Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Cidden ciddi iq problemleri var forumda.

Kimse yapan iyi yapmış demiyor. Bak net konuşuyorum 7 kişi orda 1 tane taraftar görüp üzerine yürüyor ya, onlar hayvan.
Cebinde bıçakla dolaşan ve bu bıçağı bulduğu ilk fırsatta karşısındakine sokan var ya, o da hayvan.
Üzerinde zıttırıbıtspor forması ile yolda arabaları parçalayan, milleti tartaklayanlar var ya, onlar da hayvan.

Su testisi su yolunda kırılır tam da bu olaya uyan atasözü zaten. Sen 7 kişi 1-2 kişinin üzerine dövmek için gidiyorsan zaten arıyosun bişeyler demektir. Arkadan 500 kişi çıkıp seni linç etse utanmadan ağlayacak mısın 7 kişiydik 500 kişi dövdüler diye?

Bir kere yakalar döversin, 2 kere yakalar döversin, 3 kere yakalar döversin 4. de manyağın birine denkgelirsin sokar sana bıçağı.

Hayır 3 gün önce Saraçoğlunda bıçaklanmadı mı 2 kişi? Orda bıçak taşıyanlar süs olsun diye mi taşıyorlardı yanlarında? Bunların alayı aynı herifler zaten biri A'lı olmuş dayısı yüzünden diğeri B'li olmuş amcası yüzünden.

Bıçağı sokan herif gerizekalı zaten , ama bu bıçaklanan herifin de gerizekalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yani şu olayla tinerci tarafından bıçaklanmayı eşit görüyorsanız siz asıl aptallık sizde kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Bak net konuşuyorum 7 kişi orda 1 tane taraftar görüp üzerine yürüyor ya, onlar hayvan.
Cebinde bıçakla dolaşan ve bu bıçağı bulduğu ilk fırsatta karşısındakine sokan var ya, o da hayvan.
Üzerinde zıttırıbıtspor forması ile yolda arabaları parçalayan, milleti tartaklayanlar var ya, onlar da hayvan.

neden eşit degil, tinerciler de hayvan degil mi
Sosyal ağlarda paylaş

"Ünal Aysal" said:

Bir gencimizi yitirdik. Suçu: Rakip takımı sevmesi. Herkes benim tuttuğum takımı sevemeyeceğine göre Burak Yıldırım’ın “suçunu paylaşan” kabaca 76 milyon sporsever daha var Türkiye’de. Sadece sporsever oldukları için sevmemiz gereken 76 milyon.

Dünya yıldızları var ligimizde top koşturan. Üstelik bırakın oyunculuk yeteneklerini, sosyal aktiviteleriyle dünyaya örnek olmuş, sporun barış ve kardeşliğe getirebileceği en büyük katkıların örneğini vermiş bir yıldız var aralarında. Türkiye’yi seçtiği için dünyanın gündeminde bizi en üst noktalara getiren büyük bir sevgi ve tolerans elçisi.

İmza attığı gün bir dostum, “sadece bir yıldız transfer etmediniz, bir kültür abidesi” transfer ettiniz demişti. Aynı kanıdaydım. Gururluydum. Kulübüme, ülkeme, gençliğime güvenim tamdı. Kendisini tercihinden dolayı tebrik etmiş, doğru ülkeye geldiğini belirtmiştim. Bugün, sporu insanlığın yücelmesi için en önemli araçlardan biri olarak gören bir spor adamı olarak utanıyorum.

Biz “bu değiliz” demek yetecek mi? İnandırabilecek miyim “bu” olmadığımıza?

Biz, “bu” olmadığımız için Olimpiyatlara talip olduk. Ulusları, ırkları, dinleri, kültürleri birleştirmek için. Hayatın diğer alanlarındaki nefreti, düşmanlığı spordaki sevgiyle, kardeşlikle yenebileceğimizin güçlü bir örneğini sergilemek için.

Futbol sahalarımıza Yurt dışından ithal bu virüsün anında ve ilk görüldüğü yerde yok edilmesi hepimizin en önemli görevlerinden biri olmalıdır.

Tarihi geleneklerimiz ve kültürümüz bizlere bu topraklarda ayrımcılıktan uzak hep birlikte yaşamayı öğretmiştir.

Maalesef Türk sporu bir kez daha saldırıya uğradı. Ben yapmadım, o yaptı edebiyatı hiç birimizi temize çıkarmaz. Onu düştüğü yeren çıkarmak bizim sorumluluğumuzda. Tek yapacağımız “Bu” olmadığımızı her davranışımızla kanıtlamak. Sevginin, toleransın, saygının her gün bir örneğine imza atmak. Yapmazsak bu lekeyi, bu güzel ülkeye bizler yapıştırmış oluruz.

Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak ve hiç bir forma ayırımı yapmadan hukuki ve Sosyal her mecrada bu tür eylemlerin takipçisi olmakta kararlıyız.

Dağılabiliriz bence, başgan söylenmesi gerekenleri söylemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorumda bıçak çektikten sonra delikanlılık puanını yükseltip 5ini birden kovalıyorsa o eleman, resmen psikopattır. onu burada gelip savunan da ondan aşağı kalır yanı da yoktur.

hadi bıçak taşımasını normal kabul ediyorsun
hadi üzerine gelenlere bıçak çekmesini normal kabul ediyorsun
hadi birine bıçak savurmasını normal kabul ediyorsun
hadi birini bıçakla yaraladıktan sonra halen kovalamasını normal kabul ediyorsun

lan adam öldü öldü. daha neyini normal kabul edebiliyorsunuz?

yok burası tarlabaşıymış
yok burası kasımpaşaymış, yok bilmemneymiş adamdan kan alırlarmış

tavrınızdan belli ne menem bişey olduğunuz

yuh olsun sizin gibi düşünen herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

4Ever said:

Ölüm olayı tam tahmin ettiğim gibi olmuş.

Evine sakince giden adama sataşan FB taraftarı.

http://video.haberturk.com/haber/video/taraftar-cinayeti-kamerada/89188

bu metrobuste 4 tane şerefsiz birinin üzerine yürüyo o yürüdükleri adammı burak

Yok. adamın üstüne yürüyen kişi burak, bıcaklayanda GS li olan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi görüntüleri simdi izliyorum da, ben de sandım ki gs'li elemanı araya aldılar da vuruyorlar falan..

abi gs'li zaten daha adamlar gelmeden durmuş, adamlar nasıl koyduk tarzi bişey dediyse bunun da kafası atmıştır..

ortada kendisini savunma diye bisey yok, saldırıyı yapan gs formalı zaten, digerleri 4 kişi daha yanına bile yaklasmadan adam bıcagı cekip kovalıyor..

ve siz bu adamı savunuyorsunuz ???

sizin yerinize utandım

fanatiklik seviyesinin böyle yüksek olcagını tahmin etmezdim, bıcaklayan adamın üzerindeki formaya göre konuya farklı bir acıdan bakıcagınızı da. yazık gercekten
Sosyal ağlarda paylaş

Sende öyle bakıyorsun şimdi konuya, (Adamı savunmuyorum) dönmüş evine giden adama 5 kişi laf atıp üstüne yürürsen bu tarz olaylar normal diyorum.

Ya adamın yanında kız arkadaşı, kardeşi, çocuğu vs olsaydı ne yapacaktınız ?

Siz yine gelip ya bişi olmamış ki adama laf söylemişler sadece mi diyecektiniz ?

Tekrar söylüyorum savunmıyorum kimseyi ama biraz sizlede formaları çıkartıp bakın olaya biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

şerefsizler dediklerimden birimi burakmış kusura bakmayın arkadaşlar bilemedim ithamda

bulundum ama ilk izleyişte tek başına adamın biri yolda yürürken arkasından 4 serseri takip ediyor muhtemeln öncesinde atışma oldu aralarında metrobus cıkısındada böle kaçarsın işte annesi böle babası belli degil fln dediyse üstünede yürüyünce agresiflik ile bende doğrardım diye düşündüm
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

şerefsizler dediklerimden birimi burakmış kusura bakmayın arkadaşlar bilemedim ithamda

bulundum ama ilk izleyişte tek başına adamın biri yolda yürürken arkasından 4 serseri takip ediyor muhtemeln öncesinde atışma oldu aralarında metrobus cıkısındada böle kaçarsın işte annesi böle babası belli degil fln dediyse üstünede yürüyünce agresiflik ile bende doğrardım diye düşündüm

adamlar ilk kez orda karsılasıyor,

gs formalı bir arkadasını yolcu etmeye geliyor metrobuse, metrobusten cıkmıyor yani, sonra arkasını dönup giderken 5 metre sonra duruyor, arkadan gelen fenerli gurup laf atti falan diye, ilk gelene bıcagı sokup kovalamaya baslıyor 4 kişiyi bıcakla olay bu.

önceden atışma falan yok görundugu kadarı ile, kendini koruma bu degil bu arada, adamlar en az 3-5 metre uzaktalar orda
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi bana da laf atan olunca arkama bile bakmadan yürüyorum, olayın forma ile alakası da yok aslında senin kafa yapınla var.

sana birisi laf atsa ceker bıcagı sokarım diyorsun işte, evrimin bu basamadıgında durmussun.

ben de biri bana laf atsa,arkama bile bakmam yürümeye devam ederim diyorum..

fark burda

Bence senin beynin fazla gelişmekten düşünemez olmuşsun. Sen dönüp gidebilirsin güzel tebrik ederim ama adam gitmemiş işte zaten önceden de suçları varmış. Böyle adama böyle kişilere karşı yapacak birşeyin yok.

Kimse demiyor ki arkada salak burak yoluna devam etsen bunlar olmayacak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

durum dedigin senaryodaysa bıçaklayan tımarhanelkmiş ama ben gözümle kamera kayıtlarını izlemeden inanmıyorum medyaya fln şu görüntüler bile başka birisinin olay görüntüleri olabilir her şekildede olayları gs fb diye bağlamamak gerekiyor bazı insanlar ruh hastası bu adam dün buragı bıçaklamasa bir sonraki sene trafikte birini boğazlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...