Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Gevurlandde de yabancisin hep onu bilmek lazim. Vatandaslik bile alsan yabancisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben şu an kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum abi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Memnun değilim ailemi dışarda kurmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Memleketin insanini, devletin mevcut seklini sevmemek falan dogal da tumden sevmiyorum demek biraz halt etmek olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Saeros said: ben şu an kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum abi np this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Viktor said: Degilim ve kendimd 10 numara kacis plani kurdum, doner donmez uygulamaya koyup tuyucem ulkeden :3 http://i.imgur.com/kN3roll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben çok mutluyum. mutluluk içinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 10-15 farklı ülkede yaşamayı ufak ufak tecrübe ettiğim için hiç mutlu değilim, gidicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Masakari said: Abi alt tarafı güneye inip dul ingiliz hatun kandıracan yeme bizi über süper plan diye Yok cok daha komplike bi planim var nihahaha, tutarsa tv de izlersiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar