Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Silk Road'un su anki ana sayfasini c/p ediyorum: http://monosnap.com/image/syel0wbdMNjYq3FPvjh3ejbAi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sag alttaki ne kadar, ondan alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dip intrawebs işte bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gerge, sen neler aliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://eticaretmag.com/bitcoin-nedir-nasil-kullanilir/ biraz tutsa max sınırı 100m yaparlar o deil de bilgisayara uzak bağlantından kullandırınca coin mi geliyor nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ben bir sey almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 alıcı değil, bakıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tarlabaşından alıp orda satsak o zaman ohooo koşeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://moseisleyradio.com/wp-content/uploads/2011/10/Huttbanner1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben bunun bankasını açıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 chrome said: bitcoin/usd linki belki günaydın diyeceksiniz ama az önce plus500 den mail geldi bitcoin/usd paritesinde işlem açılmıştır diye şok oldum. nooluyor lan? nasıl bir karşılığı olmayan şeyi karşılığı olabilir? bitcoin 21 milyona gelince duracaksa zaten her halükarda değeri artacak dolara karşı o zaman bu riske nasıl giriyorlar? ben dolandırmaca sanıyordum bitcoini bu denli büyüdü ve ciddiye alınmaya mı başladı? elindeki kağıt paraların karşılığı varmış gibi konuşuyorsun asdfafsd ekonomi 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktor artistlik yapma. küçük bir yüzdesi de olsa elimdeki paranın karşılığı var. benim orada neyi kastetmeye çalıştığım da çok belli. katkı yapmayacaksan egonu lütfen başkasının üzerine püskürt. sevmiyorum ben böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 katkı yapıyorum işte, kağıt paraların hiçbirinin karşılığı yok. Altın dersen konuşuruz ama ustadın dediği gibi kağıt para eninde sonunda ait olduğu yere geri gider, o yer hiçliktir temel ekonomi bilgisidir buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kağıt para devletin borçlanması değil mi ? Bir çeşit senet işte ama bitcoin sanal bir sey elle tutulup gözle görülen kanıt olarak kullanılacak bir sey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 legal tender kagit para, karsiligi var yasal olarak, ama degeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Esh said: karşılığı olmayan para denmiş de, menkul kıymetlerdeki karşılıksız para dünya ekonomisini 38 e katlar sanırım. sanal işlem olabilir ama hesabında para olmadı mı alamıyorsun bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 elektronik bankacılıkta aynı hesap ki zaten kağıt para bu gidişle ortadan kalkıcak, ikisinin arasındaki tek fark birine dokunabilmen, sana satınalma değeri konusunda bir guvence sunmuyor hayali bişi direk http://qfichennai.files.wordpress.com/2008/08/59.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 piskolojik butn guvencesi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gerçkeçi olsun diye altın mı kullanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 offshorte hesaplarda stoklanmış 32 trilyon+ dolarıda unutmayalım :p hemen kapadılar gerçi üstünü onun dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 degis tokusa donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tavuğa keçiye yüksek faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 daha once defalarca yazdım, uluslararası para sisteminin temeli altındır ama nixon sokundan beri amerikanın kendi poposunu kurtarma çabası yuzunden yerle bir oldu bu sistem şu anda sistem karşılığı olmayan amerikan dolarları uzerinden yuruyor, gun geçtikçe daha berbat bir noktaya gidiyor bu iş. adamlar seri oalrak karşılıksız para basıp dunyaya yediriyorlar ve taş devrıne donme korkusu ile butun dunya bunu kabul ediyor şu anda çunki istikrar ve barış için amerikayı ayakta tutmak şart. Amerika batarsa kıyamet kopacak direk. Putin reiz guzel soyledi geçen amerika kuresel ekonominin asalağıdır diye ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tabbe lan, calisin kopekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi bitcoinden alıp zeitgeist a döndürmeyin konuyu ya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar