moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=84am6GtGLf8 said: While on a tour of the White House with his young daughter, a Capitol policeman springs into action to save his child and protect the president from a heavily armed group of paramilitary invaders. şakalar komiklikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 MURICA FUCK YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Independence Day'i andırıyor diycektim yönetmeni zaten ID'nin yönetmeniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hayret, emerik bu sefer kıyametli film çekmemiş, şaşırdım ehu. tv'de izlenir, die hard gibi olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi bununla olympus has fallen arasındaki fark nedir biri bi açıklasın? hollywoodda iki tane yönetmen iddaa ya giripte lan acaba hangimiz daha iyi çekicek falan tribinimi izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu geyik diğeri diğeri ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 izledim dün, aksiyon sağlam, başka da bişey yok. Tek adam wins.. 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Espriler fena degil. Sifir beklentiyle kafa bosaltmak icin gittik, idare etti bizi. Yalniz film klise den gecilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Sam said: hayret, emerik bu sefer kıyametli film çekmemiş, şaşırdım ehu. tv'de izlenir, die hard gibi olmuş sanki. direk die hard förmülü olmus zaten. sans eseri olayın ortasında kalan maverick polis/asker, yancı biraz ciddi biraz komik arakdas, aileden biri tehlike altında, bol aksiyon biraz komedi, her iyi karaktere kahramanlık sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar