Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oo hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Iyi oldu bu konu yeni parfum ariyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 lise 2'den beri aynı parfümü kullanıyorum ben. adı michael shmauer başka bişe yazmıyo üstünde. 4 5 ay önce adını değiştirdiler f1 racing diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 D&P'den V2 diye bir doldurma parfüm aldım. Kadın Versace Lordly dedi. Aratıyorum aratıyorum orijinalini bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 hugo boss element hugo boss bottled night lacoste essential lancome miracle şimdilik bunlar çogzel bence hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 http://www.versace.com/en/fragrances/men/oud-noir bu olmasın. fonetik olarak en uyanı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bu ara mavi lakost kullanıyorum komşum hediye getirdi yoksa kullanmam hiç kokmuyo gibi geliyo, dorgiyanın dediklerini alıcam bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dorgiya? oldu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dorgiyan diye okunmuyor mu o nick böyle hafiften V ye dokunaraktan :( d(v)orgiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ne blim. uydurma olduğu için fikrim yok. dıvorciyın diyen de var dıvorgiyan diyen de ama dorgiya? so sad :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mino said: Genelde bu üçlüden biri duruma göre. bunu ışık görmeyen bir yerde tut, fiyatı abardı - üretimden kalkıcak. güneş görürse kokusu ekşileşiyo, benden söylemesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abi o doldurmalarla gerceginin alakasi yok..gercek kokulari tarif ederken 3 parcadan soz edilir..basi govdesi ve sonu..arti silaj-yayilma- ve kaliciligi da farklidir. gercek kokularda ilk baslarda farkli notalar vardir ortada ve sonda da ole.. tek bir koku olarak tarif edemezsiniz..sadece bazi seylere benzetebilirsiniz. kokularin tanimlari da ole yapilir.. mesela paco rabane one million one bunun yillara gore bile formulu degisir koku farklilasir..keza tene ve buruna gore bile farkli kokar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dorgiyan'ın demek istedim orda dorgiya değil dssfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 taam ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dana22 said: abi o doldurmalarla gerceginin alakasi yok..gercek kokulari tarif ederken 3 parcadan soz edilir..basi govdesi ve sonu..arti silaj-yayilma- ve kaliciligi da farklidir. gercek kokularda ilk baslarda farkli notalar vardir ortada ve sonda da ole.. su gercek parfumcu olayını burda uzatma abi, bilmiyorum ne kadar parfum gecmisin var ama parasını veren gercek artisan parfume ulasir. artisan / atelier parfümlerini zaten ancak paristen alırsın ancak. kalıcılık olayı tamamen EDP, EDT ile alakalı eu de parfume alırsan kalıcıdır. aldıklarınızın %90'ı zaten ucuz EDT / tester. gerçek parfümlere giriş: http://www.auparfum.com "pierre guillaume" - http://www.auparfum.com/Pierre-Guillaume "andy tauer" - http://www.tauerperfumes.com/ parfüm mix etmek senin dediğin kadar kolay değil, 3 şişeyi karıştırdım üstüme sıktım değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 niş parfüm artisan parfüm hacıyağı hepsi farklı konseptler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 evet abi haklisin..butun yazdiklarina katiliyorum..itiraf ediyorum..henuz bir parfumevi yapimi bir kokum olmadi..hep edt kullandim.napiyim param anca ona yetti.hem imrendim ama bir sise mix e 300 400 euro vermek yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 lavanta tütün bergamot aldım karıştırıp sıkıyorum diyen bendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yok ole birsey yapmadim ..hatta beceremem ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dünyada her şeyin mixology'si yapılır... en zor 2'si: parfüm çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ha oku deseler eczacilik yada kimya okumak isterdim de gecti benden..yeter su anki diplomalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Goering said: lavanta tütün bergamot aldım karıştırıp sıkıyorum diyen bendim? onu diyen dogmeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dana22 said: abi o doldurmalarla gerceginin alakasi yok..gercek kokulari tarif ederken 3 parcadan soz edilir..basi govdesi ve sonu..arti silaj-yayilma- ve kaliciligi da farklidir. gercek kokularda ilk baslarda farkli notalar vardir ortada ve sonda da ole.. dana22 said: yok ole birsey yapmadim ..hatta beceremem ben onu dogmeat demiş, ben sana yürümüşüm. aynı şeyi diyormuşsun, pardon :) önceden dediğin gibi kokunun 3 tane notası oluyor, açılış, gövde, kapanış bunları ayarlamak çok zor, karıştırmak daha zor. parfüm uçucu ve alkollü olduğu için farklı okazyonlarda: üstünüze sıktığınızda // 1 saat sonra // 2 saat sonra vs. nasıl kokacağını ayarlayabilmek için baya bir tecrübeniz ve sağlam bir burnunuz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yuru abi sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Goering said: lavanta tütün bergamot aldım karıştırıp sıkıyorum diyen bendim? ne istediğini,nasıl bir koku istediğini biliyorsan,niye olmasın? gidip kağıda sıkılmış bir parfümü kokladığında,şayet aşırı lineer bir parfün değilse değilse,2 saat,hatta 40 dakka sonra nasıl kokucağına dair bir fikrin olabilir mi ? buna rağmen parayı basar alırsın terre d'hermes'i,e nasıl olacak?(kendin de demişsin gerçi bunu ) atla deve değil,paristen alınma özel parfümlere benzediğini iddaa etmedim,özellikle aklında bir koku varsa yakalamak istediğin,hoşuna giden parfümden yola çıkıp birşeyler yapabilirsin illa ha güzel olur,istediğin gibi olmaz fln,en kötü ihtimal yine kendine has bir parfümün olur,eve sıkarsın oda kokusu gibi,çok pahalı değil sitede satılan notalar. ama ya güzel birşey çıkarsa? ya gerçekten hosuna giden birşey yakalayabilirsen ? o zaman duacım olursun işte ben aslında istemyordum "şunu şunu birleştirdim" diye örnek vermeyi,e malum parfümör değilim,ayrıca son derece subjektif bir konu,ama yazmış bulundum işte ilk postuma geri dönüyorum "kendi kendime inseption dogmeat" said: abi kullandıgınız güzel parfün varsa eyvallah ama hele ucuz ve açık parfüm fln kullanıyorsanız,şu adama bi şans verin millet o açık parfüm satan yerlerden,bildiğin aşırı dandik şeyler alıyor,al bu threadde bile liseden beri aynı parfümü kullanıyorum,joop kullanıyorum fln diyenler var,benim dediklerim mi çok ters geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar