berkerik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 az kullanılmış psp mi nakit ihtiyacim yuzunden satiyorum makina ciziksiz ve kirilmistir. her turlu oyun mevcuttur. ayni gun kargo secenegi var yaninda 4 gb memory stick, kulaklik, kablolari ve sunger kilif vericem sanal pazar fiyatıdır. PAZARLIK YOKTUR! İLETİŞİM İÇİN [email protected] Sanalpazar'da resimler vardır http://www.sanalpazar.com/Psp-3004-Satilik-Cok-Temiz__isp6825035 NOT:İLGİSİZ YORUMLAR YAPMAYINIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Çizmeden nasıl kırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkerik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Asteroth said: Çizmeden nasıl kırdın? ahah :D :D yani kırılmış versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abicim fiyatı daha öncede tartışıldı bilmemne oldu hayır neden 2. konuyu açıyorsun? al meh: link ayrıca + 25 oyunlu vs sıfır aleti 360 liraya satanlar var. baltalıyorum açık açık, var mı itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkerik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Lectre said: abicim fiyatı daha öncede tartışıldı bilmemne oldu hayır neden 2. konuyu açıyorsun? al meh: link ayrıca + 25 oyunlu vs sıfır aleti 360 liraya satanlar var. baltalıyorum açık açık, var mı itirazı olan? +80 oyun sünger kılıf kulaklık 4 gbyte memory stick 2.el alet 255 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hani o 80 oyun dediğin 2 saatlik dl. her neyse tekrar tekrar açılan başlıklara zaten izin verilmiyor bildiğim kadarıyla, kilitleyelim şunu, diğer konu zaten haddinden fazla hit aldı birsürü troll tarafından. banyo süngerimi satıyorum bu arada 20 liraya aldım ama size 30 olur ikinci eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sıfır fiyatına kırık ve 2. el (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kırılmış pspyi niye satıyosun abi sıfır fiyatına. kim bilir nerede düşürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 espri anlayışları gün geçtikçe anlaşılması zor hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar