Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya beast mastery de sadece dismiss pet, call pet ve tame beast var. Beslememi saglayan ikon yok listede. Open Betada oynarken hepsi birkilte gelmisti simdi neden sadece 3 ikon geldi listeye anlayamadim. Hayvani besleyemiyorum yakinda gidecek.. Fikri olan?..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sen Avusturalyadan rahat rahat oynarken biz burda resmen kara borsaya düşmüş CE bulup getirtcez diye binbir takla atıyoruz. Kasap et derdinde petler can derdinde. Ölür umarım petlerin :P Şaka bi yana gerçekten bi fikrim yok sadece şu son 1 haftadır oyle ugrasıyoruz ki bu oyun için resmen beynim döndü. Kıskandım birazcık seni...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 us de oynamayı seçtiğin için seni ve açacağın tüm karakterlerini lanetledim kurtuluşun yok! ehehe bu tabi işin şakasıda.. trainer inin sana verdiği questi bitirdinmi ? (tame ile ilgili olan) birde Train pet vardı odamı gözükmüyor sende ? hmm muhtemelen quest sorunsalı yada en kötü ihtimalle bug! sanmıyorum gerçi böyle birşey olacağını.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 abi feed mı ole birsey olması lazım hayvanı beslemen için trainerdan ogrenmen lazım iyi bak[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bide adam burda sorununa çare arıyor çok şanslı oysaki biz burda oyunu oyanayamıyoruz bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne oyunu eheh petini besliyemediği için dayak yiyordur moblardan kesin :P[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 NE isen sana darnassusdaki hunter trainer ına gitmen söyleniyor, o trainer öğretiyor sana.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya bu ne bi soru sor bin ah isit bolumumu bura :) Oyun geldiyse gunahim ne :) Sadece soruma cevap istiyorum baska mesajlar yollamazsaniz sevinirim :) Bu arada Orc'um..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Guney girisinden Razorhille gir hemen solda ki barrenda alt katta hunter olucak onun veriyor olması lazım yani en azından ben ondan aldım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bug olmuş olabilir normalde lvl10olunca pet controlü ile birlikte gelen bişey başka yerden öğreniliceğini sanmıyorum bug olmuştu büyük olasılıkla oyundaki diğer hunter lara sor istersen onlarda da öle bişey olmuşmu daha sağlıklı cevap alırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hunterlar petlerini beslemek yerine emziriyor olmasin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Problemi 2 gun kadar once cozdum. Delyyy'e tesekkur ediyorum yardimi icin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar