Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun için mouse / headset ikilisi (Tavsiye)

kami

Öne çıkan mesajlar

fakirim ben, 30 tl den daha çok para vermedim kulaklığa burada burjuvanın gazabına uğradım :(

Tbox pad ve x7 ile bir sorun yaşamadım, günde 15 saatim bilgisayar başında geçiyor genelde. Apple mouse var suan elimde araba takozu maşallah. Bizim işle ilgilenenler birsüre sonra mouse yerine kalem kullanıyorlar zaten bilek ölmesin diye :)

Kulaklık konusunu bilemeyecem bende bir etki yapmadı. Kulaklıktan yüksek sesle müzik dinlemek tercihim değildir pek. 2. ses kartıyla monitörden dinliyorum müziği. Ama duymadığım birşey olmadığı gibi ventte vs de herkes beni çok rahat duyabiliyor. Amacım bu çünkü. Fps harici pek bir halta yarayacağını düşünmüyorum iyi kulaklığın.

Göreceli kavramlar kimin neyden nasıl zevk aldığı. DnR larda falan bazen deneme şeyleri oluyor bence bir uğra oralara. İnsanlar sağırlıklarını kapatmak için bile saçma klaklıklar alabiliyorlar. O paraya doktora gitseler dertlerinden kurtulurlar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella, kanku ben de her şeyi fiyat/performansını kullanmaya çalışırım, ekran kartı hala 5 nesil önceden 4850 düşün. bilek iyise mesela 15 yıllık ms 1.1 wmo ile akarsın her oyunda o kadar fark yaratmaz sonuçta 1 milyarlık razer alsa da ekmek her zaman ekmektir fakat kulaklık apayrı bi şey bence, en azından entry-mid aralığından bi şey almak lazım. aşırı farkediyo audiophile olmasan da, çok iyi kulak olmasa da, vs. zaten o tür kulağı olan insanlara böyle şeylerle müzik falan dinletmek herhalde çin işkencesi oluyodur asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kulaklik konusunda mudahele etmek lazim ama. Param yok diyene tamam ama gidip 700TL'ye shit tier kulaklik alana, Beats alana, Razor alana bir dur denmeli.

Bu arada gecen D&R'de tekrar denedim Monster'lari, korkunc yahu, korkunc. Tuketim toplumu boyle bir sey olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyuncu olmayan biri olarak ben bile g400'un ununu duydum.

Zaten bu oyun donanimi asiti pahali, direk adam dolandirma temasiyla gidiyor Razor gibi firmalar, 10 kat adi urunu 10 kat pahaliya satiyorlar ses alaninda. Steelseries biraz iyi sadece (kulaklik kaliyesi olarak en azindan).
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Kulaklik konusunda mudahele etmek lazim ama. Param yok diyene tamam ama gidip 700TL'ye shit tier kulaklik alana, Beats alana, Razor alana bir dur denmeli.

Bu arada gecen D&R'de tekrar denedim Monster'lari, korkunc yahu, korkunc. Tuketim toplumu boyle bir sey olsa gerek.

razor ne ya hic duymadim. eger razer diyosan tiamat 7.1 on numara bes yildiz kulaklik bnce.
180 dolara arkadasim aldi bana pahali geldigi icin g930 almistim. tabi tr fiyati 1k falandir heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kulakligi D&R'in taktigi seyden cikarip kendi kaynagimdan dinledim, hatta Murray Gold'un My Angel Put the Devil In Me'siyle denedik arkadaslarla. Kendi kulakligimi takip kiyas da yaptim, benim yari fiyata aldigim IEM acik ara, dunyadan aya kadar bu acik rahat, daha iyiydi.

Onlar neden takiyor bilmiyorum. O baslar ama, tepki dogru:

http://www.youtube.com/watch?v=ipZY0qGrA9Y

800TL verilir mi buna, yari fiyatina alacaklarin kat kat daha iyi. 150TL'ye alacagin Philips Citiscape'ler, Sennheiser'lar da daha iyi. Akil almiyor.

Gerci bir de su adam vardi:

http://www.youtube.com/watch?v=f6di_OsUtOc

Akil lan, akil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...