MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Son bir haftadır bir hatundan aşırı şekilde hoşlanmaya başladım. Sürekli aklımı kurcalıyo. Ona karşı hissettiğim duygularıda isimlendirmek oldukça zor, keza ben hiç aşık olmadım, belkide olmadığımı sandım, ama sonuçta o milyonlarca yazılan aşk satırlarından hiç biri benim için gerçek olmadı.. Sürekli kendimle çatışıyorum, yine keza diyecem çünkü son bir kaç aydır aşık olmak istiyodum, işte bunun arasında gidip gidip geliyorum.. Diyorum ki, nedanko, (nedanko demiyom tabii kendi ismimi söylüyorum) sen aşık olmak istediğin için bu hatuna karşı bu duyguları hissediyosun, bir yandan da niye kendini kasıosun resmen hoşlanıyosun hatundan diyorum... Neden böyle farklı bir duygu karmaşasına girdim derseniz, ben değil bir kız için, kendim için bile kolumu kıpırdatmayan bir herifim. Aşırı tembelim, tuvaletim gelir, son raddeye kadar (yani gümrüğe kadar) tuvalete gitmem. Mesela 5 gündür duş almıyorum, iyiki şu fransızlar parfümü icat etmişte yine idare ediyoruz.. Kısaca aşırı tembelim ama sırf o hoşlandığım hatunu görmek için bu soğukta gecenin 12:30 da evden çıktım, çalıştığı yere gittim, fakat kapalıydı. Ve kapalı gördüğüm an yaşadığım duyguları baz alarak konuşuyorum ki gerçekten farklı bişiler hissetmişim.. Bilmiyorum şartlandırdım belkide kendimi, ama çok garip ya.. Gerçekten sizce aşk, şartlandırma mı, kimyasal mı, yoksa duygusal mı? ps: birgün paticiğe böyle bir topic açacağım hiç aklıma gelmezdi. Sağolsun alkol...[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kedidir kedi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yok yok valla kediye aşık olmadım..[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kocum kadinlara boyle elle tutulmayan nitelik yuklemeyle bir sonuca varamazsin, abi suna bak.. affetmezsin serrefsizim mantalitesiyle yaklasman daha yararli[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
magecy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet banada böyle birşey olmuştu 2 ay sonra kızdan nefret ettim nedense[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nükleer[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 02:58 tarihinde demiş ki: nükleer ben biliyodum saddamın bu işte parmağı var.. *!çek lan parmağını*[signature][hline]
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Aşk duygusal bi olaydır.. Bence aşık olma yolundasın karşılığı varsa git üstüne bu işin,bırakma sakın..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bi de benim dururmum var.. aynı durum tamamiyle kaç aydır aşık olmak istiyorum diye dolanırdım. şimdi de gelip kızı bulup karşılık bulup çıkamıyorum. Çünkü neden? eskiden arkadaşıyla çıkmışım pehh..! ![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Duyguda kimyasaldır abicim :lol: bu arada nedanko ,açık sözlülüğüne hayran kaldım helala olsun :) [signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 23 Kasım 2004 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: nedanko, 23 Kasım 2004 02:41 tarihinde demiş ki: Mesela 5 gündür duş almıyorum, iyiki şu fransızlar parfümü icat etmişte yine idare ediyoruz..bence bir ilişkiye başlayacaksan duş alma katsayını arttırman güzel olur :p aşk bence duygulardan ve şartlandırmadan, yalnızlık duygusunu yok etmek için kendini birine bağlama isteğinden oluşur.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 İkiside aslında.. Ama çok kurcalama; Ehem bayanlar spoylerı okumayınız. [spo1=fuzuli..]Ey fuzuli bir .. için düştün gurbete; .. serindir .. derindir sefa verir millete; ye kebabı iç şarapı vur karpuz gibi döte sen bu kafayla sikime gidersin cennete.[/spo][signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Suark, 23 Kasım 2004 08:52 tarihinde demiş ki: İkiside aslında.. Ama çok kurcalama; Ehem bayanlar spoylerı okumayınız. [spo1=fuzuli..]Ey fuzuli bir .. için düştün gurbete; .. serindir .. derindir sefa verir millete; ye kebabı iç şarapı vur karpuz gibi döte sen bu kafayla sikime gidersin cennete.[/spo] ahaha süperr bendede varr böle du yazam [spo2=Aslı ile Kerem..] aslıyı sevdi kerem dağları deldi kerem aslı kereme vermedi bi kerem ben söyle aşkı s.kerem [/spo] [Bu mesaj yevaud tarafından 23 Kasım 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Temelde biyolojik aslında. Ama ne kadar doğrudur bilmem bi arkadaş zamanında "Önce aşık olursun sora aşık olacak birini bulursun kafada"demişi
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 İman Gücü[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Aslinda uremek icin aska gerek yok ya, ahanda su kizla urenir aslinda diyebilinyo sık sık :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 duygusal olmalı[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: BonePART, 23 Kasım 2004 13:16 tarihinde demiş ki: ureme icgudusunun dısa vurumu bence pek alakası yok üreme içgüdüsüyle.. daha çok duygusal bağlılık.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ters orantılı bile denebilir aslında,ask arttikca ureme icgudusu azaliyor gibi.Veya bende gariplik var. :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ask nasi tam olarak aciklanamiyosa, buda aciklanamiyo iste bilmiyorum bende heh[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 içinden gelen bir duygusallık[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Garip bir$ey tarifi yok.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çoğunlukla duygusallık. ama bazense kendini yanlız hissettiğini hissettiğin anlarda şartlanmaya dönüşebiliyor.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kimyasal (fiziksel olursa başka bi şey oluo eheh :-P)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hepsi bence..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Öne çıkan mesajlar