Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler Eskişehir

navyamphs

Öne çıkan mesajlar

Mundo da 50 lik 8 değil mi ? 33 lük fiyatları o 7 ile 4.5 arası değişen.Birbirinin aynı sadece müziğin değiştiği tonla mekan var.Giripte iki kelime konuşamıyorsun bangır bangır müzikten.Varunalarda öyle abi.Hangovera eskiden muhabbeti iyiydi, yemekleri falan diyorduk müzik kafa sikiyordu, şimdi iyice mafya mekanı oldu.

Varunanın da konsepti güzel, ama tezgahın başında ki arkadaşlar bi afralı tafralı üfleye püfleye bakıyorlar resmen.Gerçi arkadaşların hakkını yemeyeyim bir tek los amigosta denk geliyorum.O da belki en yoğun yer olduğu içindir.Bira 8 lira onun dışında alkol 15 ten başlıyor, geçen iki bira iki gin fizze 65 lira verdik.Yine en iyisi varunalar, en azından çeşitli yemekler var.

Çoğu mekan kıytırık, iyi olanlar çoğu zaman dolu, fiyatlar da iyi.Eee kalite istiyorsan parayı vericen.

Zaten saat 1 oldumu her yer kapatma sinyali veriyor, 1 ne ya.Sonra yok hadi up a gidiyoz mu shakespear e gidiyoz mu pi ye akalım.Oturuyorduk la ne güzel.

Havası desen zırt pırt değişiyor zaten sabah sıcak akşam soğuk.

Yine iyi yer ama daha kötüleri de var.En azından her yer genç, rahat rahat çıkıp gezebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangofer mafya mekanı felan olmadı .Rica ediyorum şikayetleri özelden alırım.Öyle bir dünya yok hangofer hala iyi sittim senede keko mekanı felan olmaz ,bok attırmam mekanıma gerekirse topuğuna sıktırım nıç nıç

Bu saat 1 de kapayı ananızın babanızın verdiği oylar sonucu oluyor ,Hım sen vermedim ben vermedim .İçimizde vericiler var demek dua etmek lazım barlar sokağı dua edin akp değil
Sosyal ağlarda paylaş

O mekanı sahibi öz abim kaldıkı olymposların da sahibi abim.Dua edin derken akp belediyesine bağlı olsaydınız bu şehirde barlar sokagıda olmazdı reis onun içündürki şükretmek lazım memlekette meyhane olmayan çok şehir sayabilirim .Meyhane bile yok

Abi bide gece yazdıgımda kafam çok iyiydi atar yapmış gibi olmuşum üzüldüysen kusura bakma özür dilerim .Anne babanın ellerinden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Hanqover ile olymposun sahiplerinin farklı kişiler olduğunu iddaa ediyorsunuz bana yani.Kapıda duran işletmecimiz mithat beye gidip soruyorsunuz .Bu barın sahibi kimdir diye kendinede soruyorsunuz sen daha önce nerde duruyordun diye mithat bizim olymposda büyütüp hangovera diktiğimiz bir kardeşimiz.

Şunları yazmak bile saçma geldi ama kafada soru işaretleri kalmasın.Bilmedende boşa sallamayalım.Mekanlar leş olsaydı o kadar işlemezdi.Sish de felan takılıyorsanız bilemiyeceğim tabi her yer les gelir insana.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi sadece bilmeden böyle sallıyorsun havası çok saçma olmuş.Tabiki eleştirmek iyidir .Ben çoğunlukla ordayım .Ben eşimle bile arada sırada varunaya oturuyorum sırf ortamı ve yemekleri güzel diye.

Ama şimdi ahmet çok bok deyip gitmek kolay,hanqovera gelince hala varunadan sonra güzel kitleye sahip gidelebilecek bir yer.Sıkıntı ve bir sorun yaşamak olası değil kişisel bir sorun var ise bilemem.

Olymposlar tamamen para kazanma amaçlı açılmış yerlerdir.Basit bir sisteme sahip içerisi kalabalık masa sayısı fazla gün boyu ucuz bira vs kampanyası olan tamamen evinde makarna yiyip kalabalığa karışan öğrenci insanlara hitap eden geliri çok iyi olmayan kişilerin uğrak yeri.

Kendimi basın danışmanı gibi hissettim .Kişisel bir sıkıntısı sorunu olan var ise gelip bunu bana yemek yerken anlatsın bizde çaresine bakalım hemen.

Fistan sen zaten neyin ne oldugunu iyi biliyorsun.Olympos iyi bir yer diyemem ama leş denilecek kadarda kötü değil .
Sosyal ağlarda paylaş

Hangoverın seviyesi olymposa düştü.Abin almıştır doğrudur ikisinin sahipleri aynı zaten onu biliyorum.Bir iki şey daha var bildiğim de belki abinle ilişiği yoktur onu bilmiyorum.Leş demeye gerek yoksa bile kaliteli değil.Sıradan.

Yalnız eski çalışanlar çok daha neşeli, sıcak tiplerdi.Şimdikiler ters bakıyorlar adamın suratına.Bir de barmeninizle ilgili sıkıntı mı var bilmiyorum ama b52 yi barda yakıp masaya getiriyorlar.Pipetler 5 dk sonra geldi, üstelik ince meyveli süt pipeti gibi şeyler geldi.Bu da sizin hangovera eleştirim.

Barda cafede beni en çok cezbeden sesin çok yüksek olmaması, yiyecek içecek sunumunun güzel ve kaliteli olması.Fiyata bile bunlardan sonra bakıyorum genelde tabi onun da bir sınırı var.Önceden yemek için hangoverı tercih ederdim.Artık tek tercihim varunalar nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski çalışanların hepsi işten çıkarıldı ,neden dersen 5 bira içen 1 bira parası verince çıkarılmaları normal.Düzen tutturmuşlar resmen alındığında 1 haftada 3 bin lira zarar yazıyor.Şaka değil bu işi yapsan sende isyan edersin .İçeride ilk aldığımızda bir eleman oturuyor entel kuntel ya, mekan sanki kendinin 0 iş yapıyor geçmiş adam pc den parça çalıyor bütün gün yanında hatunlara çay kahve oh ne ala :)Biz buranın sahibiyiz diyoruz ,saçlar uzun yaş 30 boş boş bakıyor aptal herif kendini amerikada zannetti özgürüm ben tipinde alsana özgürlük afedersin 5 dakikada hadi yallah

Abi işi para kazanmak için alıyorsun .Kaldıki hanqover çok büyük meblağlara alındı trilyona yakın , şaka değil meblağ çok yüksek, eksikler olabilir hertürlü eleştiriyi birebir çay kahve yemek yerken dinlemeye hazırım.

Amaç hala yazıyorum para kazanmak ,kimse kimsenin rahatı için çalışmıyor.Para kazandığımız sürece sıkıntı yok kimsenin saadetini felan düşündüğümüz yok.Kimsede bizim saadetimiz için çabalamadı.Markete gidiyoruz 1 gazete 1 ekmek kaç kuruş 2 tl bizimde verdiğimiz hizmet 2 bira 15 tl alan alır almayan alternatifine bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...