guernica Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Absolut said: Bununla ilgili bir şikayet var mı peki? Yani bu kişilerin fişlenip alınmaması lazım stada bence bir daha. Irkçılıkları dışında kendi takımlarına da zarar veriyorlar. guernica said: kafaya siyah poşet geçirip negro ile poz verenler hakkında bişey dendi mi basın toplantısında? o resimler direkt olarak ban sebebi olması lazım zaten, şikayete tabi değil bu ama ortada henüz bişey yok benim bildiğim. bu kadar tatavadan sonra sporda şiddet yasası tekrar gözden geçirilir, yaptırımlar/cezalar arttırılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Koyulmuş muydu bilmiyorum ama adnan hoca çok kızmış Drogba'ya :) Kedi canını senin... http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BDFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://i.imgur.com/RZeYOnk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Muzbombası hakkındaki son gelişmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Khelben said: Merhaba yeni arkadaş. Catze said: Llama said: "Ben sindirim sistemimden rahatsızım ve genelde meyve yiyorum. Elimde o esnada muz vardı ve tepkimizi Muslera'ya gösterdik." said: abi bu kadar da olmaz ha fotoğrafı çeken adam bunu doğruladı, sahada sadece muslera varmış o fotoğraf çekildiğinde. o gün evden aceleyle çıkmıştım, hanım çocuğun pazartesi günkü beslenmesini hazırlamıştı, ben de maça gideceğim diye yolluk yaptırdım, aceleyle çıkarken nevaleler karışmış stad da yerime oturdum, rus taraftarlar vardı, onlar da çocuklarına yiyecek bir şey bakıyorlardı, ceplerinde sadece rubleleri olduğu için bir şey alamadılar ben de topkek filan verdim, nasıl olsa benim sandviç var diye sonra muslera sahaya çıktı, ısınırken konstarasyonu bozulsun diye tezrhürat yapcaktık acıktığım için sandviçimi aldım gittim tel örgülere, hem karnımı doyurcak hem de musleraya, beyaz tesnli olduğu için peynirli sandviçimi göstercektim, böylece karnı acıkacaktı ama elimde ki muzmuş, tezrahürat ederken elimde kaldı öyle yoksa ben asla ırkçılık yapacak biri değilim, kamera kayıtlarından bakılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi bu saatten sonra kimse şu adamların yaptıklarını savunmasın bir an önce kombineleri iptal edilip bu adamlar adına özür dilenmeli. bunun takımla falan alakası yok, ülkenizi düşünüyorsanız tek yapmanız gereken budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 okumakicin said: http://i.imgur.com/RZeYOnk.jpg Bütün yapılan savunmanın yalan olduğu şu foto ile ispat edildi. Fener yönetiminde artık utanma da kalmamış. Taraftarlar ise tam yüzsüz. Bir de mide rahatsızlığı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BKUTv0ACUAExvWQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu da video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 FENERBAHÇEYİ LİNÇ KAMPANYASI, FENERBAHÇE DÜŞMANLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Irkçı muzcuya da savunma için çağırmak tam fb yönetimine yakışır bir davranış olmuş. Yalancı grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bazı fenerlilerde mesaj kutularını boşaltmadan mesaj atıyorlar. buraya yazmaya yürekleri yetmiyor. karşı cevap almamak içinde mesaj kutularını dolu tutuyorlar. garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bi adam sebebiyle irkci fenerbahce diyenler pesinen katil galatasaray denmesini de kabul etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 takım korumuyor katili, sizde durum farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 noumayla başladı herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum.. 2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu.. gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 burada fenerbahçe taraftarına laf eden yok. muzcu taraftarlar ve onlara savunma yaptıran rezalet yönetime laflar. burada asıl tepkiyi fb taraftarı vermeli. ne hakla böyle rezalet bir davranış ile koca fb camiasını temsil ederseniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Orasını boşver, bikaç kişi ırkçı fener dedi diye de kulüp ırkçı olmuyor aynı mantıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2 kişi muz gösterdi siyah poşet ve negrolar var ve emre pis zenci dedi. Amerikada adamlar yıllarca köle olarak yaşadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fizban said: Bi adam sebebiyle irkci fenerbahce diyenler pesinen katil galatasaray denmesini de kabul etmeli. doğru diyorsun fizban, katili basın toplantısına çıkarıp görüntülerle aklamaya çalıştı ünal aysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ünal aysal öyle bişe yapmadı ama şu başlık altında bunu yapanlar oldu istersen biraz geriye gidip okuyabilirsin... Birkaç salak bunu yaptı diye kulüp ırkçı olmaz, birkaç yaratık rakibini öldürdü diye kulüpler katil olmaz, birkaç kişi katili savundu diye hiçbir kulüp katili savunuyor da olmaz. Bunlarda hemfikiriz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Şampiyonluk kutlamalarının ertelenmesinin bir sebebi de FB taraftarının vefatı. Arada ki yönetim farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 taraftar dediğin maldır zatende kulübe ithamda bulunmak için oyuncunun yada yönetimin yapması/arka çıkması gerekiyor. bu salaklar muz gösterdiği için fenerbahçe ırkçı demiyor kimse, yönetim arka çıktığı için veya emre yüzünden diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 applev0dka said: şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum.. 2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu.. gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen yöneticiler özür dileyip adamı suclaması lazımken basın toplantısına cıkıp hep beraber yalan dolan seyler soyledıler galatasaray yonetımı cıkıp katilleri savunmadı kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar