Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Bununla ilgili bir şikayet var mı peki?
Yani bu kişilerin fişlenip alınmaması lazım stada bence bir daha.
Irkçılıkları dışında kendi takımlarına da zarar veriyorlar.
guernica said:

kafaya siyah poşet geçirip negro ile poz verenler hakkında bişey dendi mi basın toplantısında?

o resimler direkt olarak ban sebebi olması lazım zaten, şikayete tabi değil bu ama ortada henüz bişey yok benim bildiğim.
bu kadar tatavadan sonra sporda şiddet yasası tekrar gözden geçirilir, yaptırımlar/cezalar arttırılır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Merhaba yeni arkadaş.

Catze said:

Llama said:

"Ben sindirim sistemimden rahatsızım ve genelde meyve yiyorum. Elimde o esnada muz vardı ve tepkimizi Muslera'ya gösterdik." said:

abi bu kadar da olmaz ha

fotoğrafı çeken adam bunu doğruladı, sahada sadece muslera varmış o fotoğraf çekildiğinde.

o gün evden aceleyle çıkmıştım, hanım çocuğun pazartesi günkü beslenmesini hazırlamıştı, ben de maça gideceğim diye yolluk yaptırdım, aceleyle çıkarken nevaleler karışmış
stad da yerime oturdum, rus taraftarlar vardı, onlar da çocuklarına yiyecek bir şey bakıyorlardı, ceplerinde sadece rubleleri olduğu için bir şey alamadılar ben de topkek filan verdim, nasıl olsa benim sandviç var diye
sonra muslera sahaya çıktı, ısınırken konstarasyonu bozulsun diye tezrhürat yapcaktık acıktığım için sandviçimi aldım gittim tel örgülere, hem karnımı doyurcak hem de musleraya, beyaz tesnli olduğu için peynirli sandviçimi göstercektim, böylece karnı acıkacaktı
ama elimde ki muzmuş, tezrahürat ederken elimde kaldı öyle
yoksa ben asla ırkçılık yapacak biri değilim, kamera kayıtlarından bakılır zaten
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum..

2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu..

gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar

ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal öyle bişe yapmadı ama şu başlık altında bunu yapanlar oldu istersen biraz geriye gidip okuyabilirsin...

Birkaç salak bunu yaptı diye kulüp ırkçı olmaz, birkaç yaratık rakibini öldürdü diye kulüpler katil olmaz, birkaç kişi katili savundu diye hiçbir kulüp katili savunuyor da olmaz. Bunlarda hemfikiriz diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum..

2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu..

gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar

ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen

yöneticiler özür dileyip adamı suclaması lazımken
basın toplantısına cıkıp hep beraber yalan dolan seyler soyledıler
galatasaray yonetımı cıkıp katilleri savunmadı
kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...