nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bir kaç haftadır couchsurfing de bir şey dikkatimi çekmeye başladı, tasarımı değişen site ile birlikte hızlı mesajlaşmayı sağlayan bir özellik anasayfaya kondu, buraya da kezbanlar dadanmaya baslamıs,şöyle ki ; kız geliyor, işte dışarı çıkalım bu akşam vs. yazıyor, sonra yagız bir türk genci cıkalım hadi deyince, kız pfff yok istmiyorm sanrm, buradaki türk erkekleri de cok sapık, cok abaza, yok mu bir coni deyip duruyor, sonra bi coni gelince kaltak rp si yapmaya devam ediyor cok iyi anlıyorum, kesinlikle yadırgamıyorum yabancı erkeklere bi zaaf, bi ilgi olabilir fakat bu surekli sex & the city kadını havasında 439530453 tane profil resmiyle ona buna saran kadın bu kadar neden turk erkeklerini aşağılıyor, neden havadan bakıyor, hey allahım ne garip lan vapurlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben bi bok anlamadım ama kadınlar kötü evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 coni taklidi yapıp çıplak açın kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 türk erkekleri iyi seks yapamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 imamizer said: abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın. ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 imamizer said: abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın. abi dedigim gibi yabancı ırka sempatisini anlıyorum, ne bileyim yabancı bir kültürü, cografyayı tanımak ister, farklı şeyler görmek ister ama tam olarak anlatamadım sanırım ya bana öyle geliyor ki sanki bilerek başlık açıyorlar burada yani kızın biri "taksimdeyim, yarım saat sonra gs lisesinin önünden beni alıp salsa yapcak bir yere götüren yok mu ? " yazıyor, arkasından bir turk gelip mesaj atınca pfff snn be slk modu acılıyor, öyle seziyorum ki sadece bu lafı diyebilmek icin oraya o mesajı atıyor kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparka bakmayın mutlu etmek imkansız onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kızlar zaten çok zeki değil genel olarak Türk kızları o ortalamanın da altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ekoilibrium said: Sparka bakmayın mutlu etmek imkansız onu hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 türk kızından nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi haklılar her türlü, yıllardır abaza türk erkeklerine mahkum kalan türk kızları artık farklı tatlar arıyor farklı muhabbetler arıyor ne var bunda alıncak türklerle takılmaz zorundalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bilerek başlık açtıklarını zannetmiyorum ordan ne primi yapıcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 counter strike diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben de counter sandım. couchsurfing virali bir topikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 imamizer said: abi bu coğrafyanın kızı da erkeği de çirkin. iki taraf da diğer tarafı yabancı ırklara tercih etmekte haklı. sülün gibi iskandinavlar, süt gibi anglosaksonlar varken ayşeyi merveyi kim ne yapsın. ben katılmıyorum abi buna. Gerçekten çok güzel kızlar var bizde de, hani yabancıların dibi düşüyor benim ne lan bu dediğim kızlara. Tripleri, tavırları falan inanılmaz çekici geliyormuş. Erkekler olarak zaten bi numarayız ona hiç değinmiyorum. Esasında çok şanslı bi memlekette yaşıyoruz çünkü inanılmaz bi çeşitlilik var, bu denli hatun çeşitliliğinin olduğu bi ülke bulmak zordur Avrupa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 software genelde aynı, malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o farklı geldiğinden onlara. kukusunu elmas madeni olarak görüp buna göre trip yapan kızlar bizden başlayıp ortadoğuya yayılıyor işte. benzinden sonra dünyanın en pahalı seksini tüketiyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Abi genetik olarak farklı olana eğilme içgüdüsü var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gerçen cs bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 counter strike sandım geldim lan yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ahahahasghlhfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya rahatsız eden türk kızının düzgün adamları türk diye egale edip sonra gidip avrupa köylülerine çatır çatır vermesi. ne euro hanzoları getirildi yeni sevgilim ehihih falan diye senelerdir bir çok hatun arkadaşım tarafından. eski sevgilisi onu 'anlamıyor' diye terkedip elin portekiz apaçisine verip bambaşka bir insan falan diye kılıf uydurmalar falan. en azından dürüst olunsun. hep aynı yemeği yemekten sıkıldık baharatlısını dişliyoruz falan densin. konulan mazeretler soğutuyor yaptıkları eylemler değil hatunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar