Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

sneijderi riske etmek anlamsızdı zaten, gelecek sezona babacan bir şekilde hazırlansın böyle dandiri maçlara heba edilmesin.

muhtemel ilk 11
drogba, burak, ambrabat, melo, selçuk, yekta, semih kaya, dany, riera, eboue, muslera

kendin yazdın heralde. zira 7 yabancı var. mal mal maç oynayıp hükmen yenik sayılacaz. veya başka yerden aldıysan da o haber sitesinin editörü malmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Allaskina en iyi oynadigi maclardan biri su:

http://galatasaraydakimneyapti.blogspot.com/2012/09/galatasarayda-kim-ne-yapt-nordin.html

1 tane calimi yok, bunu birak lig sonuncusu defansa bile calim atamiyor, ben gormedim en azindan. Bi keita veya ribery veya arda vidyosu koysam agzimiz sulanir 3 kisi ust uste calimliyor bu adamlar.

Neyse GS topigine kalsin devami cikiyorum simdi :D

Calim atan adamimiz yok ama bizim, hamit de atamiyor. Melo dikine oynayabiliyor bazen ivme ve acik alan yakalayinca o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatsız maç olur 0-0 ya da 1-1 biter gibi.

Aslında bakarsanız kimsenin maçı önemsediği yok. 2 takım taraftarı da cidden pek umursamıyor. Medyada 1 haftadır DEV DERBİ VUHUUU diye haber çıkartıyorlar ama sırf şampiyon belli olduğu için maça ilgi azalmasın, lig tv para kaybetmesin diye yapılan bi şişirme bu.

Yoksa fb de gs de pek iplemiyor cidden çevremden gördüğüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati919 said:

Mart : 3 Kupaya da talibiz.
Nisan : Lig o kadar önemli değil UEFA bizim.
Mayıs : Derbide fark atacağız.
13 Mayıs : Olsun biz sizi 6-0 yendik

ne diyecekti adamlar , 3 kulvarda devam ediyoruz ama birtek türkiye kupasını alacağız mı deseydi.
öyle derse bu sefer vizyonsuz , tek hedefi gs yi yenmek filan diyorsunuz =)
ayrıca o mantıkla
2001 - ama bizim uefa kupamız var.
.
.
.
2013 - ama bizim uefa kupamız var.

niye celallendim lan ben sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...