kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Arkadaşlar hepimizin ttnet'ten zaten illallah etmişiz şimdi dahada bunlara söylenip adiliklerini falan anlatmıycam da kısaca ve hızlıca mevzuya gireyim. İstanbul avrupa/ küçükçekmece bölgesinde ikamet ediyorum. Senelerdir net limitsiz kullanıyorum bir son 2 senedir galiba 2mbit internet görebildim 200kbs dowload görebilirsem mutlu oluyordum. Son 3-4 aydır ayın bazı günlerinde sık sık kopmalar yaşadım ve toplam 10 kere falan aramışımdır problemimi detaylı ve anlatılır bir şekilde anlattım (gerçi bu telefondaki hizmetlerininde ne kadar salakça olduğunu biliyorsunuz ben detaylı anlattıkça hala kadın bana modeminizin ışığı yanıyor mu diye soruyordu) Her neyse bugün şükrettiğim 2mb interneti sonunda 1mb'e indirmişler. Yarın arıycam da muhtemelen işte ikamet ettiğiniz yer en yakın ttnet serverına uzak olduğundan en fazla bukadar verebiliyoruz diyceklerdir. Ben de E be şer.fsizler 2-3 sene ben 2 mib kullandm sadece son zamanlarda 5-6 gün problem yaşadım yaptığınız işe s.çym diycem.(gerçekten canıma tak etti artık kusura bakmayın). 2013 istanbulunda bu şakamıdır ya. Fiber olsa superonline a geçicem ama onlarda aynı b.ktan hizmeti veriyolar fiber yok. Kuzenim 1 bina yanımda oda 2 mbit superonline kullanabiliyo ama bari kopma yaşamıyor olmadı bu ad. ttnet para kazanmasn diye superonline a geçicem. GELELİM ŞİKAYETİME: Bu haysiyetsiz firma tonla reklam yapıp yok işte türkiyenin 4 bir yanına fiber götürdük diyip, o reklamlara bizden bu b.ktan internet için aldığı parayı harcıyor ben 2013 istanbulunda 1mbit interneti 60 liraya kullanırken reklamlarda tüm türkiyede fiber diye dalga geçiyor. Fiberi geçtim 8mbiti bile geçtim 4mbit olsa gene şükredicem. Bu şer.fsizlere nasıl ulaşıp sesimi duyururum telefonla falan olucak iş değil bu, türkiyede fiber diye reklam yapabiliyorsunuz bana istanbulda 1mbitten fazla internet veremiyorsunuz diye nasıl hakkımı ararım. Ayrıca başka nerelerde sesimi duyurabilirim. He şunuda biliyorum imzaladığımız sözleşmelerde max 8mbit geçiyor o yüzden yasal olarak suçlu değiller ama bu işin bir etiği olmalı. Artık her yerde 8 mbit standart olmuşken hatta 20mbit bile adsl verilebilirken ben 1mbit üstünü göremiyorum !!! Yapabilecekte birşey bulamıyorum ! Akıl verebilecek, yol gösterebilecek olursa teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ayıplı mal/hizmet mevzusundan bir şansını deneyebilirsin gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Merhaba, Şöyle bi durum olabiliyor. Farklı ISP aynı bölgeye daha fazla bantgenişliği verebiliyor. TTnet'te max 2 mbit'i gören arkadaşım Dsmart ile 8mbit'i sorunsuz almaya başladı. Taahütün falan yoksa farklı bir ISP dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 taahüt bitti ya 2 kere yaptım 2şer senelik bidaha da zor yaparım bu lanet firmaya, dediğim gibi 1 bina yanımda ki kuzenim superonline aldı telefon açtığımızda onada max 2mbit verebiliyoruz fazlasını verirsek kopmalar yaşarsınız denildi. TTnetin googlemapsten fiber sorgulama sistemini kontrol ettim fiber yok burda ancak 100 metre ilerimizdeki mahalleye hiperinternetmidir nedir 20mbitlik adsl verebiliyorlar, bizim mahallede sadece normal adsl gözüküyor. Genede yarın superonline'ı arıyıp bilgi alıcam. Ama bu adamlara hokkalı bir dilekçe yazıcam üşenmiyip en yakındaki ttnet müdürlüğüne vericem (o da Avcılarda şaka gibi). Her türlü kullanıcı şikayeti yazılabilen siteyede durumu mu bu şekilde anlatıcam. Hakikaten lanet olsun haram zıkkım olsun ttnet'e. Edit: Yani tamam alt yapı kısıtlı olur eskiden bir yere kadar anlayış gösteriyordum 1-2 mbite birşey demiyordum ama kullanıcıyı aptal yerine koyup fersah fersah televizyonlarda afişlerde türkiyenin heryerine fiber getirdik dünyanın çevresini 4 kat dolaşıcak kadar alt yapı yaptık diyip istanbulda hala 1 mbitten fazlasını alamıyorsam şu noktadan sonra yapılan ad.lik ve şer.fsizlik değildir de nedir ? Edit 2: Genede teşekkür ederim ShadowFax adsl hizmeti veren firmaları bir araştırayım dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kartala taşındım, 6 aydır falan max 4mbit veriyolar bana da. 3 gündür de durumum bu, her arayışımda aaağrza kaydınızı oluşturuyorum hmm hmm peki ayarında konuşup iyice delirtiyolar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Arkadaş ben de şu ttnet'ten çıkmak istiyorum fakat adam akıllı firma yok.Superonline'ı aradım apartmana fiber çektirmek için size en yakın şube ile görüşün dediler onlar da telefonlarını açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Süperonline fiber öyle telefon açıp gelip bağlayın diyerek kavuşabileceğin bir hizmet değil .İlk olarak genelde site tipi yerlere bağlantı yapıyorlardı , bazı şehirlerde apartmanlara kablo çekmeye başlamışlarsada bulunduğun binada olması lazım abonelik için. Birtek şu olabilir site tipi bir yerde oturuyorsundur diğer apartmanlarda vardır ,sizin binada yönetici almamıştır bir bu durumda bir şey olabilir. inyormaynd said: Superonline'ı aradım apartmana fiber çektirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Binada olmadığından çektirmek istiyorum.Kadıköy çevresine vermişler apartmanlara hat benim apartmanın yanından geçiyor ama gelip kurmuyorlar.Resmen adamların keyfine kalmış bir hizmet. Bugün iki farklı yeri daha aradım ortak söyledikleri şey "Keşif ekibine biz talimat vermiyoruz onların gelmesini bekleyeceksiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kthxbye said: Arkadaşlar hepimizin ttnet'ten zaten illallah etmişiz şimdi dahada bunlara söylenip adiliklerini falan anlatmıycam da kısaca ve hızlıca mevzuya gireyim. İstanbul avrupa/ küçükçekmece bölgesinde ikamet ediyorum. Senelerdir net limitsiz kullanıyorum bir son 2 senedir galiba 2mbit internet görebildim 200kbs dowload görebilirsem mutlu oluyordum. Son 3-4 aydır ayın bazı günlerinde sık sık kopmalar yaşadım ve toplam 10 kere falan aramışımdır problemimi detaylı ve anlatılır bir şekilde anlattım (gerçi bu telefondaki hizmetlerininde ne kadar salakça olduğunu biliyorsunuz ben detaylı anlattıkça hala kadın bana modeminizin ışığı yanıyor mu diye soruyordu) Her neyse bugün şükrettiğim 2mb interneti sonunda 1mb'e indirmişler. Yarın arıycam da muhtemelen işte ikamet ettiğiniz yer en yakın ttnet serverına uzak olduğundan en fazla bukadar verebiliyoruz diyceklerdir. Ben de E be şer.fsizler 2-3 sene ben 2 mib kullandm sadece son zamanlarda 5-6 gün problem yaşadım yaptığınız işe s.çym diycem.(gerçekten canıma tak etti artık kusura bakmayın). 2013 istanbulunda bu şakamıdır ya. Fiber olsa superonline a geçicem ama onlarda aynı b.ktan hizmeti veriyolar fiber yok. Kuzenim 1 bina yanımda oda 2 mbit superonline kullanabiliyo ama bari kopma yaşamıyor olmadı bu ad. ttnet para kazanmasn diye superonline a geçicem. GELELİM ŞİKAYETİME: Bu haysiyetsiz firma tonla reklam yapıp yok işte türkiyenin 4 bir yanına fiber götürdük diyip, o reklamlara bizden bu b.ktan internet için aldığı parayı harcıyor ben 2013 istanbulunda 1mbit interneti 60 liraya kullanırken reklamlarda tüm türkiyede fiber diye dalga geçiyor. Fiberi geçtim 8mbiti bile geçtim 4mbit olsa gene şükredicem. Bu şer.fsizlere nasıl ulaşıp sesimi duyururum telefonla falan olucak iş değil bu, türkiyede fiber diye reklam yapabiliyorsunuz bana istanbulda 1mbitten fazla internet veremiyorsunuz diye nasıl hakkımı ararım. Ayrıca başka nerelerde sesimi duyurabilirim. He şunuda biliyorum imzaladığımız sözleşmelerde max 8mbit geçiyor o yüzden yasal olarak suçlu değiller ama bu işin bir etiği olmalı. Artık her yerde 8 mbit standart olmuşken hatta 20mbit bile adsl verilebilirken ben 1mbit üstünü göremiyorum !!! Yapabilecekte birşey bulamıyorum ! Akıl verebilecek, yol gösterebilecek olursa teşekkür ederim... çok yüksek bir ihtimal değil ama medyaya başvurabilirsin, adam gibi bir video hazırla youtube'a upla. böyle röportaj havasında, eminim seni destekleyen 3m kişi rahat bulursun, haber vs olur, ama profesyonel bir şey olması lazım. Hani direk karalama kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar