Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli Tehlike : CS'e dadanan kezbanlar

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

bir kaç haftadır couchsurfing de bir şey dikkatimi çekmeye başladı, tasarımı değişen site ile birlikte hızlı mesajlaşmayı sağlayan bir özellik anasayfaya kondu, buraya da kezbanlar dadanmaya baslamıs,şöyle ki ;

kız geliyor, işte dışarı çıkalım bu akşam vs. yazıyor, sonra yagız bir türk genci cıkalım hadi deyince, kız pfff yok istmiyorm sanrm, buradaki türk erkekleri de cok sapık, cok abaza, yok mu bir coni deyip duruyor, sonra bi coni gelince kaltak rp si yapmaya devam ediyor

cok iyi anlıyorum, kesinlikle yadırgamıyorum yabancı erkeklere bi zaaf, bi ilgi olabilir fakat bu surekli sex & the city kadını havasında 439530453 tane profil resmiyle ona buna saran kadın bu kadar neden turk erkeklerini aşağılıyor, neden havadan bakıyor, hey allahım ne garip lan vapurlar falan
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın.

abi dedigim gibi yabancı ırka sempatisini anlıyorum, ne bileyim yabancı bir kültürü, cografyayı tanımak ister, farklı şeyler görmek ister ama tam olarak anlatamadım sanırım

ya bana öyle geliyor ki sanki bilerek başlık açıyorlar burada

yani kızın biri "taksimdeyim, yarım saat sonra gs lisesinin önünden beni alıp salsa yapcak bir yere götüren yok mu ? " yazıyor, arkasından bir turk gelip mesaj atınca pfff snn be slk modu acılıyor, öyle seziyorum ki sadece bu lafı diyebilmek icin oraya o mesajı atıyor kız
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın.

ben katılmıyorum abi buna. Gerçekten çok güzel kızlar var bizde de, hani yabancıların dibi düşüyor benim ne lan bu dediğim kızlara. Tripleri, tavırları falan inanılmaz çekici geliyormuş. Erkekler olarak zaten bi numarayız ona hiç değinmiyorum. Esasında çok şanslı bi memlekette yaşıyoruz çünkü inanılmaz bi çeşitlilik var, bu denli hatun çeşitliliğinin olduğu bi ülke bulmak zordur Avrupa'da.
Sosyal ağlarda paylaş

ya rahatsız eden türk kızının düzgün adamları türk diye egale edip sonra gidip avrupa köylülerine çatır çatır vermesi.

ne euro hanzoları getirildi yeni sevgilim ehihih falan diye senelerdir bir çok hatun arkadaşım tarafından. eski sevgilisi onu 'anlamıyor' diye terkedip elin portekiz apaçisine verip bambaşka bir insan falan diye kılıf uydurmalar falan.

en azından dürüst olunsun. hep aynı yemeği yemekten sıkıldık baharatlısını dişliyoruz falan densin.

konulan mazeretler soğutuyor yaptıkları eylemler değil hatunların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...