Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sunu da alabilirsin bu arada: http://www.teknosa.com/urunler/110261463/philips-shl5605pp10-citiscape-downtown-kulaklik Ben aldigimdan beri 80TL ucuzlamis, farkli renkleri de var. Uzerinde mikrofon da var, guzel de calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fakirim ben, 30 tl den daha çok para vermedim kulaklığa burada burjuvanın gazabına uğradım :( Tbox pad ve x7 ile bir sorun yaşamadım, günde 15 saatim bilgisayar başında geçiyor genelde. Apple mouse var suan elimde araba takozu maşallah. Bizim işle ilgilenenler birsüre sonra mouse yerine kalem kullanıyorlar zaten bilek ölmesin diye :) Kulaklık konusunu bilemeyecem bende bir etki yapmadı. Kulaklıktan yüksek sesle müzik dinlemek tercihim değildir pek. 2. ses kartıyla monitörden dinliyorum müziği. Ama duymadığım birşey olmadığı gibi ventte vs de herkes beni çok rahat duyabiliyor. Amacım bu çünkü. Fps harici pek bir halta yarayacağını düşünmüyorum iyi kulaklığın. Göreceli kavramlar kimin neyden nasıl zevk aldığı. DnR larda falan bazen deneme şeyleri oluyor bence bir uğra oralara. İnsanlar sağırlıklarını kapatmak için bile saçma klaklıklar alabiliyorlar. O paraya doktora gitseler dertlerinden kurtulurlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 razer mouse ve g930 logitech kulaklik kullaniyorum. guzel ama turkiyeden almam boyle seyler gereksiz pahali. 95 dolara sifir aldigim g930 trde 700 tl. oooeehhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 samaella, kanku ben de her şeyi fiyat/performansını kullanmaya çalışırım, ekran kartı hala 5 nesil önceden 4850 düşün. bilek iyise mesela 15 yıllık ms 1.1 wmo ile akarsın her oyunda o kadar fark yaratmaz sonuçta 1 milyarlık razer alsa da ekmek her zaman ekmektir fakat kulaklık apayrı bi şey bence, en azından entry-mid aralığından bi şey almak lazım. aşırı farkediyo audiophile olmasan da, çok iyi kulak olmasa da, vs. zaten o tür kulağı olan insanlara böyle şeylerle müzik falan dinletmek herhalde çin işkencesi oluyodur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi 4850de mezarcılık olmuş biraz ldjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi ara toptan değiştircem ya asdfg ama ondan sonra gerçekten onun kadar fiyat/performans gpu gelmedi yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 8800gt'de öleydi benim için bozulunca değiştirdim, gts 250 almıştım gayet yetiyordu oynadığım oyunlar için, sonra skyrimdi bf3dü marketin kurbanı oldum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 logitech g300 Sound Blaster Tactic3D Alpha bende bunlarlayım daha iyisini görmedigim için bence en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Tactic alphayi fizban kullaniyo, TS ten oral seks yaparken konusan kiz gibi geliyo sesi. Almayin o tur dandix malzemeler. Akg , beyer dynamic falan bakin ikinci el, 5 liralik da mikrofon yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Notebook olunca o olmuyor ama iste, tek giris olunca alette. Ama ben dizustunun dahili mikrofonunu kullaniyorum bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 niye millet atarlanmis onu anlamadim ister ESLde oynar ister sicma sesini kaydeder onu dinler 7/24. kullanan memnun olduktan sonra niye bu kadar gerilim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Zowie AM mi DeathAdder mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Hangi oyun, hangi tutus? Bu sorularin cevabini sen verebilecegine gore , ne sen sor ne biz soyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 cevap bence g400 sgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kulaklik konusunda mudahele etmek lazim ama. Param yok diyene tamam ama gidip 700TL'ye shit tier kulaklik alana, Beats alana, Razor alana bir dur denmeli. Bu arada gecen D&R'de tekrar denedim Monster'lari, korkunc yahu, korkunc. Tuketim toplumu boyle bir sey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Chastor said: Zowie AM mi DeathAdder mı ? ikiside değil. Deathadder pahalı zowie am tek amaç için üretilmiş g400 en mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Oyuncu olmayan biri olarak ben bile g400'un ununu duydum. Zaten bu oyun donanimi asiti pahali, direk adam dolandirma temasiyla gidiyor Razor gibi firmalar, 10 kat adi urunu 10 kat pahaliya satiyorlar ses alaninda. Steelseries biraz iyi sadece (kulaklik kaliyesi olarak en azindan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Deathadder on numara mouseta pahalı abi ne bilim, parası varsa onu alsın tabi. ben indirimli felan buldum black edition. bide g400 biraz slipathosun gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Microsoft un mouse u var. Ergonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 g400 ü çok övüyolar peki g400 ün bir türü vardı heralde ona dikkat edin diyolardı nerde bulabilirim ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 GERGE said: Kulaklik konusunda mudahele etmek lazim ama. Param yok diyene tamam ama gidip 700TL'ye shit tier kulaklik alana, Beats alana, Razor alana bir dur denmeli. Bu arada gecen D&R'de tekrar denedim Monster'lari, korkunc yahu, korkunc. Tuketim toplumu boyle bir sey olsa gerek. razor ne ya hic duymadim. eger razer diyosan tiamat 7.1 on numara bes yildiz kulaklik bnce. 180 dolara arkadasim aldi bana pahali geldigi icin g930 almistim. tabi tr fiyati 1k falandir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yetolar dnr gidip flac uzantili sarkilari dinliyorlar beats'de. Sonra satin alip dayiyorlar mp3 u yok efendim neden kaliteli ses cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 razer geçen ay yanlışlıkla %95 indirimle satış yaptı online, adamların stok eridi kalmadı bir şey ama yine de iptal etmediler iptal etme hakları olmasına rağmen. ne kadara imal ediyolar yani malları, do the math. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kulakligi D&R'in taktigi seyden cikarip kendi kaynagimdan dinledim, hatta Murray Gold'un My Angel Put the Devil In Me'siyle denedik arkadaslarla. Kendi kulakligimi takip kiyas da yaptim, benim yari fiyata aldigim IEM acik ara, dunyadan aya kadar bu acik rahat, daha iyiydi. Onlar neden takiyor bilmiyorum. O baslar ama, tepki dogru: http://www.youtube.com/watch?v=ipZY0qGrA9Y 800TL verilir mi buna, yari fiyatina alacaklarin kat kat daha iyi. 150TL'ye alacagin Philips Citiscape'ler, Sennheiser'lar da daha iyi. Akil almiyor. Gerci bir de su adam vardi: http://www.youtube.com/watch?v=f6di_OsUtOc Akil lan, akil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o drdrenin şeyleri her şeyin en pahalısını kullanmaya ant içmiş angutlar alıyo işte paraları fırlatıp, gerçi 800'ü hakeden legit kulaklıklar var ama yine de verilmez milyoner olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar