Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahlı özerklik fiilen başladı!

cantug

Öne çıkan mesajlar

Tarumar said:

Firstblood said:

Tarumar said:

pkk cidden biterse en sevineceğim olay pkk dan bile gereksiz mhp nin yok olup gidecek olmasıdır.

Pkk'nın gerekleri nedir çok merak ettim.

ikisinin de gereği yok işte pkk gereksiz yani 0 mhp ise -1.

Sen kimsinde Mhp hakkında saçma sapan konuşuyorsun, bu ülkede bdp adında terör örgütünün savunucusu parti varken tutup Mhp kapatılır vs. dersin senin görüşün farklı olabilir ancak saygılı olmasını öğren
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

desertt said:

saygı duymuyorum zorunda da değilim.

pkk lı biri çıkıpta sevmiyorsun saygı duy diyebilir senin gibi ne farkınız var? bence yok.

Ha pkk nın savunucusunu burada görmedim daha eğer savunuyorsan söyle, Mhp yok olup gidecek demen bile tam komedi neyse allah akıl fikir versin
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

pkk cidden biterse en sevineceğim olay pkk dan bile gereksiz mhp nin yok olup gidecek olmasıdır.

Kim kalsın abi.

ak partisi normal olanı yapıyor/yapmaya çalışıyor hizmet adına ve baş tacı edildi, kimse bir bok yapamadığı için bugüne kadar.

chp desen her şeye muhalefet, hani adamları iktidara koysan, basın açıklaması yapıp yine tayyibe laf sokacaklar, ki hani şuanki durumuyla, genel başkanıyla, rezillikten, fiyaskodan öte değil.

tkp falan diyorsan eğer hani iyidir kötüdür yorum yapmak istemiyorum rage almamak için ama zaten bunların ne sözü geçiyor ne de takan var, 8 yaşındaki çocuklara tkp deyince gülüyorlar artık.

hani gerçekten tamam mhp kapandı bitti gitti diyelim, daha mı iyi olacak sence? çok sevmesemde bahçeli çıkıp aha arkadaşım sen müzikten başka bir boktan anlamazsın, ne bileyim, sen 10 yıl önceki orospusun diyebildi akil heyetine çıkıp, bdpye kimse size dokunmuyor fakat sizi asacağız diyende mhp.

hani sadece sözde olsa -dahi anlamındaki de insert here- en azından çoğunluktan kötü diyemem.

hani bugüne kadar dalga geçiliyor o yapılıyor vs ama herkes bunların geyik olduğunu biliyor.

sen kim kalsın isterdin mesela, iktidara gelsin isterdin?
Sosyal ağlarda paylaş

eğer şahsi soruyorsan ben seçime gidip hepsine tak tak tak basıyorum maksat hepsinin gönlü olsun diye.

mhp nin siyasetinin pkk dan hiç farkı yok işte. bağır çağır, ortalığı ayağa kaldır, eeee ne oldu şimdi?

bu chp mhp gibi aptallıkları kanıtlanmış partiler olduğundan akp gibi bir parti başımızda değil mi? ben mecburmuyum hergün gereksiz adamları ülkenin başında görüp canımı sıkmaya sırf birileri sadece mecliste kalalım da gerisi önemli değil dediği için. hergün ayrı saçmalıklar tayyip gider bas gaza der, ayran için yoğurt yiyin sanki insanlar ne yiyip ne içeceğine karar veremiyormuş gibi. içinde bulunduğum ülkenin siyasetini de, o siyaseti destekleyenleri de yetersiz buluyorum işte örnekte bulunduğu gibi adam mhp yi eleştiren=pkk denklemini kurmuş sığ dünyasında.

mhp/chp/ip lilere çoook ayrı bir kıllığım var adamların partisi iyide yapsa kötüde yapsa eleştiri diye bir şey yok. bunları savunanların sanki beynine çip yerleştirmişler de karşı savunmaya geçecekleri zaman error veriyormuş gibi gözüküyor dışardan.

bu ülkede herşeyi kutsallaştırma çabası var. herkesin görüşü kendisinin dini gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yarbay 232 pkklinin göz göre göre ellerini kollarını sallayarak sınırı geçmelerini içine sindirememiş,suç duyurusunda bulunmuş,hakkınıda idari disiplin soruşturması açılınca da istifasını vermiş.link vardı fakat şimdi bakıyorum,gugılladım da tüm linkler kaldırılmış.noluyo anasını satayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

eğer şahsi soruyorsan ben seçime gidip hepsine tak tak tak basıyorum maksat hepsinin gönlü olsun diye.

mhp nin siyasetinin pkk dan hiç farkı yok işte. bağır çağır, ortalığı ayağa kaldır, eeee ne oldu şimdi?

bu chp mhp gibi aptallıkları kanıtlanmış partiler olduğundan akp gibi bir parti başımızda değil mi? ben mecburmuyum hergün gereksiz adamları ülkenin başında görüp canımı sıkmaya sırf birileri sadece mecliste kalalım da gerisi önemli değil dediği için. hergün ayrı saçmalıklar tayyip gider bas gaza der, ayran için yoğurt yiyin sanki insanlar ne yiyip ne içeceğine karar veremiyormuş gibi. içinde bulunduğum ülkenin siyasetini de, o siyaseti destekleyenleri de yetersiz buluyorum işte örnekte bulunduğu gibi adam mhp yi eleştiren=pkk denklemini kurmuş sığ dünyasında.

mhp/chp/ip lilere çoook ayrı bir kıllığım var adamların partisi iyide yapsa kötüde yapsa eleştiri diye bir şey yok. bunları savunanların sanki beynine çip yerleştirmişler de karşı savunmaya geçecekleri zaman error veriyormuş gibi gözüküyor dışardan.

bu ülkede herşeyi kutsallaştırma çabası var. herkesin görüşü kendisinin dini gibi.

senin gibi tiplerden de çok çıktı son dönemlerde...
herkese ve herşeye muhalefet...
-peki sonuç ne birader?
-hiiiçç.
-yav nasıl hiç?
-hiç işte.hem ben zaten oy kullanmıyorum,hepsine birden basıyorum.
-.......

son seçimlerde senin gibi yapanların sayısı akpye oy verenlerden sonra geliyordu. gurur duyun yaptığınızla.

edit: chp/mhp/iplilere ayrı kıllığım var demişsin ya. gerekçe olarak da partisi iyi de yapsa,kötü de yapsa eleştiri yok demişsin ya...hangi dünyada yaşıyorsun,hangi tv kanallarını izliyorsun(ya da izlemiyorsun),hangi gazeteleri okuyorsun(ya da okumuyorsun)?bu chp değil midir yıllardır içi sürekli kaynadığı için bizzat kendi seçmeni tarafından eleştirilen. en çok eleştirilen ve hizipçi denilen baykal zamanında bile parti içinde en az 3 muhalif kanat vardı. hala var.
işçi partisinde parti içi her şey tartışılır ama işin ilginci şu an adamlar zaten muhalefet, parti içi neyi eleştirecekler. genel başkan içeride. 4 tane genel başkan yardımcısı içeride. pek çok parti yöneticisi içeride. Senin şimdi bundan da haberin yoktur allah bilir ama netice olarak sınırlı maddi imkanlarla, bu kadar büyük baskıya ramen adamlar o kadar büyük iş yapıyorlar ki başbakan bile geçen hafta içerisinde 4 gün üst üste İP'e olan <> ifade etti.

İnsaf.
Sosyal ağlarda paylaş

madem eleştiriye katlanamıyorsunuz mhp nin bu ülke için yaptığı iyi bir tane olay gösterin.

komünist dövmek
boş bağırmak
ocakta toplanmak

resmen bu ülkede bir nesil bu milliyetçi zihniyetiyle embesil hale getirildi. yarısı milliyetçi, yarısı ümmetçi geri kalan kendini geliştirenler de ülkeden kaçıyor zaten sizin gibiler yüzünden kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pkk ile mhp'yi aynı kefeye koymak bambaşka bir kafa yapısı. Mhp'yi sevmeyebilirsin, politikası, düşünceleri sana ters gelebilir, zamanında solculara yaptıkları dolayısıyla nefret bile edebilirsin ama tutupta ekmek yedi kaba sçanlarla da bir tutamazsın.

ha dersen ki ''kardeşim ben pkk sempatizanıyım, biji apo, DÖVLÖT BÖZÖ BÖKMÖYÖR.'' o zaman anlarım.

ek: mhp her zaman doğruyu mu yaptı hayır amerika'nın maşası da oldu ama zamanında eylemlerini devleti kurtarmak adına yaptıklarına inandırıldılar, en azından onlar öyle sanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

mhp'yi sevmem. oy da vermem. üstelik üniversitedeyken çok kavgamız,tartışmamız olmuştur mhpli gençlerle...

ancak hiç bir şart altında da MHP ve PKK'yi eş tutmam, tutamam.
MHP'nin başında adam gibi adam olsa Bayrak,Millet,Vatan konularında şu an MHP tabanı ile aynı görüşte olduğuma da eminim. Ancak hem CHP'nin ve hem de MHP'nin başına baş kötü ABD öyle güzel monte etmiş ki Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi...Şu an halkı sokaklara dökmeleri lazım, süresiz demokratik eylem yapılmalı, hükümet yaptığı tüm yanlışlardan dolayı protesto edilmeli, siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden yana olan muhalefet halkı birlikte yürütmeli.

Ukrayna'da, Kahire'de, Moskova'da olunca alkışlar bizim medya...Ama Türkiye'de böyle bir şeyin ihtimalinden bile,"aman anarşi hortlamasın"diye korkarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Zaten bir çok sol görüşlü insanı milliyetçi olmaya itiyor mevcut gelişmeler.

olay şu. sağın kıyısından geçmeyecek insanlar (ben ve çevremde dahil) bu olaylar yüzünden kendilerini milliyetçi akımın içinde buluyorlar. Esas korkulması gereken zılgıt sesleri değil, Türk halkının milliyetçilik çığlıklarıdır işte o zaman ortada ne harita kalır ne de başka birşey... Tarih sahnesinde bunun örneği çok yaşanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...