Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

İzlemesi acaip zevkli bir maçtı hocalar taktik olarak yetersiz adamlar iki takımda da ama oyuncular çok iyi.

Drogba 35 yaşında bi savunmada bir hücumda bu kadar çok iyi yer alması gerçekten galatasaray için fazla bir adam olduğunu bir kere daha kanıtladı şu maçta , resmen Drogba gibi bir adam şu maçta galibiyet için canını dişine taktı 'banane yae ben koskoca Drogba olmuşum bunlarla mı uğraşcam' demedi herif.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

fener tribunleri de cok efsane bugun

anneler gununde ananin .... galatasaray diyerek actilar maci
simdi de hepiniz o cocugusunuz diyorlar.
"anneler gününde ananın..." diye açmadılar, "ananın.." diye açtılar. savunmuyorum da, öyle değil.

ama daha önce metroda anneler gününde ananı, 23 nisanda çocuğunu, 19 mayısta gençliğini, 30 ağustosta zaferini ...eyim .... kanarya diye tezahürat yapan bir takım var.

bil bakalım hangisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

DynamicK said:

"anneler gününde ananın..." diye açmadılar, "ananın.." diye açtılar. savunmuyorum da, öyle değil.

ama daha önce metroda anneler gününde ananı, 23 nisanda çocuğunu, 19 mayısta gençliğini, 30 ağustosta zaferini ...eyim .... kanarya diye tezahürat yapan bir takım var.

bil bakalım hangisi ?

Sende metro da 20-30 zibidiyi kaale alıp buraya geldin öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Esnaf said:

yanlız volkana en az 10 maç ceza verilmesi lazım.bıraksalar öldürürdü sabriyi
olay jedi merak ettim. Adamın arkası dönükken bir anda gaza gelip daldı. Daha önceki bir olay mı acaba.
fenerlilerde nedense sabriye bi gıcıklık var.3 yıl öncede aynısını emre yapmıştı

zaten sabri orda küfür etmediyse kırmızı yemesi saçma oldu
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

DynamicK said:

bil bakalım hangisi ?

kurban bayramında ali koç var bide klsmdlşksdfnmşksdfnjklşm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...