midesi rahatsız arkadaşa acil kolonoskopi yapılma taraftarıyım canlı canlı ekranlarda "bak gerçekten bu arkadaşın tüm motor sistemleri arızalı‚ muz yemeden duramıyormuş‚ iniş takımları çalışmıyormuş" tezini ispatlamak için. gerçek çıksın meydana hemen. eee sağlam çıkarsa bundan daha fazla zaten batamazdık‚ iyice boğulalım‚ yönetim de gider belki bu vesileyle. bence bizim yönetim bir de fotoşopçu çıkarsın ekranlara bu fotoğraf sahte diye.

ahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...