Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 galatasarayin ortasahada ziplamasi neydi ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 "Tatar Ramazan" said: Eveeet... bu seneki Gs galibiyetiyle avunma taraftari uyutma senligimize hosgeldiniz soyle buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 maç sonundaki şampiyonluk kutlama tam apaçi işiydi ama, ben napıyo bu mallar dedim bilgisayarın başında sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fener neden bu kadar seviniyor UEFA kupasını mı aldılar. Ya da şampiyonlar ligi kupası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 İzlemesi acaip zevkli bir maçtı hocalar taktik olarak yetersiz adamlar iki takımda da ama oyuncular çok iyi. Drogba 35 yaşında bi savunmada bir hücumda bu kadar çok iyi yer alması gerçekten galatasaray için fazla bir adam olduğunu bir kere daha kanıtladı şu maçta , resmen Drogba gibi bir adam şu maçta galibiyet için canını dişine taktı 'banane yae ben koskoca Drogba olmuşum bunlarla mı uğraşcam' demedi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 koyunca hopluyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Heriflerin çevirmeni takımı toplayıp, ortada zıplattı ya, kahraman sandı kendini bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aynen su olay ya, baya komikti cidden. Gangren said: Tahrik etmek için şebeklik yapıp, g.t olup gittiler lol bi tek kalecisiz yenmedigimiz kalmisti sanirim, onu da yapmadik demeyiz artik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Aykut gene takımın başında yaşasın gsliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yine beşiktaşın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 110 camiasın ortaokul çocuğu gibi ergen hareketlere giriyorsun.yensen normal karşılarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yanlız volkana en az 10 maç ceza verilmesi lazım.bıraksalar öldürürdü sabriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fenerbahceye tebrikler bizi yendiniz.. boyle devam hıc bozmayın. sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Volkan bu sefer g_tü kurtaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fenerbahce yonetimi yan gelip yatmak yerine, TFF'a basvuru yapip da, GS'i yenen takimlara kupa verilmesini talep etse de azcik klup kupa yuzu gorse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bir tane atana bir tane cüneytten hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 10 mayıs şampiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Esnaf said: yanlız volkana en az 10 maç ceza verilmesi lazım.bıraksalar öldürürdü sabriyi olay jedi merak ettim. Adamın arkası dönükken bir anda gaza gelip daldı. Daha önceki bir olay mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sow, semihe "besiktas icin oynuyosunuz" demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: fener tribunleri de cok efsane bugun anneler gununde ananin .... galatasaray diyerek actilar maci simdi de hepiniz o cocugusunuz diyorlar."anneler gününde ananın..." diye açmadılar, "ananın.." diye açtılar. savunmuyorum da, öyle değil. ama daha önce metroda anneler gününde ananı, 23 nisanda çocuğunu, 19 mayısta gençliğini, 30 ağustosta zaferini ...eyim .... kanarya diye tezahürat yapan bir takım var. bil bakalım hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 a.gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: DynamicK said: fener tribunleri de cok efsane bugun anneler gununde ananin .... galatasaray diyerek actilar maci simdi de hepiniz o cocugusunuz diyorlar."anneler gününde ananın..." diye açmadılar, "ananın.." diye açtılar. savunmuyorum da, öyle değil. ama daha önce metroda anneler gününde ananı, 23 nisanda çocuğunu, 19 mayısta gençliğini, 30 ağustosta zaferini ...eyim .... kanarya diye tezahürat yapan bir takım var. bil bakalım hangisi ? Sende metro da 20-30 zibidiyi kaale alıp buraya geldin öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ya ne metrosu butun stad bagirdi dedigim sekilde. tee kac bin km den duydum ben burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 barbu said: Esnaf said: yanlız volkana en az 10 maç ceza verilmesi lazım.bıraksalar öldürürdü sabriyi olay jedi merak ettim. Adamın arkası dönükken bir anda gaza gelip daldı. Daha önceki bir olay mı acaba.fenerlilerde nedense sabriye bi gıcıklık var.3 yıl öncede aynısını emre yapmıştı zaten sabri orda küfür etmediyse kırmızı yemesi saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: DynamicK said: fener tribunleri de cok efsane bugun anneler gununde ananin .... galatasaray diyerek actilar maci simdi de hepiniz o cocugusunuz diyorlar."anneler gününde ananın..." diye açmadılar, "ananın.." diye açtılar. savunmuyorum da, öyle değil. ama daha önce metroda anneler gününde ananı, 23 nisanda çocuğunu, 19 mayısta gençliğini, 30 ağustosta zaferini ...eyim .... kanarya diye tezahürat yapan bir takım var. bil bakalım hangisi ? kurban bayramında ali koç var bide klsmdlşksdfnmşksdfnjklşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar