Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bir ara artık bing kullancam bir şans vermek lazım demiştim fakat bir süre sonra internetten birşey aramaya üşeniyordum çoğu zaman bulamıyor diye fuk bing
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 dotada yapamayinca microsofta sardi lutfi
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 İlke bey HALA mı savunuyor Bing'i. hll.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kiralarını babaları ödüyor abisi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 valla ben güler ablaya para kazandırıyorum :/ bir gün gelip de "ildeniz sağol ya bu ay da sendeniz" demedi bir gün..
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Xaenin said: Siz nerede çalışıyorsunuz bu arada? royal dutch shell
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Xaenin said: Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan. Xboxda çalışmaktansa esmer seks kölesi olarak çalışmayı tercih ederim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 şu da var, adam çalışıyor da bize mi çalışıyor? bi windows bi msoffice benim kullandığım, o kısımlarda çalışsa daha iyiydi bence bing çok kötü lan ama kendisi için çok iyi, mayış olsun sosyal imkanlar olsun bana verseler aynı işi değil bing, paint kısmında bile çalışırım ki paint bingden daha çok işime yarıyor AHAHAh
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Xaenin said: Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan. aynen 2.5 lt kola iciyor siseden ve microsoftta basarili bir arkadasimizla dalga geciyorlar inanilmaz
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BabacumMostors said: şu da var, adam çalışıyor da bize mi çalışıyor? bi windows bi msoffice benim kullandığım, o kısımlarda çalışsa daha iyiydi bence bing çok kötü lan ama kendisi için çok iyi, mayış olsun sosyal imkanlar olsun bana verseler aynı işi değil bing, paint kısmında bile çalışırım ki paint bingden daha çok işime yarıyor AHAHAh Benim bahsettiğim de o abi zaten, bir insanın başarısına bu kadar saygısızca yaklaşmak çok büyük moronluk kimse kusura bakmasın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Xaenin said: Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan. adamlar kafe pi siz kimsiniz
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 paint kisminda bile calisirim derken ? tabi calisirsin
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sparkcaster said: Xaenin said: Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan. adamlar kafe pi siz kimsiniz dsfkjhskdfdsf
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Norak said: "roket adam" said: insanların her şeyini ortaya dökecek bir arama motoru üzerinde çalışıyormuş privacy hedehödö. o değilde, hürriyet öle bi yazmışki sanki ülkemiz gelişecek kalkınacak bunlardan böle bi anda çağ atlıcaz townhall gelişecek, peasantların armoru ve hızı artıcak sdfs because thats hurriyet thats why =) Başlık: Bill Gates hurriyet.com.tr için yazdı: Yoksul ülkelerin GSYİH sorunu Haber altı ek: Türkçe yayın hakları sadece hurriyet.com.tr'de olan bu yazınının tüm hakları Project Syndicate’a aittir (2013). lel
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 axedice said: Xaenin said: Hakkaten inanılmaz ya "adam bingde çalışıyor haha" diye gülebilmek falan. Xboxda çalışmaktansa esmer seks kölesi olarak çalışmayı tercih ederim. Saçma sapan konuşma allahını sevirsen ya sabah sabah ya.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu sefer kesin geliyoruz istanbula cafe del mundo cok yakinda! bu reklam firsati kacmazdi
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BabacumMostors said: şu da var, adam çalışıyor da bize mi çalışıyor? bi windows bi msoffice benim kullandığım, o kısımlarda çalışsa daha iyiydi bence bing çok kötü lan ama kendisi için çok iyi, mayış olsun sosyal imkanlar olsun bana verseler aynı işi değil bing, paint kısmında bile çalışırım ki paint bingden daha çok işime yarıyor AHAHAh (tu)
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Biz sizin İzmir'deki tükana gittik, 10 numara. Hesabı eksik getirmişlerdi, biz de dürüst ve emekçi insanlar olarak "abi hesabı eksik getirmişsiniz" dedik, canınız sağolsun dediler ödetmediler. İstanbul'da yok böyle şeyler.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustler said: İlke bey HALA mı savunuyor Bing'i. hll. vayy forumun erkeği gelmiş
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Fistan said: bu sefer kesin geliyoruz istanbula cafe del mundo cok yakinda! bu reklam firsati kacmazdi hangi yakaya peki?
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Nişantaşı taraflarına gelsenize abi eve yakın şöyle gidip 2 bira çakılacak yer olsun.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu çocuktu demi http://www.ilkekaya.net/wp-content/uploads/2010/01/webphoto.jpg
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 forumda insanların Microsoft'ta çalışan birisini beğenmemesi şahane. sonra ben saate çok para verince laf yiyorum. servet düşmanları denilince de kız gibi ağladıktan sonra şikayet butonlarına yükleniliyor.
Öne çıkan mesajlar